Ga naar inhoud

ak2.0highline

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ak2.0highline

  • Verjaardag 02-10-1976

Profile Information

  • Plaats
    Zuid Holland

ak2.0highline's Achievements

0

Community reputatie

  1. ak2.0highline

    auto hold....

    Inmiddels Autohold ingebouwd en het werkt goed. Dus bij module eindigend op K werkt het ook! Tevens kwam ik een blauw stekkertje tegen van de bandendruk controle, gelijk maar de knop geplaatst maar deze werkt niet helaas. Module pakt de code niet. Ik las hier ergens dat er meer zijn met dit probleem. Gr. Arnold
  2. ak2.0highline

    Carkit op rood mfa

    Wie kan mij helpen, zie door de bomen t bos niet meer. Ik heb een telefoon module: sw 3c0 035 729 E. HW 3c0 035 729 C Tevens heb ik een touch adapter en een groot rood mfa met een MFD2 cd, stuurwiel bediening. Moet ik nou wel of niet mijn telefoon kunnen zien op mijn rode display en wat zou ik moeten zien op mijn radio? Als ik op mijn radio de telefoon knop indruk zie ik alleen " geen telefoongesprek actief" Wie bied mij duidelijkheid?
  3. Nou van t weekend de radio er maar uit getrokken, spanningsloos gemaakt en weer terug geplaatst. Radio vraagd inderdaad niet om de code en alles werkt weer naar behoren. Iedereen bedankt voor zijn reactie.
  4. Als ik mijn radio spanningsloos maak moet ik daarna dan mijn code invoeren? Gezien ik deze niet bij mijn auto heb gehad moet de garage deze dan eerst voor mij regelen.
  5. Hoi BM, heb zelf ook vagcom maar ben nog maar een beginneling. Heb wel al t en en ander gedaan. Kun je mij vertellen wat ik opnieuw moet coderen?
  6. Ik heb zo'n zelfde probleem gehad. Van alles geprobeerd downgraden upgraden, laatst alle stekkers uit de telefoon module onder bijrijders stoel gehaald ingespoten met contactspray en tot nu toe blijft hij het doen.
  7. Sinds van de week gaat mijn radio (mfd2) niet meer automatisch aan als ik mijn contact aan zet en zie ik hem ook niet meer in mijn mfd. Volume op stuurwiel werkt nog wel. Wie heeft er een idee wat er aan de hand is.ik heb een Passat 3C highline uit 2005. Gr. Arnold
  8. ak2.0highline

    auto hold....

    Mijn ABS module eindigd op een K, iemand enig idee of deze geschikt is voor auto hold? Ik heb een 3c highline uit 2005 ( Duitse auto).
  9. ik ben nieuw hier op het forum en sinds een paar dagen in het bezit van een passat 3c sedan highline full options 2005. Wil zelf wat dingetjes aanpassen dus is er iemand die weet of onderstaande link iets is. * link verwijdert door moderator *
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden