Ga naar inhoud

vw-passat

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vw-passat

Profile Information

  • Plaats
    wijchen

vw-passat's Achievements

0

Community reputatie

  1. Echt gaaf. Veel plezier ermee.
  2. Staat dat niet aan de binnenkant van de benzine klepje ?
  3. vw-passat

    Rugleuning trilt

    Hallo allen De rugleuning van mijn 3C die trilt. Het gaat om de bijrijderskant. Wat kan ik hier aan doen zodat hij niet meer trilt ? Alvast bedankt. Gr Robbert
  4. Ik heb er een code bij zitten. Daarna werkt hij pas.
  5. Hallo Nu rij ik alweer een tijdje met plezier in mijn Passat 3C. Toch stoorde ik me erg aan de cd/mp3 speler. Elke keer als ik een cdtje afspeelde, moest ik wel 3 minuten wachten voor het volgende nummer begon. Erg vervelend. Nu zag ik op het forum een MFD2 DVD plus USB SD MP3 Interface te koop staan. Even contact gehad met de verkoper (AJV) en maar een afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen met een bakkie koffie. AJV heeft hem er gelijk even voor me ingezet en het werkt prima. Wat er in zat. Wat er nu in zit. Ben er zeer tevreden over. Bedankt AJV.
  6. Hallo allen Ik heb onlangs een grote beurt aan de auto laten doen (niet bij de dealer) Nu wil ik hem resetten maar krijg dit niet voor elkaar. Ik heb het al geprobeerd volgens het boekje maar als ik het op die volgorde doe blijft hij de melding geven dat hij een beurt nodig heeft. Hebben jullie misschien een idee hoe ik het wel voor elkaar kan krijgen. Ik heb geen Vag-com. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden