Ga naar inhoud

Poonya

Members
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Poonya

  1. Forumbeheer is wat mij betreft vrij om dit topic te verplaatsen naar de juiste rubriek Maar ik begrijp hieruit dat je het ook niet weet Özgür?
  2. Is het systeem soms nog zo nieuw dat niemand het kent?
  3. Lees mijn begin post nog maar eens heeeeeel goed
  4. Dat het bestaat en er is weet ik. Sterker, nog, iedere VW dealer biedt dit als optie aan en monteert ook nog eens voor je als je dat wilt Maar het is toch veel leuker om voor €5 een DHZ China Ebay cam op je kofferbak te prakken
  5. Binnenkort krijg ik een nieuw navigatiesysteem namelijk een Discover Media. Zit daar net als op de RNS510(die ik nu heb) ook een camera ingang voor een achteruitkijkcamera? En is die video-in ingang standaard geactiveerd? Iemand die het weet mag het zeggen
  6. Dat is inderdaad goed nieuws en bedankt voor dit bericht! Heeft er iemand inmiddels al praktijkervaring?
  7. Goeie tip en bedankt! Ik zal eens proberen of dat voor mij werkt.
  8. Bedankt voor de info. Ik vraag me dan alleen af wat het nut is om flitslocaties toe te voegen? Ik kijk onder het rijden bijna niet naar het scherm van de RNS510 laat staan dat ik naar kleine icoontjes op het scherm ga speuren.
  9. Van de week nieuwe navigatiesoftware geïnstalleerd, EU West V8_7690 met flitslocaties maar wat ik me afvraag of ik nog iets moet activeren? Flitslocaties heb ik aangevinkt in het menu en ik zie ook wel flitspalen op de kaart maar is dat alles? Mijn losse Tomtom waarschuwt ver van tevoren voordat ik een flitspaal nader maar kan een RNS510 dit ook? Alvast dank voor de informatie.
  10. Is er inmiddels al meer nieuws over de mogelijkheid om te tunen? Van week ben ik namelijk tegen de beperkingen aangelopen van de 1.6 TDI Bluemotion (Passat station) Met over volle camping bepakking en een paar fietsen op de achterklep gaat 140 cruisecontrol lekker op de Franse tolwegen zolang deze vlak is. Maar zodra er glooiing in de weg zit van zeg +5% dan laat het vermogen afweten en zakt de snelheid terug naar 120. Vervolgens na de heuvel gaat de snelheid weer snel naar 140. Lastig rijden op deze manier of je moet uit de cruisecontrol gaan en terugschakelen naar de 4e versnelling. Het verbruik is overigens op deze manier gemiddeld minder dan 1:12 wat dus niet bepaald Bluemotion is
  11. Jammer zeg, dat zijn nu niet bepaald grote wijzigingen . Het is helaas dus echt maar weer een facelift. Is er al bekend of er in 2011 echt een nieuw model van de Passat komt? Of gaat dat dan 2012 worden? Tevens valt mij op dat de ge-face-lifte al snel €2000 / €2500 duurder is dan een vergelijkbare 2010 versie.
  12. Dat is best prijzig zeg maar..................... Maar betekend het dan dat ze de boel belazeren bij www.venturatuning.nl ?
  13. Kijk ik er nu helemaal overheen? Ik zie er namelijk geen 1.6 TDI Bluemotion tussen de reviews staan. Ik zie alleen de tekst "Chiptuning Volkswagen Golf 6 1.6 TDI"en een foto van een geopende motorkap.
  14. Klinkt goed! Iemand ervaring met een getunde Ventura 1.6 TDI Bluemotion motor?
  15. Heeft iemand dit al uit laten voeren? -waar? -wat kost het? -wat is het resultaat in vermogen en verbruik?
  16. Dat klopt. Er zijn nog maar een paar uitvoeringen van het huidige model op voorraad net als de laatste die nog van de band gaan rollen. Hopelijk worden de eerste nieuwe modellen over 5 maanden in januari uitgeleverd maar daar is nog niets over bekend is mij verteld. Ik kan helaas geen +5 maanden wachten aangezien ik de auto in november nodig heb. Net als dat er nog niets bekend is over de prijzen en uitvoeringen. Kan ik hier uit opmaken dat je schoonvader een bestelling heeft geplaatst van een Passat met iets van een motor er in zonder te weten wat de prijs is?.....................wat een luxe
  17. Welkom hiero.. Stel je anders even voor in het daar voor bedoelde topic Ik ben... Ik rij.. Kun je nu geen mooie deal maken? Mooie 3C met flink wat opties, ze zullen ze dadelijk toch kwijt willen. En inmiddels hebben ze de grote problemen er denk ik wel uit hoor. Dat moet je als early adopter van het nieuwe model nog maar afwachten Inmiddels zijn we 2 weken verder maar helaas wist PON ook niet te vertellen wanneer het aankomende model leverbaar is . Vandaag heb ik maar de keus gemaakt om voor het huidige model te kiezen aangezien mijn dealer wel een hele goede deal aangeboden heeft .
  18. Bedankt Joris. Ik kan nu een hele mooie deal maken maar de gok om het nieuwe model te nemen durf ik wel te maken . Grote problemen verwacht ik namelijk niet want die overkomen altijd andere als ik het zo her en der lees . Ik behoor tot de gelukkige die om de paar jaar een nieuwe auto mag rijden en de afgelopen 10 jaar zijn dat altijd auto's geweest die net uit waren of nog uit moesten komen en daar heb ik nooit problemen mee gehad. Het enige nadeel wat ik heb ondervonden zijn de langere levertijden bij het uitkomen van een nieuw model . Iemand enig idee wanneer ze daadwerkelijk uitgeleverd worden? Begin december 2010?
  19. Is er al bekend wanneer de nieuwe Passat Variant leverbaar is? Ik sta namelijk voor de keus om de huidige uitvoering te bestellen (nog maar beperkt leverbaar)of te wachten op de nieuwe.............................
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden