Ga naar inhoud

kimo@kpnplanet.nl

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kimo@kpnplanet.nl

Profile Information

  • Plaats
    Oegstgeest

kimo@kpnplanet.nl's Achievements

0

Community reputatie

  1. Waar kan ik het 'wie kan wat en waar'-topic vinden?
  2. Beste mensen. Mijn 3bg laat vlak voor mijn vakantie de storing 'airbag fehler' zien. Wie kan en wil mij helpen om deze storing spoedig met een VagCom uit te lezen en eventueel te resetten? Ik hoor het graag. Groet Arthur
  3. Goeie tip. Ik weet nu waar ze vandaan komen en ga er ook plakkende tochtstrips opzetten. Bedankt voor het meedenken!
  4. Het gaat om een 3BG uit 2004. Bijgevoegde foto vond ik op dit forum. De zwarte veter aan de rechterkant van de deur komt ook hier bij het loshalen van het deurpaneel naar buiten zetten. Maar wie weet waar precies de twee veters tussen het deurpaneel en de deur ze horen te zitten? Ik kan voor allebei nergens een logische plek vinden.
  5. Bij het demonteren van mijn deurpaneel rv kwamen er twee zwarte soort veters los. Wie weet waar die dingen voor dienen en waar ze horen te zitten? Zie graag jullie reactie.
  6. Hoi, wie weet waar ik originele speakers voor de voordeuren van een 3BG uit 2004 kan vinden? Nieuw of 2e-hands, maakt niet uit. groet, Tuur
  7. Vanmiddag is ie aan de stekker gegaan. Na twee minuutjes gasklephuisprocedure en de auto reageert weer normaal op mijn rechter voet. Prettig. Bedankt voor jullie hulp.
  8. Bedankt Vdub. Die vagcom lijst is een goed idee. Maar hoe kom ik aan een telefoonnummer of mailadres van die jongens? Of zie ik iets over het hoofd?
  9. De vag-com kaart! Dat is nieuw voor mij. Maar waarschijnlijk wel een goed idee. Ik ga ff googlen op vag-com kaart. Thnx!
  10. Bedankt. Dan zal ik 'm bij de dealer laten inleren. Enig idee hoe lang ze daar mee bezig zijn?
  11. Hallo allemaal. Sinds november heb ik mijn nieuwe Passat 2.0. Deze 3BG pakt het gas bij het optrekken niet direct op. Zo ook bij het overschakelen naar de volgende versnelling. Hij houdt dan eerst even in, om daarna gewoon het gas op te pakken. Voor de rest rijdt ie ok. Mijn vraag: zou dit probleem kunnen zijn ontstaan door een lege accu of het demonteren van de accu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden