Ga naar inhoud

dieselaar

Full Members
  • Aantal items

    1740
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    10

Alles dat geplaatst werd door dieselaar

  1. Oliedruk meten met een aparte oliedrukmeter. Heb je ooit voordat je de zeef hebt vervangen al eens oliedruk problemen gehad? En hoeveel kilometer heeft de motor gelopen? En je kan de druksensor vervangen, misschien is die defect.
  2. De brandstofpomp hoort aan te gaan bij het openen van de bestuurdersdeur en dan nog eens even als je de sleutel naar de tweede stand draait.
  3. Waar zit de carter ventilatie aansluiting op de cilinderkop? Ik heb gehad dat de O ring lekte en dat gaf een aardige olie bende.
  4. Kan ook een hydraulische klepstoter zijn.
  5. dieselaar

    Bandenmaat

    Zijn waarschijnlijk originele vw velgen maar niet de velgen waar je passat origineel vanuit de fabriek is geleverd. Voorwielaandrijving is ET 37 en 4 motion ET 45 uit de fabriek geleverd.
  6. Maar het belangrijkste is dat het opgelost is. Kan je de kleine veilig vervoeren.
  7. Ik heb ook een kapotte remlicht schakelaar gehad maar nooit zulke storingen.
  8. De werking van je waterpomp kun je controleren door het dunne slangetje van je kvs reservoir los te maken en even de dop can het kvs reservoir los halen,slang er in hangen starten en kijken of er kvs uit het slangetje komt. Als er geen kosten uit komt is je waterpomp kapot. Deze hebben kunststof schoepen en die breken na verloop van tijd. Gebeurde bij mijn passat na 80.000 km na distributie wissel inclusief waterpomp.
  9. dieselaar

    Bandenmaat

    Ging mij ook niet om het merk maar de vaste centreerring dus linkje was puur als voorbeeld Alfred @tiptronic
  10. dieselaar

    Bandenmaat

    https://www.reedijkautoparts.nl/set-spacers-spoorverbreders-12mm-5x100-112-571-c.html Deze hebben een vaste centreerring en die van @tiptronic en @BARRY_TDI hebben dat volgens mij ook. Weet het eigenlijk wel zeker.
  11. dieselaar

    Bandenmaat

    Spacers voor 12 mm en achter 15 mm kan makkelijk. Als je besluit spacers te gebruiken dan wel met eigen centreerring nemen.
  12. dieselaar

    Bandenmaat

    225-45-17 en wat is de ET waarde van de velgen? Een voorwiel aangedreven 3BG heeft ET37 en een 4Motion ET 45. Nu zit er nog wel wat speelruimte dus als de waarde er 3 boven of onder zit zal het geen problemen geven.
  13. Als ik het zo lees is je auto economisch total loss. Heb je de rekening al betaald? En heb je rechtsbijstand? Zoja,direct je verhaal doen en juridisch advies inwinnen. Je bent de eerste niet bij hem en ook de laatste niet jammer genoeg.
  14. De schokdempers achter kan je vervangen terwijl de auto op zijn wielen staat. De onderste bout los en in de wielkast twee boutjes en de demper is los.
  15. Bel eens wat sloperijen af zou ik zeggen. Als je de computer nieuw moet kopen is de Passat Total loss maar als je voor een paar tientjes een andere computer kan kopen valt het nog mee. Misschien moet hij nog wel ingeleerd worden maar daar zal op het forum ook wel iemand zijn die daar mee kan helpen.
  16. Dubbel DIN ombouw is in 4 uurtjes te realiseren als je het juiste gereedschap hebt. Een ijzerzaagblad een Torx setje en een Dremel kom je een heel eind mee. Heb het twee weken geleden gedaan en viel reuze mee.
  17. Ik vermoed dat een pasklare sportdemper niet verkrijgbaar is aangezien niet veel mensen hier een sportdemper onder plaatsen. Misschien een linker W8 demper met een verloopstuk of ergens een demper op maat laten maken. EPS in Kiel Windeweer maakt uitlaten naar wens en op maat. Misschien is dat interessant.
  18. dieselaar

    schokdempers

    Een setje van febi bilstein is gewoon goed en neem gelijk je toplagers mee als je de veerpoten los haalt.
  19. dieselaar

    Merchandise

    ? zou zomaar kunnen. Ik heb ervan gehoord maar of ze bestaan weet ik niet.
  20. dieselaar

    Merchandise

    Ja door miene MATties bij de dealert
  21. dieselaar

    Merchandise

    Die rubberen matten heb ik gehad bij de wintercheck
  22. dieselaar

    Merchandise

    Is er ondertussen al nieuws over de mattensets?
  23. Die euro 4 zou voor mij ook een reden zijn om voor een 2.0 te kiezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden