Ga naar inhoud

PeterM

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PeterM

Profile Information

  • Plaats
    Rotterdam

PeterM's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik kreeg vanmorgen ook ineens deze melding. ( Na een bakkie koffie halen bij de pomp) Nu had ik toevallig voor morgen toch al een afspraak staan bij de Dealer. Mijn vraag is; Kan ik er vandaag nog mee rijden? Hij rijdt goed en reageert niet anders dan normaal. Ik zit nu in Uden voor mijn werk , maar moet vanavond weer naar Rotterdam. Kan dat kwaad?
  2. Om het verhaal nog even af te sluiten. Het slangetje was inderdaad een beetje kapot. Had ergens aan de binnenkant tegen de bumper ofzo aangeschuurd. Slangetje gerepareerd, probleem verholpen!
  3. Brandstofpomp hoor ik wel even draaien. (die draait toch maar heel even?)
  4. Net de ANWB op bezoek gehad. Vanmorgen boodschappen gedaan, geen problemen. Vanmiddag wilde ik starten , niets..... Startmotor draait wel rond, maar motor slaat niet aan. Als je doorstart wil hij wel even aanslaan voor een halve seconde ofzo, maar daarna weer niets. Ik heb de auto nu ongeveer een maand en heb dit wel 2, 3 x keer eerder gehad, maar toen sloeg hij na 2 of 3 keer wel aan. Vanmiddag dus niet, tenmiste......toen de ANWB verscheen startte hij uiteraard wel . ANWB heeft accu doorgemeten, maar alles is goed, ook de dynamo. Hij vertelde dat een kennis van hem dat ook wel eens heeft gehad en na vele vervangingen van allerlei zaken bleek het uiteindelijk de startmotor te zijn die hem net niet genoeg toeren liet maken. Misschien slim om die eerst maar eens te vervangen?
  5. Hmmm, ben toch bang dat het wat anders is. Mijn lampje van de ruitenwisservloeistof ging aan, terwijl ik dit echt niet gebruikt heb. Ik denk dat ze met het vervangen van de D-riem en waterpomp een slangetje hebben losgetrokken. Maar even een afspraakje maken met de garage. Zo te zien kan ik daar zelf niet makkelijk bij.
  6. Ja, het verdampt wel langzaam, vind het alleen raar dat het na zo'n tijd nog druppelt.
  7. Hallo, ik heb een vraagje. Ik rijd sinds een paar dagen in mijn "nieuwe" auto en hij rijdt heerlijk, echter; Er komt best een lange tijd (druppelend) vloeistof onder de auto vandaan. Ik neem aan dat het condenswater is van de Airco, maar is het normaal dat er na een halfuur stilstand nog steeds druppels vallen? groet Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden