Ga naar inhoud

kevert

Members+
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kevert

Profile Information

  • Plaats
    Noord Holland
  • Naam
    Chris

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kevert's Achievements

0

Community reputatie

  1. kevert

    stinkend interieur

    Tip opgevolgd, Roy_01, maar mag helaas niet baten: schimmellucht all over. Toch bedankt voor t meedenken!
  2. kevert

    stinkend interieur

    Bedankt voor de reacties. Inmiddels ben ik er achter dat de lucht uit de stoelen komt, de stoelen hebben verwarming en ventilatie. Als ik de stoelventilatie aan doe, walmt de lucht naar binnen. Iemand dit weleens aan de hand gehad??
  3. kevert

    stinkend interieur

    Sinds een aantal maanden stinkt de auto (Passat van vijf jaar oud), een stevige schimmellucht.De auto is helemaal gecheckt op lekkage, natte plekken, dode dieren: niks te vinden. Inmiddels is de binnenkant van de auto en de leidingen gereinigd met stoom, is de auto volledig met de hand gereinigd en heeft er een ozon-apparaat ingestaan met de airco aan. De auto ruikt nu voornamelijk naar chemische reinigingsproducten, maar daaronder zit alweer de schimmellucht. Iemand nog een idee??
  4. ACC aan. Dan druk ik op het knopje op de richtingaanwijzer en verschijnt in het scherm Front Assist met een blokje erachter met een vinkje erin. Ik ga er vanuit dat dat betekent dat FA is ingeschakeld. Dan selecteer ik dat het vinkje weggaat, maar in het scherm blijft het systeem auto's voor mij detecteren (zichtbaar in het scherm) en daarop reageren door vaart te minderen. Als het druk is op de weg wil ik dat ik het systeem kan gebruiken als een normale cruise control, zonder de snelheid aan te passen. Dat moet toch kunnen?
  5. Gedaan en het werkt. Soms is de oplossing wel erg eenvoudig. Bedankt Lucas.
  6. De garage zei dat ze dat al hebben gedaan. Ik kan daar nog eens naar kijken. Thnx.
  7. Dat zou ik ook denken, maar ook zonder lampje aan grijpt Front Assist in. Zou het een VAGCOM instelling kunnen zijn dat Front Assist altijd aan staat, ongeacht de handmatige aanpassing?
  8. Bij mijn auto zitten twee sleutels. Een werkt naar behoren, de tweede niet. Ik kan via de afstandsbediening wel de deursloten bedienen, maar keyless reageren de deuren niet en starten werkt niet. Het lijkt of de sleutel niet herkend wordt. Starten in het contactslot geeft ook niet het gewenste resultaat. Iemand een idee waar het aan kan liggen en wat ik eraan kan doen?
  9. kevert

    ACC/Front Assist

    Net twee dagen mijn nieuwe auto en dan is het even uitproberen. Bij druk verkeer op de weg remt ACC soms wel heel abrupt en ik probeerde Front Assist uit te schakelen. Via het menu kan ik het vinkje achter Front Assist weghalen, maar hij blijft geactiveerd. Dat zou dan toch moeten uitschakelen?
  10. kevert

    EGR klep

    Dat is snel, Vdub. Weet jij wat ze dan doen?
  11. kevert

    EGR klep

    Mannen. Over een paar dagen krijg ik mijn uit Dld geïmporteerde Passat, laatste model. Bij mijn vorige Passat moest ik een half jaar geleden de EGR-klep vervangen. Ik hoef jullie niet te vertellen wat een hoop geld dat kost voor een onderdeel waar je eigenlijk niets aan hebt. Ik heb begrepen dat de klep dichtgezet kan worden. Kan iemand mij vertellen wat ik hiervoor moet (laten) doen?
  12. kevert

    UHV/touch adapter

    Dank je Harro, dit ga ik maar eens proberen.
  13. kevert

    UHV/touch adapter

    De auto niet, de touch adapter wel
  14. kevert

    UHV/touch adapter

    Was het maar zo makkelijk. Ik heb van alles geprobeerd, van opnieuw aansluiten tot stilstaand motor uit, motor aan, het ding doet het gewoon niet goed.
  15. kevert

    UHV/touch adapter

    Help! pas geleden een touch adapter gekocht en het apparaat slaagt er soms wel, maar meestal niet in om verbinding te maken met het signaal van de telefoonvoorbereiding in de auto. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden