Ga naar inhoud

Gambit

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gambit

Profile Information

  • Plaats
    Veenendaal

Gambit's Achievements

0

Community reputatie

  1. Aan iedereen die al een navi-lock heeft of bevestigd heeft gekregen van zijn dealer: kunnen jullie svp de dealers hier even opnoemen? Dan kan ik 1) die lijst onder de neus schuiven van mijn dealer of 2) bij een van die dealers een afspraak maken. Overigens zou ik de betreffende dief wel uit kunnen lachen als ie mijn RNS jat, want hij doet momenteel niets meer. Beetje opstarten en dan net zo snel weer op zwart. Aanvankelijk viel hij zo nu en dan uit om na een paar minuten weer op te starten. Dat gebeurde vaker en vaker, en het systeem had ook telkens langer nodig om op te starten. Eergisteren stond er iets in het scherm van "SWL Initialising... Please wait"... Waarna alle instellingen/radio/telefoon/navigeheugen gewist waren. Maargoed, toen deed hij het nog een soort van. Nu heb ik sinds gisteren alweer 600 km gereden zonder radio/navi. Iemand bekend mee? Nu maar hopen dat de dealer morgen (de dag dat hij eigenlijk ook de navi-lock zou inbouwen) snel overgaat tot montage van een nieuwe, want volgens mij is ie echt overleden.
  2. Hoi Passat Fanaat, Ik had een afspraak voor donderdag a.s. bij de dealer om de navi-lock te laten installeren, maar gisteren vertelden ze me dat bestelling niet mogelijk was... Ik heb een CC, die heeft toch dezelfde navi-lock als iedere andere Passat? Houdt mijn dealer me nou voor de gek of snap ik iets niet? Help! Dank alvast, groeten!
  3. Passat-Fanaat, Ik begin een beetje het idee te krijgen dat de dealers niet zo op jouw RNS navi lock zitten te wachten. Het zijn natuurlijk leuke inkomsten zo. Ik heb ze vanmorgen maar weer eens gebeld naar aanleiding van je bericht, maar "er zouden nog modificaties worden uitgevoerd" aldus de receptionist. Ben er een beetje klaar mee dat ik me onrustig moet voelen vanwege een auto. Wat een armoe. Heb je een mooie auto. Had ik maar die lelijke insignia besteld.
  4. Passat fanaat, Excuses voor vertraagde reactie. Mijn dealer is Vallei Auto Groep in Veenendaal. Zou je misschien eens kunnen informeren? Ik wil je systeem graag laten monteren. Dank alvast voor de reactie!!
  5. Passat-Fanaat, Mijn dealer geeft aan de bescherming niet te kunnen leveren, volgens de importeur is alles vertraagd en wordt er voorlopig niets geleverd. Enig idee wat ik zou kunnen doen? Dank voor je initiatief, groeten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden