Ga naar inhoud

Lucas

Sponsors
  • Aantal items

    1182
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Lucas

  1. VW heeft de code die ik gekocht heb ingegeven en alles stond aan van cruise control maar het werkt nog steeds niet! dus is de gateway dan aangepast?

    Dat kan ik ook wel verklaren, de code die ze ingeven activeert de cruise op de hendel omdat je af fabriek geen MF-stuur hebt, dat moet je dus weer goed zitten in de stuurkolommodule en gateway.

    Kom je er niet uit dan maak ik het wel voor je.

  2. Bekabeling wordt zelf maken denk ik. Daar ben je wel een paar avondjes zoet mee...Je kan s zoeken naar een kabelset voor Golf6 dynaudio, volgens mij is de aansluiting op de versterker hetzelfde namelijk.

     

    Maar als je er zo veel werk in gaat steken dan zou ik toch gelijk voor Dynaudio gaan. Het verschil in kwaliteit is duidelijk te horen.

  3. Haha dat is altijd al zo geweest. Vele onderdelen worden door derden gemaakt. Dat is bij alle merken zo. Alleen onderdelen die VW zelf maakt zou je bij de dealer moeten kopen ivm kwaliteit. Maar de rest kan je gewoon bij de "handel" halen. Alleen heb je dan een andere verpakking.

    En toch heb ik wel een paar voorbeelden waar dat niet zo is. VW geeft opdracht aan een fabriek een onderdeel te maken, wil niet zeggen dat dit volgens dezelfde specs gebeurd.

     

    Bv hydraulische druklagers, staat beide LUK op maar die je bij VW besteld zijn van metaal en bij de grossier van plastic.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden