Ga naar inhoud

milsani

Full Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over milsani

  • Verjaardag 23-04-1967

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Dordrecht
  • Naam
    TheGreenGuy

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

milsani's Achievements

1

Community reputatie

  1. Hallo Thomas, bedankt voor je antwoord. Dat scheelt nogal wat. Mag ik vragen bij welke garage je dit onderhoud hebt laten uitvoeren?
  2. Mijn Passat is toe aan 180.000 km onderhoud. Nu heb ik aan mijn VW-dealer een prijsopgave gevraagd, waarbij ik niet kan inschatten of de werkzaamheden (en bijbehorende kosten) noodzakelijk en redelijk zijn: - longlife onderhoudsbeurt: €335,00 - brandstofsysteemreiniger: €23,95 - interieurfilter vervangen: €40,00 - luchtfilter vervangen: €45,00 - brandstoffilter vervangen: €70,00 - DSG (versnellingsbak) olie verversen: €260,00 - Haldex olie verversen: €99,00 - Remvloeistof verversen: €70,00 - Emissieservice: €49,95 - Aircoreiniger: €39,95 ========================================== TOTAAL: €1032,85 (inclusief btw) Wat zijn jullie ervaringen? Is dit een redelijke prijs? Is het een optie om onderhoud door een 'witte' dealer te laten uitvoeren? Ik stel deze vraag omdat het me is opgevallen dat ik bij vrijwel elke onderhoudsbeurt wordt verrast door veel bijkomende kosten, bovenop de prijsopgave die ik dan heb ontvangen. Ik heb een Golf GTE en een Passat en verbaas me vaak over de hoge onderhoudskosten die VW-sealers in rekening brengen.
  3. Ik had dit probleem ook. De VW dealer heeft meerdere pogingen gedaan om dit te verhelpen. Helaas niet gelukt. Gisteren heeft Ronald mijn RNS510 voorzien van nieuwe firmware een een kaartupdate. Ook gelijk de harddisk vervangen door een SSD. Alles werkt nu weer helemaal goed, en door de SSD voelt hij ook een stuk sneller. Wellicht dat Ronald jou ook kan helpen. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
  4. Dat weet ik niet. Mijn VW-dealer heeft bij de laatste onderhoudsbeurt (afgelopen maand) een firmware update gedaan, omdat ik de problemen met mijn navigatie ook aan hen had gemeld. Helaas heeft dit niet tot een oplossing geleid. Ik twijfel wel of ze de update ook echt hebben uitgevoerd, ze deden er nogal moeilijk over. Ik maag graag gebruik van jouw aanbod om er een keer naar te kijken. Dat is inderdaad vast goedkoper dan een nieuw systeem.
  5. Het is vooral de navigatie die problemen geeft. De lijst met recente bestemmingen wordt niet meer bijgewerkt, en ik kan ook geen home-adres meer opslaan. Ik heb al van alles geprobeerd, reset, factory defaults, maar als de auto even uit is geweest, komen alle ' oude' instellingen weer terug.
  6. En over welk model heb je het dan?
  7. Mijn RNS510 doet al een tijdje vreemd. En omdat het al een oude® systeem is, overweeg ik deze te vervangen door een Kenwood DNX516DABS. Is er iemand die al ervaring heeft met dit systeem? Het is speciaal voor VW gemaakt, en past precies op de plek van de RNS510. Ik ben vooral benieuwd naar: (1) of het een goed systeem is (draait op Android) (2) werken alle VW componenten hier goed mee samen (Stuurbediening, Achteruitrijcamera, Airco, etc) Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen, en zal mijn bevindingen hier met jullie delen mocht ik overgaan tot aankoop.
  8. milsani

    Accu loopt snel leeg

    Martijn, bedankt voor je uitgebreide reactie. Mijn auto is nu weer terug bij de VW dealer, mochten het probleem daarna nog niet zijn opgelost, dan kom ik graag een keer bij je langs. Mijn kennis van auto's is niet groot genoeg om dit zelf snel op te lossen.
  9. milsani

    Accu loopt snel leeg

    Ja, ik baal van die dealer!! Helaas zijn alle VW dealers hier dezelfde. Accupolen zitten goed vast. Accu laad ook goed bij lopende motor.
  10. milsani

    Accu loopt snel leeg

    Nee, maar sinds een half jaartje doet mijn RNS510 wel raar (de navigatie 'onthoud' nieuwe recente bestemmingen niet meer. Verder eigenlijk geen bijzonderheden of nieuwe dingen.
  11. milsani

    Accu loopt snel leeg

    Sinds enige tijd loopt mijn accu leeg als ik mijn auto een paar dagen niet gebruik. De VW dealer heeft de accu al vervangen, maar dat lost het probleem niet op. Binnen 1,5 dag is de accu leeg als ik de auto niet gebruik. Als de auto is uitgeschakeld meet ik een lekstroom van 0,4A. De VW dealer heeft er ook al naar gekeken, maar die hebben het probleem nog niet opgelost. Sterker nog: tijdens de laatste keer dat de auto (afgelopen donderdag) hebben ze nog meer stuk gemaakt, tijdens het rijden krijg ik nu continue allerlei foutmeldingen (ESP, ABS, verlichting, portiersloten springen open en gaan weer op slot, meldingen van de motor). Ik heb weinig vertrouwen in de VW dealer meer. Weet iemand hoe dit kan worden opgelost? Het liefst ga ik naar een merkloze dealer, die bekend is met VW.
  12. Ik heb nooit een firmware update uitgevoerd, dus het zal wel een D type zijn.
  13. Nee, geen voice-tag. Er worden helemaal geen bestemmingen meer toegevoegd in de lijst van recente bestemmingen. En na een volledige reset (to factory defaults) komen alle oude recente bestemmingen gewoon weer terug in de lijst.
  14. Sinds een tijdje 'onthoud' mijn RNS 510 de recente bestemmingen niet meer. Ik heb al van alles geprobeerd (recente adressen met de hand verwijderd). De volgende dag zijn ze dan allemaal weer terug. Onlangs heb ik ook een factory reset van de RNS510 gedaan. Alles was leeg. Tot ik de volgende dag weer in de auto stapte, toen waren alle oude bestemmingen weer terug. Weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn? Is dit nog te repareren, of moet ik op zoek naar een nieuw systeem? Type: RNS510 Delivery part number: 1T0035680D HW-version: H50 SW-version: 4020
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden