Ga naar inhoud

stapper

Members+
  • Aantal items

    487
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stapper

  1. He @@jos_br ik ben ook nog maar hard op aan het denken. Ik dacht aan een arl omdat deze de reputatie heeft om kogelvrij te zijn, om het dan nog steeds een 1.9tdi is (geen problemen met de Belgische keuring, al zou het mij straf lijken dat ze het gaan zien) en omdat de bora van een maat met arl motor veel fijner rijdt dan mijn (gechipte) Passat met bkc. Ik heb in de tijd voor de 1.9 gekozen omdat er met 2.0 veel problemen waren (daarom dacht ik eigenlijk nog steeds aan een 1.9). Heb wel ooit gehoord dat de 2.0 van na 2008 beter zouden zijn... Nu heb ik maar weinig geluk gehad mijn mijn 1.9, turbo, koppakking en bak om maar de grootste dingen op te noemen Daarom ben ik eens aan het kijken om er iets anders in te gooien wat fijner rijdt en betere tunings mogelijkheden heeft. Als ik naar een 2.0 16v zou kijken welke motorcodes zijn dan de betere keuze? En wat zou ik dan nog nodig hebben behalve motor, bak en ecu? Bedankt voor je antwoord! Mvg. Pascal
  2. Zoals de titel zegt ben ik benieuwd hoe makkelijk/moeilijk het zou zijn om de bkc motor met 5bak te vervangen voor een arl met 6bak. Kan ik zomaar een (vrijgeschakelde) arl ecu monteren zonder problemen met het canbus systeem of dat er problemen ontstaan met uitlezen? Wat voor problemen kan ik allemaal verwachten? Het aansluiten van radiator en intercooler zal wss wel wat knutselwerk vragen. En dan ivm de versnellingsbak, zijn hier aan passingen nodig? Andere de schakelkabels bv. ? Mvg. Pascal
  3. Als je de juiste units hebt voor maar 10€ zou k niet twijfelen en die dingen bestellen. Heb voor de mijne een stuk meer betaald.
  4. Ik denk dat het met die dingen die ik heb liggen opgelost is... maar het is aan @@roelh om te beslissen of hij het wil proberen...
  5. Sorry heb plaats gemaakt en je mijn nr doorgestuurd
  6. Als je me een pb stuurt met je nr stuur ik je foto's door via whatsapp
  7. Ja.. tis toch een smalle aan de led kant...
  8. Ik denk dat ik heb wat jij zoekt... Heb die dingen nog op overschot omdat ik mijn 2de set led kentekenverlichting heb steken ondertussen en mijn oude weerstanden en stekkers heb herbruikt. Is 2x blokje (weerstand) en 2x verloopstekker
  9. Heb je mss ook nog aan mij gedacht, Peter?????
  10. stapper

    Cc achterbank

    Je moet ook de zij wangen v je origineel interieur behouden, die zijn anders dan van de cc. Ik heb een cc achterbank in mijn 3c sedan. Heb geen problemen gehad behalve dat de gaten waar de leun op scharniert groter waren bij de cc zetels. Denk er ook aan dat je een andere gordel stekker nodig hebt. En als ik het goed heb is de bij een variant de laadvloer niet meer vlak met de zetels plat omdat het zitvlak van de achterbank niet meer omhoog klapt.
  11. stapper

    touch adapter

    Heel erg bedankt BVe! Beetje schandalig dat ik er zelf niet achter gekomen ben...???? Heb wel gezocht maar er gewoon over gekeken blijkbaar... Bedankt!
  12. stapper

    touch adapter

    Niemand een idee? Of kan er mij misschien iemand vertellen of de adapter zich bij hem wel afsluit als je het contact afzet of de wagen sluit?
  13. stapper

    touch adapter

    K heb sinds eergisteren ook een Touch adapter, werkt goed. Alleen sluit de adapter zich niet af als ik het contact afzet of de auto sluit. Dit is vervelend om dat de auto vlak bij het huis staat en ik dus verbonden blijf met de adapter als ik niet in de auto zit. Weet iemand hoe je dit kan instellen? Buiten de slaapstand vind ik niet veel maar deze schakelt enkel het scherm uit.
  14. K gebruik ook magico van monello Ifoam van dodo juice is ook goed maar wat duurder heb ook super slick and wax geprobeerd v poor boys world maar die vond ik minder. Gewoon als shampoo is deze dan wel weer erg goed
  15. Vandaag na veel proberen en sukkelen het stuur werkend gekregen. Alleen de verlichting doet het niet. Had k wel verwacht omdat het bij schippersss ook niet werkt. Het begon al slecht, de stuurkolom schakelaars passen niet. Je kan ze geen geheel doen vormen met de sleepring en de module. K vind dit zeer vreemd... Ze komen normaal uit een cc, staan volgende codes op 3c5 953 502 B 3c5 963 501 BN Maar ben al heel blij dat alles zo ver werkt, ook de airbag fout is weg. Als ik het stuur uitlees krijg ik wel nog 2 fouten 01044- control module incorrectly coded 000-- 00002- transmission control unit 004- no signal/communication Het is trouwens een handgeschakelde Weet er iemand waar k moet zoeken hoe het zit met de verlichting?
  16. Gister het weerstandje in de module gesoldeerd. Morgen nog andere schakelaars halen en dan heb ik alles en kunnen we eindelijk alles in bouwen Heb dit topic nog gevonden http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/19494-stuurkolomelectronica-aanleren/ Weet ik hiermee voldoende om alles werkend te krijgen? Groeten!
  17. Haha nee zo exclusief is hem niet Mijn module zou er morgen zijn volgens de track N trace Zou k deze al kunnen monteren zonder ze in te leren?
  18. Is er verschil tussen variant en sedan? Zou je ook niet verwachten! Denk dat ik mij enkel een ruitenwisser schakelaar zoek met de oude icoontjes Het verschil boeit me weinig.
  19. @@wulfke thanks! Heb je toevallig een foto met het verschil tss de icoontjes? K ga ook opzoek naar hendel zonder knopjes... Nu nog er acher komen hoe het zit met het inleren vd module
  20. Niemand die iets meer weet over de ruitenwisserhendel? K heb ondertussen ook de juiste sleepring gemonteerd maar mijn toeter werkt niet. Zou de ring niet samenwerken met de module? De stuur module is nog steeds onderweg. Hoe zit het met het inleren van de module? Is dit het inleren van de stuurhoek of komt er nog iets bij kijken?
  21. Het weerstandje solderen moet dus zo iets zijn (Foto geleend uit myst zijn topic) Ook uit myst zijn topic leid ik af dat ik de ruitenwisser schakelaar mss ook moet vervangen Er zitten nu knoppen op om het mfa te bedienen en die komen te vervallen... Weet iemand of dit nodig is en zo ja welke onderdeel nr. er dan nodig is?
  22. Mijn stuurtje is binnen!!! Juist snel ff gemonteerd om te kijken, echt zoveel beter als dat plastic vier spaaks ding Stuurt ook veel fijner Nu is stekker vd airbag anders, dus moet k een andere sleepring. Denk deze 3C0 959 653 B zijn er toevallig nog andere die ook goed zijn? Ook denk ik dat ik ergens aan de airbag stekker een weerstandje moet solderen (3.3 ohm?) omdat de oude airbag een dubbele ontsteking had. Kan iemand mij vertellen hoe dat juist zit? Maandag heeft is normaal de juiste module binne bij de kerel waar k die besteld heb dus zal ik ze in de loop van de week wel hier hebben Ben erg blij met mijn stom stuurke!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden