Ga naar inhoud

ebouvriie

Members
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ebouvriie

Profile Information

  • Plaats
    maastricht

ebouvriie's Achievements

0

Community reputatie

  1. was tussen de 3 en de 400 honderd voor een nieuw maar je kunt ook makkelijk voor een tweedehands gaan. Scheeld enorm
  2. is dit ook mogelijk bij een plaatselijke vw garage? Moet namelijk van lanaken belgie komen. maar ja als het niet anders is maakt het ook niet uit, ben al lang blij dat er een oplossing voor is. Weet ook iemand hoe lang dit duurt en wat het kost ongeveer?? blijf toch een gierige hollander ondanks dat ik in belgie woon.
  3. het was inderdaad het gasklephuis. Na vervanging geen meldingen meer gehad. Alleen wat euri's lichter.
  4. Mijn 2.0 tdi 3c heeft regelmatig het probleem dat hij moeilijker start als hij warm is. Bij een koude motor start hij meteen. Iemand dit ook al aan de hand gehad? verder heb ik als de auto stationair loopt of op contact staat in het dashboard allemaal geluiden van de climate control althans het is mnet of de kleptjes de hele tijd overal open en dicht gaan. Heeft hier ook iemand ervaring mee? wat is aan beide problemen te doen?
  5. Weet iemand of het mogelijk is om op een 3c de alarm piepjes te activeren bij het in en uitschakelen van het alarm? Maar dan wel zonder het grote MFA display want dat heb ik helaas niet De wagen heeft wel een interieurbeveiliging en wegsleep beveiliging (orgineel VW). En natuurlijk ook niet obelangrijk wie mij hier mee helpen kan beetje in de buurt van limburg
  6. Mijn probleem is inmiddels opgelost. Vandaag een nieuw gasklephuis gemonteerd en probleem is vooralsnog opgelost. Bedankt voor het meedenken en de reacties.
  7. Ja dat is natuurlijk ook handig om te weten Het is een 2.0 tdi
  8. Sinds kort brand bij mij het lampje van het motormanagement en knippert het voorgloeilampje. In de zekering kast onder motorkap was ook een zekering doorgebrand na vervanging waren de meldingen weg. maar nu is de zekering heel gebleven en toch weer dezelfde melding. uitlezen van de foutmelding wijst op gasklephuis geen aarde! en gasklephuis aarde onderbreking?? Heeft iemand van jullie dit al eens aan de hand gehad?? De aut rijdt overigens gewoon normaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden