Ga naar inhoud

Friese CC

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Friese CC

  • Verjaardag 15-01-1965

Profile Information

  • Plaats
    Leeuwarden
  • Interests
    Mijn CC en watersport

Overige

  • Vagcom
    Nee

Friese CC's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mooi klote! Ik heb lane assist (werkt) en een trekhaak. Deze combinatie kan dus. Andere aansluiting / programmering? Succes!
  2. Aan ellende hebben we niets! Wellicht zijn er nog andere mogelijkheden? In ieder geval bedankt voor jullie reacties!
  3. Hallo! Sinds 2 jaar ben ik de trotse bezitter van een Passat CC. De voorkant vind ik met name erg mooi, maar de "melkglaasjes" van de knipperlichten zijn het net niet. Op internet kwam ik iets leuks tegen: op de plaats van de knippers zijn hier led DRL's + led knipperlichten geplaatst. Erg leuk. Zie het bijgevoegde filmpje. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Waar kan ik deze kopen? Wat is de prijs? Loop je tegen moeilijkheden aan? Graag reactie! Groet, Ton
  4. Beste Leen, Ik heb de CH/LH laten aanpassen door een zeer enthousiaste VW-monteur in mijn woonplaats. Hij heeft hiervoor wel het nodige researchwerk moeten verrichten. Het resultaat is uitstekend: CH/LH werkt nu standaard en is afhankelijk van de lichtsterkte. Mooier kan volgens mij niet. Langere brandduur is mij niet bekend. Je zou een ritje naar het mooie hoge noorden moeten maken. Geen straf in je CC lijkt mij! Groet, Friese CC
  5. Deze mogelijkheid heb ik, voor het vervangen van de rubbers, voorgelegd aan de dealer. Volgens de monteur is de waterafvoer van de deur goed. Misschien deze mogelijkheid nog eens voorleggen. Ik heb toch meer het idee dat het ligt aan de waterafvoer via de rubbers, of ...?
  6. Beste 3V, Na aankoop van mijn auto stroomde er na elke regenbui water naar buiten bij het openen van de rechterachterdeur. Ik ben hiermee bij de dealer geweest en de 2 rubbers zijn vervangen. Resultaat: probleem opgelost. Na 2 weken: terug bij af. Weer een kleine zondvloed. Toen heb ik het portier strakker gezet. Resultaat: probleem opgelost. Echter, na 2 weken weer wateroverlast. Conclusie: ondanks nieuwe rubbers (probleem tijdelijk opgelost) en strakker zetten van het portier, wat ook tijdelijk hielp, heb ik dus weer hetzelfde probleem als ca. een maand geleden: water! Ik hoop dat deze uiteenzetting verhelderend werkt!
  7. Bij het openen van de rechterachterdeur van mijn Passat CC komt, na regen, een heerlijke plons water naar buiten. De rubbers van deze deur zijn inmiddels door de dealer vervangen. Het was even goed. Maar helaas. Vervolgens heb ik de deur wat "strakker" gezet. Dit bleek goed uit te pakken. Nu is de situatie weer als eerst. Wie heeft hier ervaring mee, of een oplossing? Help!!
  8. Over uitlijnen raak je niet uitgesproken. De fabrieksmarges (toe- en uitspoor, wielvlucht etc.) zijn totaal niet van belang. Het gaat er om dat je wagen als geheel goed rijdt. Ik ken gelukkig en heel goed uitlijnbedrijf in Friesland, die mijn CC en al mijn vorige auto's perfect wist uit te lijnen. Doet een gemiddelde uitlijner ca. 15 min. over jouw auto, deze man, tevens coureur, is minimaal een uur bezig. Voordat hij begint, wil hij weten wat jouw eisen zijn: (zeer) sportief rijden of bandensparend rijden. In het eerste geval gaat dit wel wat ten koste van de levensduur, maar de wagen plakt aan de weg. Ik heb gekozen voor een middenweg. Dat de afstelwaarden voor enkele wielen buiten spec vallen is niet interessant. De auto RIJDT. Inmiddels zijn heel wat familieleden, kennissen etc. bij hem geweest. De eenduidige constatering: "ik wist niet dat mijn auto zo fijn kon rijden. Hij rijdt nu stevig, rustig (het zoekgedrag is verleden tijd), etc.". Tevens kan het uilijnen ook enigszins het cuppen doen afnemen. Doordat de banden steeds breder worden, minder warm worden, is cuppen een probleem dat voor lief moet worden genomen. Natuurlijk speelt een bandenmerk ook een grote rol. Enige tijd geleden heb ik mijn achterbanden laten trimmen. Bij een km-stand van 30.000 waren deze erg gecupt. Na het trimmen was ik van het lawaai verlost en pas bij 65.000 km moesten ze worden vervangen.
  9. Hartelijk dank voor de reacties! Er blijkt dus meer veranderd te kunnen worden dan de geluidssterkte. Wat toch een luxe! Ik zal met jullie adviezen aan de slag.
  10. Friese CC

    Geluid pdc dimmen

    Weet iemand hoe ik de indringende pieptoon van de pdc kan dimmen? Is er iets te verstellen? Ben zeer benieuwd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden