Ga naar inhoud

Tiguan 2010

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Tiguan 2010

Profile Information

  • Plaats
    Nijmegen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tiguan 2010's Achievements

0

Community reputatie

  1. Tiguan 2010

    Discover Care

    Voor Apple, met een iMac, is de Discover Care wel verreweg de handigste optie. Handmatig moet je met een Apple allerlei bestanden weer verwijderen om het werkend te krijgen. Alleen is de nieuwe kaart van begin december 2017 nog steeds niet aanwezig op Discover Care. Loopt helaas dus flink achter. Heb Volkswagen klantenservice daarover benaderd en die geven aan niet te weten wanneer de nieuwe kaart op Discover Care staat.
  2. Tja zo kun je altijd redeneren....... Straks zetten ze je auto in de fik uit frustratie omdat er helemaal geen navi inzat...... Overigens als ze dan gepakt worden hangen ze zwaar, brandstichting, gevaar voor levens etc. Het zal je nooit lukken zaken geheel uit te sluiten tenzij je auto altijd achter slot en grendel zit. Inmiddels zullen ze de ervaring hebben dat het met een navilock zo moeilijk is dat ze naar een auto gaan waar een rns in zit zonder navilock...
  3. Er is nooit absolute zekerheid te geven. Er zijn een aantal zaken die je in acht kunt nemen om de kans op diefstal zo klein mogelijk te maken: - de plek waar je je auto parkeert (zowel als je weg bent (bewaakte parkeergarage), als thuis (oprit/garage nog beter)) draagt erg bij aan de veiligheid; - verder is het altijd beter de rns nadien in te bouwen vanwege het ontbreken van de herkenbare navi antenne op het dak (dit schijnt een zeer belangrijk "selectie criterium" te zijn voor de dieven om van afstand te beoordelen of er een navi inzit); - tenslotte zal een Navilock absoluut bijdragen aan het feit dat men eerder aan je auto voorbijgaat. Het zal veel tijd kosten en de vraag is uberhaupt of de kraker zijn doel bereikt. Dit zal die dus alleen maar doen in een omgeving waar je niet snel ontdekt wordt, want een cirkelzaag maakt nogal wat herrie..... Blijft wel over dat als ze je auto met navilock toch gaan kraken de schade inderdaad zeer aanzienlijk zal zijn. Echter met genoemde maatregelen maak je de kans wel stukken kleiner.
  4. Ik dacht dat de uitvinder aangegeven gehad (Jeroen) dat diefstal onmogelijk was...... Waarom horen we hem nu niet meer in dit topic? Ik ben blij dat ik even gewacht heb, wist wel dat ook dit, zeer helaas overigens, niet hufterproof zou zijn. De enige optie is toch een navigatie met afneembaar front helaas....
  5. Bart, Ben benieuwd idd hoe het eruit ziet met je foto, aangezien mijn Tiguan hetzelde dashboard heeft als de Golf Plus. Fijn dat de navilock er bij jou al inzit. Hier zijn dan de foto! Hopelijk een beetje goed zichtbaar, ze zijn met mijn telefoon gemaakt in de wasstraat! Dank voor je foto's. Netjes gemaakt hoor. De navilock ziet er opzich niet uit op het dash van de Golf Plus en dus ook Tiguan, maar goed de diefstalbeveiliging is in deze toch leidend. Als je rijdt is die er toch af.
  6. Bart, Ben benieuwd idd hoe het eruit ziet met je foto, aangezien mijn Tiguan hetzelde dashboard heeft als de Golf Plus. Fijn dat de navilock er bij jou al inzit.
  7. Het is voor mij een reden de RNS 510 in te bouwen nu achteraf. Heb bij de koop van mijn auto een RCD 310 genomen en losse TomTom vanwege de vele diefstal van de RNS. Nu lijkt het weer veilig te zijn om een RNS 510 te kunnen gaan gebruiken met de Navi Lock.
  8. Hoi Tiguan2010, Ik heb de fabrikant even een bericht gestuurd of de levering van de RNS Navi Lock voor de Tiguan inmiddels is gestart. Mijn laatste recente info is dat de fabrikant door PON enkele dagen een Tiguan en een Touran beschikbaar heeft gekregen om deze versies van de RNS Navi Lock te testen voor release op de markt. Groet, Jeroen 'Passat Fanaat' Inmiddels contact gehad met Pon en de versie voor de Tiguan komt in februari.
  9. Is de Navi Lock inmiddels voor de Tiguan leverbaar? Hoe zijn de ervaringen inmiddels bij de early adapters? Zijn er al pogingen gedaan tor diefstal en hoe is dit verlopen? Zag alleen op autoweek forum een Passat CC bezitter waar ze het halve dashboard hadden gesloopt, maar de RNS was er in gebleven.... so far so good? Verder is het ASSA slot niet het zwakke punt? Lijkt me sowieso een soort wedloop tussen het dievengilde en bescherming. Ook daar zal gekeken worden waar er eventuele zwakke punten zitten in het ontwerp......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden