Ga naar inhoud

Raphael

Members+
  • Aantal items

    1925
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Raphael

  1. https://www.youtube.com/watch?v=qfEcgemCiyk#t=99.840003 5000 per poetsbeurt.... en hij ragt er lekker overheen met een spons.......
  2. LED strips in koplampen zien er alleen OEM netjes uit. en zelfs dan soms discutabel. Achterof ingebouwd en opgeplakt ziet er naar mijn mening mega sjonny uit.
  3. Ik tank bijna alleen maar bij goedkope pompen en heb nooit enig wezenlijk verschil gemerkt behalve aan mijn bankrekening.
  4. En met 17 zit je er precies tussen in en heb je van alles iets Edit: oja, ik heb ook een mooi 17" setje in de aanbieding viewtopic.php?f=113&t=52500 17" :
  5. Dan moet je natuurlijk wel echte 98 vinden...
  6. Mooi gedaan! Wat voor verf heb je gebruikt voor de muren?
  7. Waarom denk je dat? Dat heeft de Passat, van dat jaartal, niet standaard. Dat is een mod die veel mensen hier uitvoeren door een zogenaamde comfortblinker in te bouwen (wat anders dan comfortmodule dus). Heb ik er ook in zitten
  8. Wat voor problemen heb je dan met de module?
  9. Zou ik zeker niet doen. Hou het origineel. Comfortmodule vervangen en een sleutel kopen. Zie ook mijn taferelen daarmee: viewtopic.php?f=111&t=36649 Veel gedoe om het goed te krijgen maar nu wel gewoon alles origineel ipv gepruts in de bedrading.
  10. Had de ANWB man haast oid? Ik mag toch hopen dat die naast de tank leegzuigen ook het systeem kan legen en zorgt dat jij gestart bent voordat ie verder gaat?
  11. Op mijn 16" zomervelgen ligt 215 breed, 215/45/16. Omtrekverhouding van die merc set is een stuk groter vandaar dat ik me afvraag of dat dus wel gaat passen. Denk dat de kans inderdaad groot is dat de banden gewoon niet in de wielkasten passen of net wel passen maar gaan aanlopen. Naafmaat wist ik niet, dan gaat het hem dus al helemaal niet worden. Dank voor de info Alle! Nieuwe winterbanden zijn onderweg dus dan maar even een paar dagen zonder APK rijden. (Vast afspraak maken voor volgende week zodat ik bij controle de afspraak kan laten zien). edit: mooi, probleem opgelost. Uit RDW reglement: De banden op één as moeten dezelfde maataanduiding hebben, behalve wanneer een nood- of reservewiel wordt gebruikt.
  12. Aangezien deze waardes niet in het verzameltopic staan ook maar even vragen. Iemand enig idee of deze velgen: Maat 7 1/2J x 16 H2 ET46 bandenmaat 225/60 R16 Gaat dus om deze: viewtopic.php?f=127&t=51367 Onder mijn 3b passen? Ik twijfel vooral mbt de band. En nee, ik vind die niet mooi onder mijn 3b passen maar auto moet voor apk (herkeur voor vrijdag) en heb 1 versleten band en 1 op het randje. Aangezien mijn zomerset ook versleten is en de bestelde banden niet op tijd binnen gaan zijn denk ik erover om op de achteras voor de keuring even die merc velgen te gooien.
  13. Yep maar mijn vrouw vergeet dat laatste elke keer: uitzetten. Eigenlijk zou de spiegelverwarming gewoon net als de achterruitverwarming na een x aantal minuten weer uit moeten gaan. 1e keer stuk = 1 week fietsen, 2e keer stuk = 1 maand fietsen, 3e keer stuk = ..... ?
  14. Dat zou wel absurd zijn gezien het prijsverschil.
  15. Zoiets Fai? http://www.ebay.de/itm/FEBI-Querlenkers ... 20d0bccad2 Mag wat kosten, 330 ex verzending. Vergeleken met de 120 tot 140 voor andere sets.
  16. Zelf ingebouwd uiteraard. Is goed te doen. Verschil is volgens mij het schermpje. Er is inmiddels ook een 9200 geloof ik met nog groter scherm.
  17. Parrot. Ik heb de Mki9100. Werkt perfect. Al moet ik toch wel toegeven dat ik vaker gewoon oordopjes in mn oren heb.
  18. Daar is inderdaad ook wat voor te zeggen.
  19. Blijft dan niet al het bezinksel en troep onderin het blok zitten dat er normaal bij de carterplug uit zou lopen?
  20. 4500rpm is idd vrij weinig Ohnee diesel he. Prima toch joh, brandt dat ding ook af en toe lekker schoon. Als het schadelijk zou zijn zou dat ding wel stoppen bij 2000rpm Als jij niet 24u per dag op 4500rpm gaat lopen gieren dan is er weinig aan de hand.
  21. Conclusie: de betreffende leaserijder kan gewoon voor geen meter rijden en dacht dat hij een automaat had dus reed altijd lekker in zn 6 rond? Mooi dat je het even getest hebt! Maakt het verhaal wat vollediger!
  22. Geen turbo, geen chip. 16" velgen met volgens mij 215 banden. Bandenspanning voor en achter geloof ik 2.5. Meestal 135-140 op de snelweg. Zonder cruise control. Schakel ook rustig door. Totaal niet laat (maar ook niet achterlijk vroeg, gewoon waar het goed voelt). Overigens zijn de meeste van mijn snelweg kilometers in vrij druk verkeer, dus dat zal zeker niet helpen. (files niet meegeteld natuurlijk). Over echt lange afstand haal ik ook de 1:10, en dat is dan 160 max.
  23. Gewoon altijd de autosleutel los. Nog nooit sleutels vergeten. Liggen naast elkaar en pak ze altijd allebei.
  24. Bij mij dus vreemd genoeg niet. Het laagste dat ik hem ooit heb gekregen (rijden met hoge aanhanger niet meegerekend) is 1:8. In het buitenland, bochtige wegen en constant in zn 3 of 4 rijden en goed op het gas zitten. Wederom, een paar tanken "getest". (lees: als 19 jarige rijden ) Hoe rustig ik ook rij, meer dan 1:10,5 krijg ik er niet uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden