Ga naar inhoud

Caravelle

Members+
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Caravelle

  1. Mooie aanpassing bij een B8 met halogeen verlichting. https://www.facebook.com/100051290903408/posts/pfbid0yz6sP9n6rmfEu8L4fn84UvrTsLzrpMNXGv2gMM5Whhobwm1myHhhX61q8GixpAfkl/?app=fbl
  2. Dank voor de info. Set inmiddels besteld. Hopelijk kan ik het makkelijk monteren… 🙈
  3. Goedenavond. Ivm de bekende problemen met de V159 klep heb ik deze vervangen. Dat was met hulp van dit forum en YouTube goed te doen. Probleem is nu alleen dat de hefboom/koppeling is afgebroken tussen de klep en de V159 module. 😭 Zie de foto voor de duidelijkheid. De andere koppeling die aan de V159 geklikt kan worden is nog goed. Is de gesneuvelde koppeling los te bestellen? En dan toevallig onderdeel van de set met nummer: 3C1898001A? En dan nog probleem 2, hoe krijg ik dat ding er uit? 😬 Alvast bedankt voor de hulp en info!
  4. Merk je verschil met HVO100? Kan dit zonder aanpassingen in een 2.0 TDI CR? Hoor het graag.
  5. Bedankt voor je aanvulling. Als je nog extra info hebt graag, mag ook via PB. Ik heb ook roest op de achterklep, gelukkig uit het zicht boven de lampen in de klep. ?
  6. @dieseltje Was dit al gelukt? Ik wil een poging wagen bij de B8 van mijn broer. PB mij anders even welke scan je precies wilt hebben.
  7. Goed bezig! Op naar minimaal 5 ton! ???
  8. Flauwekul! Ze weten het wel, maar doen net alsof hun neus bloedt. Ik zou eens langs een andere rijden, bijvoorbeeld A'dam. Thnx. Ga zeker nog een andere dealer proberen!
  9. Ja klopt. Hij wist ook niets van het roest probleem in het algemeen bij de 3c. Alleen bij een achterklep was het wel eens voor gekomen... ?
  10. Heb jij meer info voor mij mbt de garantie op de portieren? Ik heb helaas ook roest op beide voorportieren. Het is nog niet veel maar in de lak zijn al aardig wat blaren te zien. Het zit aan de binnenkant, van boven naar beneden langs een kit of lasnaad. Bij de plaatselijke dealer lang geweest. De plekken zijn beoordeeld maar van garantie was geen sprake omdat volgens hem de portieren NIET bij de carrosserie horen. ? Het is gewoon kansloos... auto is 10 jaar oud... ?
  11. Heb jij meer info voor mij mbt de garantie op de portieren? Ik heb helaas ook roest op beide voorportieren. Het is nog niet veel maar in de lak zijn al aardig wat blaren te zien. Het zit aan de binnenkant, van boven naar beneden langs een kit of lasnaad. Bij de plaatselijke dealer lang geweest. De plekken zijn beoordeeld maar van garantie was geen sprake omdat volgens hem de portieren NIET bij de carrosserie horen. ? Het is gewoon kansloos... auto is 10 jaar oud... ?
  12. Uit eigen ervaring weet ik nu dat @Tarabass je hier vast mee helpen... ?
  13. Ik probeer te reageren Nav de zwart wit teller die te koop staat. Helaas krijg ik de melding dat jij geen berichten kunt ontvangen... 

    1. Tarabass

      Tarabass

      Probeer jou ook een bericht te versturen, maar je hebt waarschijnlijk je inbox vol. Mij kun je nu wel weer een bericht sturen als het goed is.

    2. Caravelle
  14. Pff... Lekker zeg... Wat kost dat geintje om te vervangen?
  15. Mooi dat het meegevallen is! Ik ben benieuwd naar een paar foto's...
  16. Ja dat is ultrasoon en dat heb ik bij Jos laten doen toen de auto daar een beurt kreeg. Kost uit mijn hoofd iets van 150 tot 200 euro en het is echt de moeite waard!
  17. Ik ben benieuwd wat er uit komt bij Jos. Hopelijk valt het mee. Verstuivers laten reinigen heb ik de laatste keer daar laten doen. De motor liep daarna een stuk beter...
  18. Bedankt voor de info. Ga het wel een keer proberen met een stuuruitslag, ben benieuwd. Ik heb in veel automaten gereden maar zo 'lomp' als het nu gaat klopt gewoon niet. Alleen als je heel voorzichtig aan doet gaat het soepel. Iets meer kruip en de basis instelling staan genoteerd om te proberen.
  19. Oké. Basis instellingen wil ik ook een keer proberen. Mechatronic vervangen is wel een duur geintje... Vliegwiel is net vervangen dus dat moet goed zijn.
  20. Dat hard aangrijpen herken ik... En de dealer kan er (hier) helemaal niks mee en laat het lekker zo. Een Alto automaat uit 1993 grijpt nog prettiger aan bij het wegrijden dan een Passat DSG... :S
  21. Heb je dit alleen met een koude start? Ik namelijk wel... Hopelijk gaat een chip de slechte start oplossen.
  22. Caravelle

    MOTORTOERENSENSOR

    Pff... lekker zeg... Ik had er nog niet eerder van gehoord. Hopelijk blijft het hier nu ff bij in iedergeval.
  23. Grrr... wil je de autoradio laten checken, werkt dat stomme systeem de gehele dag prima. Wel ben ik er achter dat de box links voor in de bestuurders deur kapot is. De bass is er helemaal uit en vooral bij flink wat volume klinkt het voor geen meter. Iemand nog tips en trucs om die box te vervangen? Grote kans dat daar het probleem zit...
  24. Tssss... wat een prijzen. Als er niets kapot is laat die kraak maar zitten dan... Dik 1000 euro om alleen maar een kraak weg te werken gaat mij echt te ver...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden