Ga naar inhoud

nunie

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over nunie

Profile Information

  • Plaats
    noord holland

nunie's Achievements

0

Community reputatie

  1. nog steeds niks gevonden.. de vlotters werken gewoon en het metertje ook op het daschbord (via output test) hij geeft wel aan met vwtool: Signal Shorted to B+ dat betekend zeker dat de draad ergens door is?
  2. helemaal niemand die het weet??
  3. hallo, ik heb enige problemen met mijn abs en nou weet ik niet zeker of de goede abs pomp en computer erop zitten. heeft iemand een onderdeel nummer van welke pomp erop hoort? en is het een bosch 5.3 of een 5.4 die erop moet? foto's zijn ook zeer welkom moet zijn voor passat 3b v6 30v uit 98 alvast bedankt allemaal
  4. 2 dubbele boven elkaar had ik mooier gevonden
  5. maar de vlotters had ik doorgemeten en werkten gewoon, moet er dan ook gelijk 2 vervangen dus een duur grapje ook omdat ik denk dat dit het niet is.. Ik ga van het weekend er even naar kijken, had wat info van jan gehad dus gaat wel goed komen..
  6. als je dat wil doen graag.. Alvast bedankt
  7. hmm moet ik maar eens aan vag com zien te komen..
  8. nunie

    velgen spuiten

    zijn jullie gek op schuren...
  9. heey ik ben mike en heb sinds kort een passat 3b v6 4 motion uit 1998. sinds ik de auto heb gekocht doet de benzine meter het niet, terwijl de tank gewoon vol zit. heb ook de weerstand gemeten maar die veranderde wel als je de vlotter bewoog (zitten er 2 in) de meter doet niks en het benzine lampje gaat even later ook branden dat het op is. wie weet wat dit kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden