Ga naar inhoud

Berend1060

Members+
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Berend1060

Profile Information

  • Plaats
    Katwijk
  • Naam
    Berend

Berend1060's Achievements

0

Community reputatie

  1. Beste Arjen, bedankt voor je snelle reactie. Eerst was er ook nog wel stroming in het reservoir, maar na een kleine 10 kilometer rijden kookte de olie echt en spatte er later ook uit. Wel jammer trouwens dat sommige Franse monteurs niet met Duitse auto's kunnen communiceren. Berend
  2. Geachte forumleden. Tijdens een rit in Frankrijk kreeg ik maken met kokende stuurbekrachtiging olie en een weg vallende stuurbekrachtiging. Eerst leek dit te liggen aan een barst in een leiding maar nadat dit euvel verholpen was, bleek het probleem niet opgelost en is uiteindelijk de hele pomp kapot gegaan. Mijn ( en die van mijn garage) vraag is waarom deze olie (volgens mij hoeft de olie niet gekoeld te worden omdat het niet warm wordt) is gaan koken? Mogelijk heeft iemand dat eerder aan de hand gehad. De auto staat nog in het mooie Frankrijk en komt pas later weer terug naar Nederland. Alvast bedankt voor jullie reacties.
  3. Beste Hans, ik heb inmiddels een afspraak bij mijn garage gemaakt en zij zetten er volgende week een ruilpomp in. De oude bewaren we nog wel even om te kijken of de storing nu echt over is of dat we er iets aan kunnen ontdekken. Is wel weer een rib uit je lijf maar de auto is nog te goed om in te ruilen. Ik denk trouwens zelf meer aan een storing in de boordcomputer of aan een sensor die zit te klieren. Tijd zal het leren en laat het op dit forum weten wat de oplossing uiteindelijk geweest is.
  4. Beste Nitro, de ABS gaf geen storing om uit te lezen omdat de ABS niet benaderbaar was voor de diagnose computer. Zekeringen zijn in orde, maar zelf denk ik meer aan een storing die iets te maken heeft met de boordcomputer daar ook de cruise control af en toe niet reageert.
  5. Beste mede Passat rijders, sinds enkele dagen heb ik een "probleem" met mijn ABS van mijn '99er Passat Variant . Af en toe geeft deze een alarmmelding die dan na enige tijd weer spontaan verdwijnt. Soms duurt het heel kort, soms wat langer. Mijn garage heeft gemeten dat mijn ABS pomp defect is maar daar twijfel ik aan daar het alarm ook voor langere tijd wegblijft. Nadat ik op het forum gelezen hebt dat het ook een sensorprobleem kan zijn denk ik daar zelf ook meer aan. Zijn er rijders die hetzelfde probleem hebben gehad en deze, zonder vervanging van de ABS pomp, hebben opgelost. Alvast bedankt voor de eventuele oplossing
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden