Ga naar inhoud

julkabas

Members+
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door julkabas

  1. Ik heb een kit gekocht om co2 test te doen. De blauwe vloeistof borrelt nogal veel maar word niet geel. (Wat zou duiden op co2 ). Als ik gas geef vliegt de vloeistof bijna uit de proefbuis....
  2. Overdrukventiel is reeds vervangen. Druk is vast te stellen bij openen van de dop maar is maar klein beetje..
  3. Er zijn ook geen klassieke tekens van koppakking probleem
  4. Koppakking is al eens vervangen geweest.
  5. Ik heb een passat tdi 85 kw met AJM motor. Vraag is of het normaal is dat er na 2 dagen stilstaan nog wat druk op het koelcircuit zit?
  6. Ja hoor. Ik heb de oorzaak gevonden. Er is een klep die de koelvloeistof regelt naar de mazout filter. Dat lawaai komt van die klep.
  7. Mijn motor is een ajm. Diesel 1.9 tdi van 1999. Ik heb onlangs de tandempomp laten vervangen wegens lekkage. Kort erna is de fluittoon begonnen, soms wel, soms niet. Als ik naar de garage terugga juist niet. Ik heb een opname gemaakt dat ik hier post. Hopelijk kan iemand mij vertellen wat de oorzaak is... Het lukt me niet om een video op te laden...ik heb het dan maar op youtube gezet:
  8. idd het is bij de versnellingsbaksteun aan de passagierskant. kent U iemand die het zou kunnen lassen voor een schappelijke prijs?
  9. Ben al lid sinds 2011... maar niet actief...
  10. Hallo, Ik heb over paar jaar carterpan laten vervangen. Ik denk dat er toen iets verkeerd is gebeurd want ik heb ontdekt dat een hoek van de subframe is gebroken. Vandaar wss dat ik soms een kraak hoor? Kan iemand mij zeggen of dit te lassen valt, of dat ik de subframe moet vervangen? Bedankt Eddy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden