Ga naar inhoud

quidoschippers

Members+
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over quidoschippers

  • Verjaardag 07-05-1982

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    vragender
  • Interests
    te veel om op te noemen

quidoschippers's Achievements

0

Community reputatie

  1. we hebben het al gevonden! en gecorodeerde stekker! van de magneetklep na de pomp deze vervangen en het was verholpen! bedankt voor het meedenken!
  2. eh climapaneel knippert niet en de rechterfan draait wel! hoezo dan? quido
  3. nog niet getest maar het climapaneel knippert niet! in geen geval!
  4. hallo mensen, mijn clima doet het niet goed meer hij wordt niet meer koud! eigenlijk van de ene op de andere dag! is dit normaal dat ie de pomp dan uitschakeld of zo omdat ie dan geen smering meer heeft? of gaat wordt ie normaal eerst minder koud en schakeld ie hem dan uit? iemand een idee? thanks quido
  5. probleem uiteindelijk verholpen na langdurig overleg met een dealer! na het vervangen van de kettingspanner moet je de motor eerst goed warm laten draaien zodat de lucht uit de spanner verdwijnt! ook nieuw voor vw! toch bedankt voor het meedenken!
  6. ok nou als er nog mensen zijn met tips ..........help me! alvast bedankt!
  7. het is inderdaad erger dan voorheen dus waar zou je de oliedruk aan kwijt kunnen raken dan alles is gecontroleerd geen kanaal verstopt en geen lekkage naar binnen of buiten!!
  8. dat hebben we ook gedaan! hij klappert ook alleen bij stationair lopen! wij hebben werkelijk geen idee meer!
  9. de kunstoffen geleiders bedoel je? zo ja dan heb ik die niet vervangen geen groef te bekennen ! wel die grote bout aan de zijkant van het blok de op oliedruk reagerende spanner! v5 4-motion blok ligt in lijnvorm!
  10. hallo mensen, heeft iemand een idee wat het kan zijn dat na het demonteren van het kettingkast aan de achterzijde van het blok en na het oplossen van een lekkage de kettingspanner klappert? deze vervangen omdat deze uit elkaar vloog! daarna nog klapperen! kan iemand mij hier telefonisch mee helpen????? aub je kunt mij bereiken op 0648334587! groeten quido p.s. help spoed!!!!
  11. hallo mensen heeft er toevallig iemand nog een spiegelverstelschakelaar liggen voor een passat 3bg die ik over kan nemen??? bij mij is vandaag namelijk tijdens het poetsen de knop er af gebroken!!!! ik heb dit knopje er weer geprobeerd op te lijmen, dit zat ook wel vast maar hij werkt niet meer!!! iemand een idee?????? alvast bedankt!!
  12. hallo mensen moet ik nou echt voor het vervangen van een xenon lampje, de hele koplamp eruit halen.? dus bumper eraf en zo verder??
  13. heb ik geprobeerd dit werkt niet dus zal het los moeten halen en de contactpunten opnieuw solderen en ff de microswitches schoon maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden