Ga naar inhoud

vandevelde

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vandevelde

Profile Information

  • Plaats
    brugge

vandevelde's Achievements

0

Community reputatie

  1. Na heel wat zoekwerk en 'luisterritjes' heb ik gevonden waar het vandaan komt. Het is de 'grens' of overgang van de zwarte dashboard-plastic met de bekleding van de raamlijst. In die spleet zitten blijkbaar plastics die een heel fijn gekraak geven bij oneffendheden op de weg. Het bleef eventjes weg toen ik tandenstokers irechtop in die 'opening' stak, verder heb ik al heel wat kruipolie ingespoten. Wel een belachelijk zicht natuurlijk en zeker niet blijvend. Ook als je het zachtjes aandrukt met je hand blijft het weg. Vandaag ben ik naar de garage geweest, die hadden het nog niet gezien. Daar hebben ze wat mousse (stof) in de spleet gestoken. Via een rubber er zachtjes ingeduwd, zonder schade. Bij een testrit met de mecanieker was het even weg. 30 km later was het er weer. Opnieuw tandenstokers, blijvend erin gestopt met opnieuw wat olie. Op dit moment is het gekraak even weg. Die opening lijkt een smalle toegang tot een geheim 'hol' waar ik waarschijnlijk af en toe iets zal moeten induwen en inspuiten. Mocht het gepiep terugkomen zal ik het proberen met zwarte stof, dit met houten tandenstokertjes erin duwen. We blijven hopen hé ... En wetende dat ik van een Ford Mondeo overschakelde naar een Passat om geen gepiep en gekraak meer te horen ... Hopelijk vind je jouw gekraak ook. Laat gerust weten hoe je oploste. Greetz from Belgium ! J
  2. Bij iedere oneffendheid komt er een fijn gekraak uit het dashboard, uiterst rechts, bijna aan het raam, echt in het hoekje, Als je er lichtjes met je hand opduwt (op de dikke bovenrand) is het weg. Enig idee ? Er zijn geen verschillende delen plastics daar die kunnen wrijven tegen elkaar, het roostertje in het dashb ligt meer naar links, ... De rechtse verluchtingsrooster loopt daar misschien ergens onder, of zou dat te maken kunnen hebben met een scharnier van de motorkap ? Wat spuiten met de bus met het rode verlengstukje ? Alvast dank!
  3. Hallo, Het symbooltje van de bandensp... licht sinds vandaag op. Ik heb geen 'woordelijke' meldingen, gewoon het tekentje op het schermpje. Ik heb al meermaals geprobeerd het knopje (rechts van de pook) te bedienen maar er veranderd niets. Wagen is net gekeurd, banden lijken ok, waarschijnlijk is het vals alarm. Hoe kan dit tekentje verwijderd worden ? Kan het systeem uitgeschakeld worden (zonder bezoek aan garage ?) Dank !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden