Ga naar inhoud

kaneelschep

Members+
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kaneelschep

  1. Ik heb gisteren even de steekassen kunnen bekijken. Beide hebben welwat speling. Is dit veel? aan het eind van het filmpje zie je het het beste. Cardan as lager heb ik niet bekeken nee. Maar trilling lijkt van voren te komen. 20220508 105741-1.m4v
  2. Sorry dat ik zo laat pas weer antwoord! Ik vond deze website onlangs pas weer in een oude telefoon. Heb hem nu gebookmarked op de pc. Het vibreren is er nog steeds. Ondertussen ongeveer 12000km gereden. De motor en bak steunen waren toen allemaal al door mij zelf vervangen door nieuwe. De voorste steun zit er goed in. Of die tegen de aanslag zit zou ik nu even niet durven te zeggen. Net de 2 bovenste armen vd veertoren aan allebei de kanten vervangen voor meyle HD. Bij de bak is nog steeds niks hoorbaar qua vliegwiel. Ook geen verschil met koppeling in of uit. Ik betwijfel nog steeds dat dat het probleem is. Wat is precies het probleem met de binnenste homokineten waar je op doelde? En hoe kan ik dat controleren? Een homokineet is nu wel aan het gaan. Als ik naar links stuur en wat kracht van de motor verlang hoor je hem klakken. Bedankt!
  3. Nee, homokineten was ook meer iets voor de automaatrijders in america. Die hadden dan in de D en tijdens rijden vibraties die erg op de mijne lijken. En niemand kwam er achter waarom. Blijkbaar lag dat aan uitgelubberde homokineten die dan vibreerden. Ik heb veel over vliegwiel gelezen. Meestal veroorzaakt dat weer andere geluiden en brommen etc. Meer een schrapend geluid. Ook merk je dan verschil in geluid of vibraties met koppeling in en uit. Of met op laten komen vd koppeling. En ik merk geen verschil. Ook hoor ik niks bij de bak onder de motor. Koppeling is ook nog niet zo oud. Voelt goed. Ik las ook over de radiator ophanging. die kon ook vibreren. Of een stuk achter het kachelhuis wat kon vibreren. Als je naar vibraties zoekt, merk je dat er best wel veel mensen last van hebben. en dat er best wel veel dingen kunnen vibreren., Moet de auto echt even op de brug hebben en goed naar alle ophangingen kijken. Misschien is er ergens toch een stukje uitlaat wat ergens tegen de bodem aanhangt ofzo.
  4. Tijdens stilstaan en rijden. Stationair of met toeren. Het maakt niet uit. Het trilt altijd in de auto. De auto loopt prima stationair ja. Niks mis met hoe de motor loopt.
  5. Hoihoi. Ik heb een b5.5 4motion 130pk tdi. De auto rijdt prima alleen er is heel veel vibratie van binnen als de motor loopt. Dingen in deurvakken rammelen mee zeg maar. Zodra je een voet in de auto zet voel je al dat het niet klopt. Ik heb alle motor en baksteunen vernieuwd. Die vd bak waren echt helemaal tot snot vergaan. Ding hing veel te laag. Flexstuk voor de kat lekte. Nieuwe in laten lassen. Maar trilt nog steeds. Ik las dat homokineten dat kunnen veroorzaken op amerikaanse fora. Maar die hebben allemaal automaten. Weet niet of dat ook voor manuele geldt. Iemand een idee? Bedankt!
  6. De Passat die ik op het oog had is allang gevlogen en ik heb al wat anders gekocht. Jammer dat niemand de moeite wilde nemen om eerder wat informatie te geven. Was ik niet gewend van andere fora..
  7. Niemand wat tips voor me???????? Misschien zeggen jullie: vergeet de 32b syncro en ga voor een 25i facelift ofzo. Mag! Daar ben ik namelijk tussen aan het kiezen
  8. Hoi. Ik heb een passat syncro 1.8 station 32b op het oog. De auto zelf ken ik wel goed. Maar het syncro systeem ken ik niet. Ja in een Audi A6.. Maar daar is eigenlijk gewoon nooit wat mis mee. Heeft er iemand ervaring met het syncro systeem op deze oudere passat??? Is het ergens gevoelig voor? Moet ik ergens speciaal op letten bij aankoop? Hoe zit het met de sper? Kan je er nog wat mee doen? Kan je locken op achter en vooras? wie kan mij wat meer vertellen?? Ik heb al gezocht maar ik kom steeds alleen bij nieuwere modellen passat/golf of audi's uit. Bedankt!
  9. Als je tekent betekent het dat je het eens bent met wat er op dat schadeformulier staat. Niet wie er schuldig is. Want je kan ook allebei aangeven dat de ander schuldig is. De schuldvraag wordt door de verzekeraars uitgevochten. (eventueel met behulp van politie) Als het verhaal niet klopt op het schadeformulier teken je dus niet. en maak je er zelf 1 voor je verzekering die je laat ondertekenen door de andere party. en die tekent hij dan meestal niet. Als het verhaal van je zoon klopt en daar dus eigenlijk alleen maar stond en zelf niet eens schade had. Dan had je zoon er gewoon helemaal niks mee te maken. Dan was ie alleen getuige van iemand die viel.. En had helemaal niks hoeven invullen of tekenen. Echter als er nu al is besloten is dat zijn verzekeraar de gevallen party moet uitkeren. Dan is er al besloten dat het zijn schuld was. Daar kan je weinig meer aan doen tenzij er getuigen zijn. Ik heb in de brommertijd ook een hoop geklooi gezien met die schadeformulieren. Ook met achteraf geregelde getuigen etc. In mijn ogen verdraaide iedereen het verhaal altijd een beetje in zijn voordeel.. Vooral aan verzekeraars en al helemaal aan je ouders
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden