Ga naar inhoud

K evin

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over K evin

Profile Information

  • Plaats
    Knaal

K evin's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja beetje getrokken vind ik wel mooi, 225 35 19.. als t maar niet aanloopt
  2. 225 35 19 word t dan! Dank jullie
  3. Hallo, Ik heb voor de zomer 19" 8.5J ET45 rotiform velgjes gekocht, Nou heb ik op verschillende forums wel 100 mogelijke combinaties gelezen. Ik zat te denken aan 225 40 19 is dit mogelijk voor een verlaagde 3c, Of hebben jullie andere/ betere suggesties?? Ik hoor het graag!
  4. Iemand trouwens bekend met een vogtland set?
  5. Nee dat klopt, maar aangezien ik die voor een andere auto besteld had en ik met mn passat een scheur in de band heb gereden aan een brug omdat een scooter niet aan de kant wou, moeten ze er maar om. ook zonde om weg te gooien haha
  6. Oke! opzich ook nog betaalbaar.. En geen problemen met het aan lopen van banden? Heb nieuwe banden besteld met de maat 215/35/18 gaat dit passen met zon AP set?
  7. Goedenavond heren, Niet zo heel aanwezig op het forum, maar dat komt omdat ik vooral lees als ik problemen heb... maar aangezien ik er nu echt niet uit kom toch maar even een bericht ook al zijn hier meerdere over schroefsetjes. Mijn vraag is heel simpel, ik behoud graag mijn comfort dus wat is een goede schroefset voor langere afstanden??
  8. erg mooi! ik ben hetzelfde van plan met mijn 3b.. mag ik je vragen waar je je beige dashboard weg hebt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden