Ga naar inhoud

DVDGuy

Members
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over DVDGuy

  • Verjaardag 02-04-1953

Profile Information

  • Plaats
    Bergen op Zoom

DVDGuy's Achievements

0

Community reputatie

  1. DVDGuy

    voorruit verwarming 3C

    Als je dat niet kunt zien, dan heb je het ook niet
  2. Daarom is tegenwoordig de benaming ook "parkeerlicht" i.p.v. stadslicht
  3. Heb pas op de dag dat het ging sneeuwen de winterbanden er onder laten leggen en ze zijn er inmiddels al weer 2 weken af
  4. Mijn software is in elk geval aangepast aan de rondweg bij Eindhoven en de A2
  5. Door op Navigatie te gaan staan en dan te kiezen voor Setup>Database>Informatie kom je erachter welke versie kaartmateriaal gebruikt is. Bij mij staat West Europa 0031 en dar zit dan ook Griekenland, Tjechië, Hongarije, Slovenië bij, dus m.i. iets meer dan West Europa.
  6. Ik heb een iPhone 3 i.c.m. RNS315 en dat werkt voortreffelijk; alle feuncties ook zichtbaar op het MDF-schermpje (Premium) en in het handschoenenkastjes een speciale kabel om de iPhone (of iPod) op te laden.
  7. Inmiddels heb ik mijn Passat met 315 en blijkt de navigatie missels flash-geheugen, heel Europa te bevatten; het SD-slot kun je dus gebruiken voor MP3-tjes o.i.d.
  8. De RNS315 heeft een werkende TMC, terwijl er daarnaast ook op het scherm getoond wordt hoe hard je ter plaatse mag rijden. Héél Europa staat in het flash-geheugen, wardoor je het SD-slot kan gebruiken voor een SD-kaart met bijv. MP3's. Ik ben er overigens nog niet achter hoe ik kan zien welke versie de kaart heeft.
  9. Ik heb inmiddels mijn Passat en heel Europa is beschikbaar op het flash-geheugen van de 315; je houdt dus het slot voor de SD-kaart vrij voor bijv. SD-kaart met MP3-tjes
  10. DVDGuy

    Lichten overdag aan?

    Ik krijg van de week mijn Passat en ben benieuwd of het mogelijk is de lichten zo te programmeren dat ze altijd aan zijn; ik heb dat nu in mijn Mondeo ook en dat bevalt uitstekend
  11. DVDGuy

    rns510 update

    Ik laat gewoon de motor lopen bij een update en dat werkt prima
  12. De mijne zou rond half juli 2011 geleverd worden; zal maar eens navragen bij de dealer
  13. Bedoel je an dat je bijv. niet met de telefoon zelf een nummer kan kiezen ed.?
  14. RNS 510 heeft 7'' scherm en navi werkt middels DVD; RNS 315 heeft 5'' scherm en navi werkt met SD-card. Naast het prijsverschil, voor mij een reden om voor de 315 te kiezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden