Ga naar inhoud

Marco85

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marco85

Profile Information

  • Plaats
    Apeldoorn

Marco85's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dan kan ik denk ik maar beter op zoek gaan naar een beunhaas dan het allemaal zelf doen. Weet iemand toevallig wat in de omgeving apeldoorn?
  2. k rij al enige tijd rond met een lekkende dieselpomp. Ik bedoel hierbij de opvoerpomp op het blok. Aangezien dit niet bepaald netjes is wil ik de pomp gaan vervangen. Ik heb vernomen dat het een bekend probleem is, en niet op te lossen met een nieuwe pakking maar een nieuwe (gebruikte) pomp. De motor is een AFN 110 pk diesel. Nou is mijn vraag, is het moeilijk om deze pomp te vervangen? Waar moet ik verder nog op letten? Goed ontluchten ed?
  3. Even een kort voorstelrondje, ik ben 26 jaar, rij nu ongeveer 2,5 jaar een passat 3B uit 1998 en heb in die tijd ongeveer 90K gereden. Vorige week heb ik een nieuwe autoradio aangeschaft, een Alpine CDE-125BT. Het geluid is al een hele verbetering met de vorige radio. Om nog wat fraaier geluid te krijgen heb ik deze week ook een compo setje van alpine gekocht, type SPE-17CS. Het gaat trouwens om een passat 3b uit 1998 waar het in moet komen. Nou is mijn vraag de volgende, deze set wordt standaard geleverd met filters. In de originele bedrading van passat worden bij de speakers de draden gesplitst naar de tweeters geloof ik. Moet ik hier in gaan knippen om de filters er tussen te zetten of zijn de filters eigenlijk niet nodig? De filters dan ook in de deur plaatsen? Daarnaast heb ik geloof ik ook nog pasringen nodig?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden