Ga naar inhoud

RitchieR32

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RitchieR32

  1. 7 wikkelingen massa moeten ze geloof ik hebben.
  2. @Los-cuentos: Ik weet zeker dat dat tegen gaat vallen maar met een standaard auto is dat ook niet fijn. Mijn Corrado is nog strakker afgesteld en daarmee vermijd ik gewoon dat soort wegen of erg langzaam erover heen.
  3. We zijn idd een poosje verder en het valt me helemaal niet tegen. Af en toe bij overgangen van bruggen op de snelweg denk ik dat ie soms te stug is maar opzich is het goed te doen. Ik heb nog geen problemen gehad met aanlopen van de banden in de wielkasten. De set is dus stug genoeg om dat te voorkomen bij deze verlaging. Prijs kwaliteit verhouding vind ik prima. Ik.moet er wel bij zeggen dat ik van de oude (slechte) wielophanging/draagarmen, samen met de winterbanden overgegaan ben naar dezebsetup. In ieder geval een gigantisch verschil met het rijden. Maandag komt er iemand van het forum een stukje meerijden om de setup zelf te ervaren.
  4. Ik kocht mijn Passat ook met dezelfde problemen: cv werkte niet, tankklepje werkte niet en de binnenverlichting werkte niet. Ook ik had een andere comfortmodule gekocht. Maar dat was het probleem niet. Na verder zoeken was de bekabeling onder de voetenruimte van de bestuurderskant het probleem. Hier waren een paar knooppunten van kabels doorgeroest. Vochtige vortenruimte waardoor het koper was doorgeroest. Ik heb de boel gerepareerd en alles werkte weer. ik heb dus nog een comfortmodule over voor de liefhebber. 50 euro mag ie weg. Bij vragen over de storing -> pb
  5. Alles staat al in de topic, eerst even lezen aub.
  6. Dit is Triple S, schroefset, dus dempers en veren. Complete set.
  7. Dankjewel. Ben er ook blij mee. Op naar het volgende project
  8. Zo, de set zit eronder, afgelopen weekend gemonteerd en inmiddels ook de velgen eronder zitten. De set valt mij niet tegen, is wat stugger dan origineel maar niet erg hard. De hoogte is prima te stellen, op de voordempers heb ik nog zo'n 7cm over dat ie naar beneden kan. Achter zit de hoogteregeling halverwegen, dus ik gok dat ie nog een cm of 4 kan zakken. De velgen zijn 18 inch, ET35 met 215/40 banden. Hier een paar foto's: Nieuwe draagarmen (Meyle) en Sjaaks verlagingssetje (Tripple S): Beetje TE laag: Wielen wisselen: Eindresultaat: Reltulaat mag er zijn denk ik.
  9. Ik ga de set er volgend weekend onder zetten samen met een compleet nieuwe set draagarmen. Wordt vervolgd.
  10. Ik heb de set van Sjaaks Autoservice hier liggen en met de foto's die ik van Tripple S voorbij zie komen is de set identiek.
  11. Ik heb een setje klaarliggen van Sjaaks Autoservice uit Lunteren. Ziet er netjes uit, binnenkort komt het eronder. Ik ben benieuwd aangezien ik al wat ervaring met schroefsetjes heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden