Ga naar inhoud

elmar

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over elmar

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.elmar-dam.nl

Profile Information

  • Plaats
    Delft

elmar's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nee, helaass.. Omdat de eerste 5cm met het indrukken van het pedaal ook niets doet ga ik uit van iets anders.. Het is ook dit stukje met oplaten komen waar hij soms op blijft hangen..
  2. elmar

    Storing stuurslot?

    Jammer, maar helaas.. Krijg de melding weer .. en mijn vrouw wil niet eens meer met de passat de weg op.. Omdat ze hem niet meer gestart krijgt... vervolgstap is dus, een nieuwe module halen en de sleutels opnieuw inleren?
  3. Hi, Bij het op laten komen van de koppeling blijft het pedaal soms net het laatste stukje 'plakken' (2.0 fsi) als ik het pedaal indruk.. Is de eerste 5 cm ook 'loos' die zou er dus net zo goed af kunnen. Heeft iemand een idee wat dat kan zijn? Tijd om de Koppeling te vervangen? Hij komt verder prima en direct op.
  4. Lijkt mij een aardings probleem? Zit de stekker er aan de achterkant van de radio wel goed in? Ik ben zelf erg fan van de Dension kit. Het enige jammere is dat je geen artiest en nummer info op je mfd2 doorkrijgt. houder heb ik in handschoenen kastje gemonteerd.. en met 6 playlists kom ik aardig uit de voeten. de Ipod gaat alleen uit de auto als ik nieuwe muziek wil
  5. elmar

    Boordnet

    Wat is de richtprijs van zon boardnet trouwens (used) ? (higbyte?) Was deze ook niet nodig voor autohold?
  6. elmar

    Storing stuurslot?

    Nou, van het weekend was het dus zover.. Midden op de A4.. In ene de motor die uitvalt. De vluchtstrook op .. en weer starten nadat de melding move steering wheel verdween. Het werd ook steeds erger. Langzaam de sleutel insteken heeft een poos geholpen. .. Ik heb vandaag heel de kolom losgehad en de pinnen gesoldeerd.. (Er zit/ zat niet eens soldeer op!!) Nadat alles weer ingebouwd was.. 300 keer gestart en de melding/ uitvallen niet meer gehad. Ik ga er gemakshalve maar even vanuit dat het daadwerkelijk geholpen heeft! Ik heb wel staan mopperen tijdens het uitbouwen trouwens.. Een tipje voor de KB, zet er even bij dat de onderkap van het stuur gemakkelijk los te draaien is door het stuur een halve slag te draaien Die KB heeft me enorm geholpen, waarvoor dank!!!
  7. elmar

    Storing stuurslot?

    Hmm, dat is jammer! Zo te lezen loopt dat aardig in de papieren..
  8. elmar

    Storing stuurslot?

    Heh get, Ik had de hoop dat het een eenvoudige handeling zou zijn. Na het insteken van de sleutel hoor ik het stuurslot een paar keer klikken (vergrendelen, ontgrendelen, vergrendelen, ontgrendelen.. etc etc) In de MFD verschijnt dan 'MOVE STEERING WHEEL' en na een aantal keer ontlocked hij dan ook eindelijk .. Het is niet altijd, en is ook spontaan ontstaan. Ik heb ook niet het idee dat het vaker of mindervaak voorkomt. Ik heb er wel al even last van.. Soms, na het ontgrendelen wanneer ik de auto start.. Hij daadwerkelijk ook draait. Slaat hij toch in ene weer uit. (net of de brandstoftoevoer afgekapt wordt) Na een keer of 4 opnieuw starten slaat ie dan toch weer aan.. En blijft het dan ook gewoon doen.. Staat dit in verband met bovenstaand? Of betreft het hier een aparte fail?
  9. Dus toch, ik heb zelf ook dit vermoeden.. Dankje!
  10. Hi, Ik heb al een poosje mijn voorknippers branden bij het inschakelen van het dimlicht (amerikaanse setting?). Ik heb dat destijds mbv vagcom enabled. Nu vraag ik mij af, is dit APK afkeur? Of is dit geen puntje van kritiek bij de APK?
  11. kan dat? want de pomp slaat verder niet aan .. en ook als ik hem op 'econ' laat staan sist het daar.. naja, ik breng hem maandag wel naar de dealer.. Mogen ze het me vertellen ik ben ook maar een n00b op dat gebied. iig bedankt!
  12. @giromaat, wat bedoel je met geluid? De aanjager gaat wel gewoon uit.. alleen komt er geen koude lucht meer .. ;(
  13. Dank voor de reacties. Ik heb vanavond de accupolen losgehaald en even tegenelkaar gehad.. Toen weer terug vast gezet en de motor gestart.. Wat me nu opviel (en ik weet niet of dit dus al was) Was een redelijk aanwezig sissend geluid! Ik weet niet zeker of het blazen of zuigen was.. en voorzover ik kon zien kwam het rechts van het blok (2 liter FSI) er zitten (als je recht van boven op het blok kijkt) rechts onder 2 messingkleurige koppelstukjes.. en het leek daar in de buurt vandaan te komen.. Ik heb geprobeerd te voelen, maar het was een beetje warm Mischien maar even verstandig om hem weg te brengen lijkt me?
  14. HI, Sinds vorige week doet mijn airco het niet meer.. Ik dacht dat het onvoeldoende vulling zou zijn, maar na een controle en een refill bleek de airco pomp nog steeds niet aan te slaan. Wat zou de volgende stap kunnen zijn? Wat komt het vaakst voor, in het meest slechte geval zal de pomp zelf defect zijn lijkt mij. Wat voor kosten zouden hiermee gemoeid gaan? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring en kundigheid
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden