Ga naar inhoud

fahrvergnugen

Members+
  • Aantal items

    103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over fahrvergnugen

Profile Information

  • Plaats
    warme zuiden

fahrvergnugen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het was verstuiver 4 deze keer, gelukkig weer coulance. Ik heb nu nog 2 potentiële afspraakjes met de vluchtstrook staan De volgende 2 verstuivers zullen wel buiten de coulance regeling vallen, fijne mensen daar bij vw. Ik ben een echte vw man (zelfs mijn hobby is vw), maar hier ben ik absoluut niet over te spreken. Paul.
  2. En nu dus weer problemen, nog maar 10mnd. later. Vanmorgen door de wegenwacht afgesleept, hij ging niet eens storing zoeken. Deze auto met een ineens stilvallende motor, 99% zeker dat het een verstuiver is, zij hij. Ik heb foutcode P1040 en P1246, is dit weer verstuiver 1 of kan het ook een andere zijn? Paul.
  3. Ik had wel gehoord van de ingebouwde zitjes maar ik wist niet dat deze verlengers daar ook bij horen. De kinds zitten bij mij gewoon op de bank. Als we een langere reis maken (vakantie) gaan ze op een zitje zonder rugleuning.
  4. Hoofdsteun verlenger nummer 2 is ook binnen. Ik had ze nog nooit gezien totdat ik het tijdens het surfen toevallig tegen kwam, ideale dingen.
  5. Vandaag de timer definitief ingebouwd, ik ben er wel tevreden over.
  6. Om de standkacheltijd te programmeren had ik 2 keuzes. 1) Andere tellerunit 2) Webasto 1533 timer Het is niet OEM, maar ik heb voor de Webasto timer gekozen (ook goedkoper). Omdat ik geen lelijke timer op mijn dashboard geschoefd wil hebben, heb ik het linker opberkastje met een kunstofplaat dicht gemaakt en hier de timer op gomonteerd. Poppetje gezien, kastje dicht. Paul.
  7. Vraagje; Als het koud is werken de gloeibougies langer dan wanneer het minder koud is, waar wordt deze temperatuur gemeten? Ik heb nl. het volgende gemerkt; Wanneer ik (tijdens deze koude nachten) de auto opwarm met de standkachel, is het koelwater wel warm maar de motor nog niet goed doorgewarmt (ook de olie niet). Als ik nu 'smorgens de auto start, gloeid hij maar heel even en valt hij meteen, na het loslaten van de sleutel, stil (iets langer doorstarten is dan de oplossing). Wanneer ik de auto start zonder dat ik de standkachel heb gebruikt, gloeid hij langer en start hij na de eerste poging. Paul.
  8. fahrvergnugen

    Standheizung

    Er zijn ook webasto bijverwarmers gemonteerd, met een ombouw setje kun je hier een volledige standkachel van maken.
  9. fahrvergnugen

    Standheizung

    Het zou best kunnen dat er een bijverwarmer gemonteerd is, alleen schakeld deze niet in door aan de ventilatieknop te draaien. De bijverwarmer start automatisch wanneer je de auto start en het is onder een bepaalde buitentemp.
  10. Mooie modificatie, gaat een trend worden denk ik
  11. Ik heb denk ik geluk gehad. Nadat ik een paar keer aan de binnen hendel had getrokken hoorde ik een klik, en ja hoor hij doet het weer. Het zal nog wel eens terug komen, dus voor de zekerheid aan 2 kanten het kinderslot er af gehaald.
  12. Op Ebay een hoofdstuk verlenger gekocht en een tijdje uitgeprobeerd, de kidz zijn enthousiast dus nummer 2 is ook onderweg
  13. fahrvergnugen

    Standheizung

    viewtopic.php?f=185&t=41765 Ondertussen werkend, en ik ben er heel blij mee
  14. Wie heeft voor mij de oplossing? De rechterachterdeur van mijn 3C variant zit op kinderslot en de klink werkt niet meer (iets afgebroken of losgeschoten) en nu??????? Paul.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden