Ga naar inhoud

ArjanBezuijen

Members+
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ArjanBezuijen

  1. Dat is helaas bij mij onbekend, degene die dat gedaan heeft was onbereikbaar om het te vragen. Heb de auto gekocht toen ze er al in zaten! Waarschijnlijk is ie meegenomen in de kabelboom...
  2. De uitdaging is ook dat we de stads verlichting niet werkend krijgen. Al bezig geweest qua programmering maar werkt niet. Deze moeten namelijk wel werken voor APK ?
  3. ****************************************** Ik heb 1 kapotte en komt niet door de APK ?.
  4. 1ste dag in de zomertijd, gelijk mooi weer, dus even een zonsondergang gepakt!! Wie is er nog meer op uit geweest voor foto's??
  5. Voor een variant, excuus vergeten te vermelden.
  6. Wie o wie heeft er heel misschien OEM kersrode R36 variant achterlichten te koop? Wie weet toevallig het artikelnummer van die achterlichten zodat ik ze evt nieuw kan bestellen mocht niemand ze hebben...!?!
  7. In Juli naar Toscane Italie met de R36... lekker veel tanken onderweg!!
  8. Maar waarschijnlijk niet 1 met regensensor en Lane-Assist...
  9. Ja ik ben dus Arjan die de Viper groene R36 overgenomen heeft van Arjan! Ik zal het eens navragen bij Arjan voor die klep. Als hij het niet weet dan denk ik dat niemand het weet! ????
  10. Milltek maakt geen uitlaatsystemen voor de R36 helaas. R32 hebben ze wel maar dat is compleet anders.
  11. Ben misschien niet heel duidelijk idd. Ik heb een R36 en wil graag een ander uitlaat systeem. Heb nu standaard uitlaat en dat vind ik wat braaf klinken dus mag wel wat anders. En een ander eindstukje is een optie maar wil wel een andere einddemper. Supersprint kost ong. 700 euro per kant, vind het zonde om daar gelijk de slijptol in te zetten.
  12. ArjanBezuijen

    Uitlaat systeem R36

    Hey mensen, Heeft er iemand suggesties voor een uitlaat systeem voor een Passat R36? Er wordt een plug en play systeem gemaakt door Supersprint maar die hebben ovale eindstukken en dat hoort niet bij een R36. Alle andere suggesties zijn welkom. Bij voorbaat dank...
  13. Ziet er netjes uit hoor! Alleen ik zou persoonlijk een auto met die km stand niet kopen! Rij nu zelfs sinds januari een R36 maar bevalt echt super! Lust wel een aardige slok brandstof maar dat weten we allemaal van te voren. Zo te zien aan de foto's zit ie ook aardig in de opties?
  14. Incl TV-tuner en schuif- kanteldak!! Maar wel nog op zoek naar zo'n plu
  15. Ik heb ze op het moment nog gewoon bij mijn stadslicht gezet, maar dit moet nog verandert worden... Ik heb een DRL switch liggen, maar ik had te weinig tijd om die ertussen te zetten. Ik wil ze voor de helft dimmen als ik mn dimlicht aanzet.
  16. S6 dagrijlampen geplaatst, afwerking moet nog gebeuren, maar ze zitten en werken!
  17. Ben druk bezig met uitzoeken hoe ik een foto moet plaatsen... haha
  18. Ik heb deze Passat nu 1 jaar. Standaard voldoet niet bij mij dus hij gaat flink op de schop! Tot nu toe verandert: * 19'' S5 velgen met 235/35 - 19 winterbanden * 6000k Xenon dimlicht * 6000k Xenon groot licht (afgelopen weekend ingebouwd) * Led stadslicht * S6 dagrijverlichting (afgelopen week ingebouwd) * Led kentekenplaat verlichting * Led binnenverlichting * Letters achterklep verwijdert * Subwoofer ingebouwd Planning: * Ramen tinten * Airride * 20" met zomerbanden eronder proberen te leggen * R-Line Pakket * Uitlaat aanpassen Er zal nog wel meer bijkomen, want goed is niet goed genoeg!! Ik hou jullie wel op de hoogte!
  19. Hey, Ik heb een spannende vraag. Heeft er iemand ervaring met 20 inch op een passat 3c variant? Ik heb namelijk een mooi setje op het oog.Velg breedte voorkant 8,5j en 10j achter. ET waarde 45. Het zal heel krap zijn, maar weet iemand of dit wel of niet zou gaan passen?
  20. Weet iemand of zulke achterlichten ook kant en klaar te koop zijn of iemand die ze zo kan maken voor mij, want ik ben niet zo handig met draadjes (A)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden