Ga naar inhoud

Kanarie81

Members+
  • Aantal items

    103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kanarie81

Profile Information

  • Plaats
    Breda

Kanarie81's Achievements

0

Community reputatie

  1. Klinkt als de bekende pompverstuiver. Dit zijn dezelfde symptomen welke ik ook heb gehad en langs de A27 kon blijven staan. De dealer zal de boel uitlezen en als bovenstaande het geval is, dan wordt alles onder coulanceregeling vervangen. Bij mij ging er zelfs een nieuwe boordcomputer is, wat op een totale rekening kwam van 1900,- Daar heb ik geen cent van hoeven te betalen.
  2. Mijn lichtschakelaar staat altijd op 'Aan' en de lichten gaan dan ook automatisch aan/uit, incl dashbord. Ik heb dan ook wel de Highline, dus weet niet of dit standaard is.
  3. Van de week heb ik deze velgen besteld; http://autovisieblog.nl/wp-content/uplo ... irocco.jpg De scirocco velgen 18". Voor 1100 euro heb je velgen incl goeie banden.
  4. Ik rij ook vaak rustig, maar trap iedere rit wel even een keertje door. Dat heeft zo'n machine gewoon nodig. Hij gooit dan ook gelijk even al het opgespaarde roet op straat.
  5. Kanarie81

    205 vs 215

    Ja oke, maar hoeveel is dat? Nu rij ik gemiddeld 1:18,5. Gaat dat direct een km omlaag of is het minder?
  6. Ik vind het ook geen prettig idee. Een soort van rijdende tijdbom, je weet dat het komt, maar wanneer het gebeurd... Het komt vast op een ongelegen moment.
  7. Kanarie81

    205 vs 215

    Zelf heb ik nu 16inch velgen erop liggen en wil naar 18inch. Echter heb je dan ook direct een bredere band te pakken. Gaat hij dan ook meer verbruiken of maakt dat niet / weinig uit?
  8. Waarom de motor even na laten lopen?
  9. Oke bedankt. Eens even kijken wat ervan een beetje in de buurt zit.
  10. Maar wat zijn nou DE adressen om te laten tunen? Zelf heb ik een 2.0TDI 2006 140pk en wil wel iets meer, maar ook zuiniger. Maatje van me heeft de Golf Variant 1.9TDi 2007 en die vind koppel, maar vooral zuinigheid belangrijk.
  11. Kanarie81

    Nieuwe CC

    Hij is erg netjes, maar het hele speciale is er wel af op deze manier...
  12. Ik heb ze met de laatste beurt op de nulstand laten resetten. Het getik was even weg voor een paar dagen, maar nu zijn ze weer volop aanwezig...
  13. Leuk voor de buren ook... Onnodig toeren kost je ook 350 euro tegenwoordig.
  14. Chippen zou je motor juist rustiger moeten laten lopen. Dus zolang je niet al teveel het gas onderin legt, lijkt het mij juist een voordelige invloed hebben.
  15. Kanarie81

    pomp in de tank?

    Maar is het brommen gebruikelijk als je het contact uitzet of is dat een teken van problemen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden