Ga naar inhoud

thijs 2.8

Members
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over thijs 2.8

  • Verjaardag 28-01-1981

Profile Information

  • Plaats
    emmeloord
  • Interests
    auto,s

thijs 2.8's Achievements

0

Community reputatie

  1. dan moet je er wel om denken dat je je stekker er uit haald als je lang stil staat als je ergens stopt om wat te rusten. anders trekt de koelkast je accu leeg. koelkast zit tussen de 75 en 125 watt verbruik op 12v
  2. koelkast zou je moeten schakelen via contact, zo dat hij uit gaat als je de auto uit zet.
  3. volgens het europese aansluit schema moet op 9 altijd stroom staan binnen verlichting en op 10 geschakelt voor koelkast, werkt dan alleen tijdens het rijden op 12v. Maar licht er ook aan welk merk caravan het is sommige merken hebben een aansluiting voor constant spanning die zit dan op 9. Hoop je hier mee geholpen te hebben
  4. Dat soort dingen heb ik niet, daar voor moet ik naar de dealer. Die heeft hem laatst al een x uitgelezen, waar als dit uit kwam.
  5. Daar was ik naarop zoek. Heel erg bedankt. Is dit zelf te vervangen? of heb je daar speciaal gereedschap voor nodig?
  6. waar kan ik de nokkenasversteller van een 3b 2.8 v6 vinden? deze is volgens de garage kapot, auto loopt onregelmatig. heeft iemand eventueel een foto van de plaats van de versteller.
  7. Dat kon ik nergens uit opmaken dat je de andere kant zocht.. Das waar, sorry, was zelf ook niet duidelijk. alles is alweer op gelost, nieuwe is al binnen en gemonteert.
  8. bedankt maar zocht de andere kant. Maar heb er al een besteld.
  9. weet iemand welk spruitstuk eventueel nog meer past op een 2.8 v6 benzine. de mijne heeft namelijk een scheurtje en haal de co niet. van daar de vraag of heeft iemand nog wat liggen?
  10. ik ben op zoek naar wat info, over het hoe en wat bij het wissellen van een versnellingsbak. het gaat om het wissellen van een 5 vbak van een 4motion. heeft iemand daar wat info over of weet iemand een site waar wat te vinden is. alvast bedankt.
  11. zou een bak met code DYE of ABY ook moeten passen in mijn passat? dit inverband met de overbrening naar achter. op mijn sticker achter in de auto staan twee codes, deze zijn _ ACK En _ DUX
  12. maar zijn er mogelijk heden voor een andere 5bak dan alleen een van een passat v6? of weet eimand een goedkoop revicie bedrijf.
  13. Weer even dit topic aan halen. Maar welke vbak past er allemaal op een 2.8v6 van 1998 {passat 3b} De mijne is namelijk aan vervanging toe of revicie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden