Ga naar inhoud

djspee

Members
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over djspee

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bizforbiz.nl

Profile Information

  • Plaats
    Nijkerk

djspee's Achievements

0

Community reputatie

  1. Oke, ga vanavond eens even zoeken!
  2. Ik heb vorige week de lak besteld voor het spuiten van de nieuwe spiegels. Ik was altijd in de veronderstelling dat de kleur van mijn auto Blue Graphite is. Nu krijg vandaag de spuitbus binnen (welke besteld is op kenteken) en staat er Blue anthrazit op. Wie kan mij vertellen of dit ook daadwerkelijk klopt? Is blue graphite dan van een latere generatie Passat? Zou vervelend zijn als de spiegel kappen anders gekleurd zijn als de rest van de auto..
  3. Maar moet de stekker die aan de deur zit vervangen worden of is het alleen een draad bij steken? (ik zie ook nog een ander klein stekkertje, die blijft ongebruikt?) Als ik de link bekijk van passatplus.de dan zie ik 1 gele draad uit de spiegel komen (die moet handmatig toegevoegd worden?) en vanaf de contra stekker 2 gele draden naar beneden lopen. Waar zijn deze voor? In het vakje onder de motorklep handel moet ik dan de bewuste roze stekker zoeken, waar ik dan op de zwart/grijze draad een van de gele draden aansluit? Wat doe ik dan met de andere gele draad? Massa? Mijn duits is niet heel geweldig vandaar dat ik jullie vraag om wat toelichting
  4. Ik heb het weekend info gevraagd bij Wenmar over de diverse spiegel sdie zij aanbieden op hun website voor een Passat 3BG (ze hebben diverse modellen maar is mij niet echt duidelijk waarom er zo'n prijs verschil is (afgezien van wel/niet elect inklapbaar). Ik wil namelijk mijn huidige spiegels vervangen door degene met knipperlichten. Ik kreeg een verrassend antwoord: Geachte heer/mevrouw, De spiegels die u heeft geselecteerd, zijn vanaf bouwjaar 2004, deze passen dus niet op uw passat van bouwjaar 2002, De spiegel die ik aanbied op marktplaats is voor uw type passat Wie kan mij bevestigen of dit wel/niet correct is. Lijkt me dat ik niet de enigste ben die deze aanpassing wil doen op zijn Passie . Kan het zijn dat Wenmar bedoeld dat de stekker aansluiting anders is?
  5. Hallo allemaal, kan iemand mij vertellen of ik de sleutelbaard van een originele platte (zonder AB) VW sleutel kan gebruiken voor een klapsleutel? Ik kan niet goed zien hoe deze eruit ziet omdat de sleutel in het zwarte plastic vast zit. Hartelijk groet, David
  6. @shining: de transponder die in jou originele sleutel zit kan je verwijderen (heel voorzichtig los wrikken of met aceton los weken) en dan overzetten naar de nieuwe sleutel. Zodoende hoef je niet de transponder opnieuw in te leren. De transponder zit dus in de sleutel (bovenste helft van de klapsleutel), en niet op de sleutelbaard..
  7. Bedankt voor je link, maar mijn Passat 1.8T is een 3BG dus deze website laat niet de gewenste foto's zien.
  8. Beste forum leden, graag advies in het volgende: Ik wil, voor het monteren van een dashmount, de houten inleg rond de radio, climat control en knoppen losmaken cq verwijderen zodat ik de dashmount er achter kan haken. Ik heb echter geen idee hoe ik deze los kan maken. Voordat ik zelf ga prutsen met de grote kans iets te beschadigen wil ik eerst graag jullie advies inwinnen.
  9. Oke, bedankt voor je informatie. Ik ga op zoek naar een zenderdeel beginnend met 1J0 en een nieuw sleutelbaard.
  10. En die zou dan wel me de bovengenoemde procedure moeten werken? Heb jij ervaring met het demonteren van een transponder uit een normale sleutel (die ik dus moet openzagen)?
  11. Seat was uit 2008. Doe ik in de procedure dan iets verkeerd?
  12. Op het vw deel staat 434MHz (HLO 1J0 959 753 AH) Op het seat deel staat 434 MHz (HLO 1K0 959 753 G) Is dit dan gelijk?
  13. Beste Forum leden, graag jullie expertise in het volgende (ik ben nieuw op het forum en zal me deze week even voorstellen in Ik ben.. en ik rij) Ik heb van het weekend een Passat 1.8T automaat gekocht (zeer mooie auto) en kreeg daarbij 1 klapsleutel en 2 simpele sleutels zonder AB. Nu heb ik van mijn oude Leon (uit 2009) nog een klapsleutel liggen. Is het mogelijk om de printplaat in deze sleutel te gebruiken/te programmeren voor gebruik met de passat? En kan ik dan de transponder uit een reserve sleutel gebruiken in deze (of een nieuw aan te schaffen) klapsleutel. In dat geval hoef ik alleen maar een nieuwe baard/behuizing te hebben en ben ik klaar. Ik heb zojuist geprobeerd de sleutel te programmeren via de beschrijving op http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=140&t=24548 maar dat geeft geen succes. Ik heb dan de Leon drukknoppen in de Passat sleutel/transponder gestopt. Wat ik doe: Contact binnen 5 sec aan, uit aan. Dan binnen 15 sec de vergrendel knop op de deur ingedrukt Dan binnen 30sec de ontgrendel en vervolgens de vergrendel knop van de Ab ingedrukt. Resultaat, helaas geen werking. Graag jullie advies! (iemand ervaring met een transponder verwijderen uit een simpele sleutel?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden