Ga naar inhoud

Petroman

Full Members
  • Aantal items

    1989
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Alles dat geplaatst werd door Petroman

  1. In Vorden zit een VAG specialist. Daar zou ik heen gaan met auto klachten, laten uitlezen en dan verder.
  2. Met knoppie voor in de achterbak?
  3. Uh daar hoef je weinig voor om te bouwen want die adapters kan je gewoon kopen bij a.c.tion, gamma, autosjop of ome ali. Afhankelijk van de kwaliteit die je wenst. Duurste zal ongetwijfeld oem VW zijn.
  4. Even een blonde vraag van mij daaroverheen: functie werkt, dat is dan knop maakt contact en lichte brand want de "echte" functie erachter heb je niet.
  5. Matthijs is eigenaar van : https://vagperformancecenter.nl/ En hij repareert, onderhoud alle modellen van de VAG familie.
  6. Toevallig bij de beurt recentelijk met de garagehouder aka @Vdub, aka Matthijs, het er over had gaf hij aan dat je ook het filter moet vervangen en dat dat op een nogal lastige plek zit waardoor dealers dat stukje overslaan.
  7. Bij onze GTE hadden we ook issues met de bestuurders deur, exact dezelfde omschrijving. En gek genoeg ook alleen die deur. Onze garagist melde dat dit een bekend "dingetje" was bij GTE's. Warmte was de oplossing en perslucht ?? WAT er dan als bekend vastvriest werd niet gemeld.
  8. Omdat het een *&^% app is en nog in ontwikkeling krijg ik steeds te horen. Zelfs wagenstatus (primair iets) krijg ik niet aan de praat.
  9. Is dat niet standaard als je je telefoon koppelt met carplay (of hoe dat heet) ? Dan draai je dus de telefoon apps, incl. navi, op je media scherm. Whatsapp krijg je bv dan ook te zien.
  10. Petroman

    Hallo probleempje!

    Welkom op het forum! Een half jaar geleden gekocht? Dan heb je nog garantie en teruggave recht. Maar dat zal lastig worden als ondertussen al van alles vervangen is.
  11. Naschrift: Handleiding GTE, blz. 325: Knop voor het direct laden op het laadstopcontact indrukken en ingedrukt houden. Gelijktijdig de ontgrendel/open knop op de sleutel indrukken.
  12. Petroman

    GTE - extra's

    Dat is nu net het grote vraagteken WAT de dealer gaat doen vertellen ze niet. Ze vertellen wel dat het extreem druk is en er pas half februari een plek zo zijn, als ik snel reageer.
  13. In de handleiding staat een noodontgrendeling. Onthouden heb ik hem (nog) niet. Wagen is ook niet thuis en kan het dus niet even opzoeken. Maar dit is dan na het uithalen van de stekker gebeurt?
  14. Petroman

    GTE - extra's

    Ik gooi het even hier neer maar wellicht dat er een beter plek is. Op verzoek van VW heb ik de VW app geupdate naar de nieuwe Volkswagen app. Aanmelden is verder goed verlopen maar de app werkt niet (volledig). Dit is nu zo ver opgespeeld dat ik een afspraak kan maken bij een lokale dealer die dan iets gaat aanpassen. dat iets is in de email naar de dealer omschreven als: "Volkswagen AG heeft aangegeven dat hiervoor TPI 2049160 moet worden nagegaan en uitgevoerd. " Nu heb ik gevraagd WAT ze gaan doen maar daar nog geen antwoord op gehad. Vraag voor hier, weet iemand wat dit inhoud en wat men dan wil gaan aanpassen zodat de app in ieder geval qua wagenstatus gaat werken?
  15. Hier bij mij in de buurt weet ik in ieder geval één bandenboer die en een bandenwasmachine heeft en opslag.
  16. Petroman

    batterij vragen

    Je hebt geen schakelaar in de B-stijl onderaan om alarm uit te zetten?
  17. Top, fijn ook om de oplossing terug te melden.
  18. Morguh, Ik weet het niet maar vaak helpt het anderen als je verteld om wat voor wagen het gaat. Merk, type, bouwjaar, kleur is dan weer minder van belang. Auto type Wv in je profiel zegt waarschijnlijk te weinig.
  19. Ik zou niet weten waarom het niet zou werken. Buiten eventueel aanmelden. Maar ik had ooit een verzopen automaat controle unit, naar de sloop, aangesloten en weer weg met volledige automaat.
  20. Kan je de accu wel buiten de wagen opladen? Dus is de accu in orde > defecte nieuwe accu ? Krijg je wel een laadspanning op de accu? Ik denk altijd in het afvinken van opties: Probleem met accu uitsluiten voordat je alles van dynamo tot ?? vervangt (wat blijkbaar niet gewerkt heeft helaas) Probeer niet in de garage stand te komen: we denken X > gaan we vervangen (kassa). oh dat was het niet, dan vervangen we Y > kassa, of Z > kassa. Net zolang totdat iets het weer doet. Succes.
  21. Bij onze GTE 2016 werkte USB kaarthouder wel. Maar in de volkswagen app staat nu wel een waarschuwing dat men nog bezig is met overzetten/overgaan van de app's. Kan goed zijn dat dat meer effect heeft dan verwacht. Ik kan kaarten ook alleen maar vinden op volkswagen.de, op de nl versie geen idee waar te klikken.
  22. Update na email naar VW: Hartelijk dank voor je e-mail. Momenteel is de migratie naar de Volkswagen app in volle gang, waardoor er een aantal functionaliteiten niet beschikbaar is in de Volkswagen app. Naar verwachting zullen alle functionaliteiten weer beschikbaar zijn na afronding van de migratie, excuses voor het ongemak. Indien u gebruik wilt maken van de ontbrekende functies is het advies om de voorgaande We Connect app te gebruiken tot de afronding van de migratie. Of te wel : we hebben u een email gestuurd maar we zijn nog niet klaar of zo. Tamelijk teleurstellend voor een concern als VW.
  23. Voor navigatie updates is een apart topic. Ik heb via de VW website updates gedownload op een kaartje en toen in de wagen geupdate. Ging prima. SD poorten werken bij mij ook maar je ziet ze pas (?) denk ik als je er wat instopt.
  24. Zo grote kick om dit topic maar weer leven in te blazen. Ik kreeg van de week onderstaand bericht van VW: Op 08 november 2023 deactiveren we de 'We Connect' app en stellen we deze buiten gebruik. De We Connect functies die je eerder via de We Connect app kon bedienen, kun je vanaf nu via de Volkswagen app gebruiken. De Volkswagen app kun je hier in de Google Play Store of hier in de Apple Store downloaden. Nu had ik we connect al uitgeprobeerd was dat liep dus op niets uit. Dus in de hoop dat er iets verbeterd is de volkswagen app gedownload, geactiveerd etc. Maar er werkt nog steeds niets. Nu betaal ik ook niets maar daar heeft de website en alle info het ook niet over. Zelfs het uitlezen van de wagenstatus (wat gratis zou moeten zijn) werkt niet. App is wel gekoppeld want ik krijg na activatie ook email dat er een nieuwe hoofdgebruiker is aangemeld. Vraag is nu: wat is jullie ervaring met de nwe. app en klopt het dat je niets kan den/zien zonder daar een betaald abonnement voor af te sluiten ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden