Ga naar inhoud

laidbackluke

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over laidbackluke

  • Verjaardag 14-10-1982

Profile Information

  • Plaats
    Meppel

laidbackluke's Achievements

0

Community reputatie

  1. Inmiddels al even contact gehad met FrankV6. Binnenkort even langs! Thanks iedereen voor het meedenken !
  2. Het is even geleden maar volgens mijn garage is de enige optie het binnenwerk van het slotmechanisme te vervangen.... Geen idee wat het gaat kosten maar misschien vind ik wat op de sloop of marktplaats. Iemand enig idee of het mechanisme van bijvoorbeeld een Golfje ook in mijn Passat past? Dat is natuurlijk wel weer een flinke klus, en ik heb weinig tijd.... Denk dat ik op een regenachtige zondag toch maar weer eens de gereedschapskist er bij ga pakken...
  3. Binnenverlichting werkt naar behoren... Als mijn comfort module in de war is krijg je dan een foutmelding wanneer je de computer uitleest? Toevallig morgen naar de garage laat ik m wel ff uitlezen... Update zsm!
  4. Ik heb niets doorgesoldeerd maar ik heb de bestaande soldeerpunten opnieuw gesoldeerd.
  5. laidbackluke

    CV Spookt

    Hallo, Sinds de aankoop van mijn auto, ongeveer 2 maanden geleden, heb ik last van een spook in mijn centrale deurvergrendeling. Soms doet ie het dagen achter elkaar en zo is het weer dagen achter elkaar goed. Goed: Ik draai mijn auto van buiten af op slot (hoor twee maal een klik) en zie dat het controle lampje bij het bestuurders portier knippert. Alle deuren zitten nu op slot. Fout: Ik draai mijn auto van buiten af op slot (hoor een serie klikken) en zie dat alle palletjes in de deuren naar beneden gaan maar dat het palletje van het portier links achter weer omhoog komt. Alle deuren zitten nu op slot, het controle lampje knippert niet en het portier links achter is open! Oja, tijdens het rijden gooit ie soms ook spontaan de deuren op slot en ik heb nu een aantal malen gehad dat ik over de schakelpook heen moest klimmen omdat mijn portier niet meer open ging Nou hoor ik jullie denken:"dat is al zooo vaak besproken!:" en dat klopt. Ik ben inmiddels erg bedreven in het uit elkaar halen van mijn portier dus heb ik de soldeerpuntjes op de printplaat in het slot mechanisme opnieuw gesoldeerd. Er leek inderdaad een klein haarscheurtje in 1 van de solderingen te zitten. Probleem opgelost? nee hoor, nu wil mijn portier ook niet meer op slot.... beetje jammer van zoveel werk. Ik heb nu eigenlijk zoiets van ik vervang de hele boel wel voor een nieuw setje tenzij er nog iemand een geniale ingeving heeft? Ik heb de draden die naar het portier leiden al gecontroleerd op draadbreuk oid. Someone?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden