Ga naar inhoud

snorrefiets

Members
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door snorrefiets

  1. Dak is denk ik ook een optie, heb alleen geen idee of dat goed gaat met al die tunnels in Italie. Ben wel benieuwd of iemand ervaring heeft met de fietsen op het dak
  2. Weet je nog welk type Thule drager je had, en welke goedkope je had?
  3. Ik heb voor mijn dochter en mijzelf een ATB fiets op maat, en wil er graag een keer mee in Italie fietsen, huren is voor ons geen optie. Een goedkope fietsdrager had ik ook al bekeken http://www.eckla.de/english/Porty.html Maar had een beetje hoop op goede ervaringen met Thule kofferklep dragers, is toch een A-merk dacht ik. Op Marktplaats zijn de Thule dragers wel eens te koop, maar het moet uiteraard wel passen, stabiel zijn, en niets beschadigen.
  4. Probleem is denk ik dat ik geen gat in de achterbumper mag maken voor de trekhaak omdat ik een leasebak heb. En omdat ik parkeersensoren heb, zal ik ook hier rekening mee moeten houden. Een trekhaak met afneembare kogel, en voertuigspecifieke bekabeling(nodig voor CAN bus) kost inclusief montage zover ik kan vinden minimaal € 700,- en daar komt dan nog een fietsendrager bij. En dat alleen maar omdat we graag een keer onze ATB fietsen mee op vakantie willen nemen (en de kofferbak al vol hebben)
  5. Ik heb geen trekhaak, en wil maar heel af en toe een paar lichte atb fietsen mee nemen. Dan zou zo,n achterklep drager toch de snelste en goedkoopste oplossing kunnen zijn? Op internet al diverse oplossingen gezien, o.a. van Thule http://www.rose.nl/artikel/thule-clip-o ... /aid:23744 Maar weet nog niet of de Passat 2011 details heeft gewijzigd waardoor deze niet zou passen. (past namelijk wel op de passat tot 10-2010)
  6. Aan te schaffen bij de VW dealer? en wat kost zo'n opzetstukje ongeveer?
  7. Heb de nieuwe nu bijna een week in gebruik. Dat rijd toch wel erg lekkerrrrrrrr. Veel stiller dan de 3C, en kreeg het gevoel dat ik in een hele dure directie auto reed. De Xenon koplampjes draaien mee in de bochten, dat is duidelijk te zien vooral op de donkere binnenwegen bij ons in de Achterhoek. Of de lampjes onder de bumper ook nog als bochtenlichten werken, kan ik niet zien, maar volgens de dealer doen ze mee tot ongeveer 40Km/u. Wat ik even wat minder mooi vind zijn de gelige lampen onder de bumper. Staat niet mooi met de witte leds en Xenon. Ga ik nog wat aan doen. Heb ik ook nog een vraag.....In de armsteun zit een extra klep met bekabeling en een soort telefoon houder. Iemand daar ervaring mee? is het aan te passen aan je eigen telefoon ( bv. BlackBerry Curve 9300 ) ??
  8. @ bm-er: Goeie vraag, ik ben ook benieuwd, lijkt me apart als beiden de bochten verlichten. Denk dat ik dat over een paar dagen wel weet.
  9. Goed nieuws voor mij, ik mag hem komende donderdag ophalen. Ben erg benieuwd naar de meedraaiende Xenon en de ledjes. Als er dan toch ook nog gloeilampen in zitten wil ik die ook vervangen voor leds. Gloeilampen zijn zoooo 2010
  10. Ik lees veel meningen over de LEDS, maar zijn de LEDS al in levende lijve gezien dan in Nederland? De mijne (variant NightBlue, Executive en Advance pakket) dus met LEDS is eind december besteld, maar krijg ik pas eind april of begin mei.
  11. En............zijn er al nieuwe Passats met Xenon en leds op de weg gezien? Voor mij is er eind december een Variant met Executive en Advance (xenon+leds) pakket besteld, maar krijg deze pas eind april is de verwachting. Inmiddels veel nieuwe Passats op de weg gezien, maar nog niet met leds.
  12. Ik heb een proefrit gemaakt met de 1.6TDi BlueMotion comfortline, en besloten deze bestellen. Ook ik vind het geen schoonheid van voren, maar dat ben ik ook niet dus we passen wel bij elkaar. Ik ga de Variant in Night Blue met RNS315 incl. BlueT. telefoonvoorbereiding nemen. Met 35% getint glas achter, en chroom dakreling en Advance pakket.
  13. Da's goed nieuws. Ik woon in de buurt van Deventer, dus zou in Rijssen kunnen gaan kijken, en ik werk in Zaltbommel, en kan ook ff in Den Bosch kijken naar een Midnight blue Passat. Eigenlijk ben ik al erg laat met bestellen (lease contract loop eind febr. 2011 af) maar ik wil eerst zien en dan bestellen, in eerste instantie was ik zoals zo velen niet al te enhousiast over de nieuwe Passat. Nu toch wel. Ik vernam wel dat de uitvoering met Xenon en leds pas vanaf week 4 geproduceerd zou worden, en er erg veel zijn die daar op wachten. Levering zal dus nog wel heeeeeeeel lang duren.
  14. Wie weet bij welke dealer een nieuwe passat Variant staat in de kleur Midnigt Blue? Bij "mijn" dealer in Zaltbommel kom ik geen auto's in deze kleur tegen. Lijkt me een mooie kleur, maar wil het graag ergens in het echt zien.
  15. Ik kan nog geen keuze maken tussen de sedan en de Variant. Tips? Het word in elke geval een BlueMotion 1.6TDI Comfortline met Advance en Executive pakket. Als het de sedan word, dan neem ik er een trekhaak bij, als het de variant word, dan kan mijn ATB in de laadruimte, en dan neem ik de chrome dakreling als onderhandeloptie.
  16. Grappig, de dames die ik sprak hadden op hun jonge leeftijd wel hun rijbewijs. Eén van de dames sprak zelfs vol lof over haar Mini (auto).
  17. De nieuwe passat is in een paar kleuren in Nederland gearriveerd. Pon had vorige week een locatie afgehuurd in Leusden waar genodigden de auto konden bekijken, en vragen konden stellen. Zelfs de automatische inparkeer functie mocht je zelf proberen op de parkeerplaats. Ik heb best veel aanwezigen gesproken, maar helaas geen andere VW Passat Club leden. Zou kunnen dat zij op één van de andere introductiedagen geweest zijn. Na aanleiding van wat ik nu gezien heb, zou ik de nieuwe Passat wel bestellen. (maar is ook afhankelijk van prijs)
  18. Wat is 'voorlopig'? Het lijkt me tot begin volgend jaar (2011), dan is het namelijk verplicht standaard DRL's op nieuwe modellen te leveren! Klopt, verwachting was volgens de VW dame dat Xenon i.c.m. dagrijverlichting vanaf half januari 2011 leverbaar is. Helaas had ik ff meer aandacht voor de dame dan de Passat, en heb daardoor een paar bekendmakingen gemist.
  19. Afgelopen vrijdag heb ik de presentaie van de nieuwe Passat bijgewoond bij Pon in Leusden. Dat geeft toch wel een andere "kijk" op de nieuwe Passat. mijn interesse ging voornamelijk uit naar de sedan, en er waren wat zaken die me opvielen: * De handrem knop zit niet meer links voor op het dashboard, maar naast de versnellingspook. * Ergonomisch zijn er in het interieur wat verbeteringen gedaan, en ik zat met mijn lange benen wat comfortabeler. * De achterbank kan vanuit de kofferbak ontgrendeld worden, makkelijk als je ineens iets heel langs wil meenemen. * De belijning van het plaatwerk aan de zijkant is veel "scherper" * De achterkant is veel sjieker ofzo. * De voorkant is zeker ook door het chroom, en de lampen onder de bumper veel mooier dan op afbeeldingen. * De LED dagrijlampen zijn niet standaard, en voorlopig ook niet leverbaar. * Er komen wat nieuwe kleuren, maar die zijn nu alleen nog maar op de kleurstalen te zien. * De plek waar het reserve wiel hoorde, is nu nog meer als extra bagage plek ingericht. * De BlueMotion 1.6 TDI zal een nog grotere actieradius hebben dan de 1.9 TDI BlueMotion volgens Volkswagen. * De vermoeidheidssensor is standaard, maar het is beter om dit te combineren met Lane Assist.
  20. Ik ga de nieuwe Passat vrijdag in Leusden bekijken. Om 18.00 gaan ze het doekje er af trekken, en er een fles champie tegen aan gooien. Wil ik wel zien. Wie nog meer
  21. Toen ik de eerse schets zag werd ik erg blij, zag er modern en sportief uit. heb nu de echte foto's ook uit parijs gezien en.................. ben ineens wat minder enthousisast. Ben benieuwd naar de prijzen van de 1.6 Diesel BlueMotion.
  22. Meer nieuws in week 37...................................Maar volgens mij is het al week 38, en ik zie echt alleen nog maar die mooie schets????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden