Ga naar inhoud

Jdj

Members+
  • Aantal items

    204
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jdj

  1. Mooi, hopelijk behoort je probleem tot het verleden !!!
  2. Top gedaan, 't ziet erg goed uit !!!!!
  3. Dat zijn mooi berichten, zo zie je maar dat het ook wel eens anders kan. !!! succes ermee !!! en gr. Jeroen
  4. Jdj

    Passat All Track

    Ik reed van de week in de buurt van Baarn en zag deze auto in het rood de snelweg op komen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze uitvoering in het rood niet echt mooi vond. Voornamelijk de kunststof wielkast omlijsting viel op deze rode uitvoering vies tegen. Maar ja het blijft een keuze van smaak!!!
  5. Best klote voor je Edwin en ik hoop dat e.e.a. snel en voor een redelijke prijs gerepareerd wordt. Succes met je beslissing !!!
  6. Het wordt tijd dat jij(Dre) cursus gaat geven in nederland bij alle dealers !!!!
  7. Wat betreft het verhaal van de dealer dat je RNS te nieuw is voor jou auto uit 2006 is niet waar.!!! Heb in onlangs een nieuwe RNS laten inbouwen in mijn auto van 2006 en ik heb totaal geen problemen gehad. Succes verder !!!!!
  8. Zo als ik het zeg als hij de kosten van arbeidsloon etc voor zijn rekening neemt!! dat vindt ik mijns inziens een goede actie Ik denk dat KW hier de verantwoording zal moeten nemen. En dat ik ander verhalen hoor, daar bedoel ik mee dat er in Nederland wel andere bedrijven zijn die gewoon weglopen voor de verantwoording en zich er met een lulverhaal van af maken. Ikzelf mag en kan geen oordeel hebben over JB, als ik alleen af ga op wat er over het JB op het forum staat, dan zou ik zeker met een probleem naar hem toe gaan. Maar ja tot op heden nog geen reparatie in aantocht. Conclusie: Ik bedoel hier niet JB mee !!!!
  9. TOP GEREGELD !!! van de zijde van JB autoservice(je hoort wel eens andere verhalen)
  10. Voor ieder wat wils en uiteraard voor iedere prijs !! Succes met zoektocht !!
  11. Ik ben super tevreden met deze OEM dynaudio set !! en kan hem je aanbevelen.
  12. Wat betreft dit zogenaamde alarm, daar heb ik geen last van. Wat betreft de PDC ondervindt ik achter wel wat hinder van de vuiligheid/bevriezing. Dat gepiep is zo irritant tijdens het achteruitrijden, dat ik vanzelf mijn PDC tijdelijk uitzet.
  13. Jdj

    Zwarte Grill

    Ik denk dat het ook in tijd scheelt als je alles eerst moet demonteren etc. Hoop dat het kunstof ook mooi blijft met dit weer, wat dacht je van die pekel shit etc.
  14. Jdj

    Zwarte Grill

    Heb dat filmpje eens even bekeken, maar op het oog ziet het er wel goed uit, neemt niet weg dat je hier wel van moet houden. Persoonlijk vindt ik het chroom mooier, maar dat is een kwestie van smaak.
  15. Jdj

    Standheizung

    Vanmorgen kon ik zo instappen en wegrijden . Heerlijk niet te hoven krabben enzo.
  16. Mijn buurman heeft een antraciet kleurige 3b met zwarte velgen gehad en heeft nu een zwarte 3c met wederom zwart velgen , maar ik persoonlijk vindt het niet mooi. Hij heeft een Highline met veel chrome en dan vindt ik dat je velgen alu kleur moeten zijn. Blijft uiteindelijk een persoonlijk voorkeur, dus succes met je besluit
  17. Jdj

    Import auto kopen?

    Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om hem bij de dealer in Duitsland te kopen, daar waar hij ook vanaf aanschaf in onderhoud is geweest en heb daar een goed gevoel van over gehouden. Ben goed geholpen en begeleid. Scheelde ook nog een redelijk bedrag aan euro's en toch een bepaalde zekerheid Het is eigenlijk gewoon wat je gevoel je nageeft en hoe speciaal je je auto wil hebben bij aanschaf qua uitvoering etc. Duitse auto willen toch wel eens wat luxer zijn uitgevoerd. Succes met je keuze
  18. Ronald, Bij mij is laatst ook het gehele systeem eruit gehaald en heb specifiek verzocht aan het schadeherstelbedrijf het alarm te testen. Ikzelf heb het nog niet getest, maar ga dit wel doen. Jou tip om er een sterkere en grotere geluidshoorn in te plaatsen ga ik van je overnemen HEB TOCH GOED CONTACT MET DE BUREN SUCCES !!!!
  19. Klotegevoel dat ze in je auto zijn geweest(spreek uit ervaring) Heb zelf toch voor een navilock gekozen, daar ik toch de RNS 510 terug wilde. Maar wat FAI je adviseert is niet verkeerd en een goed alternatief !! succes met je keuze
  20. Hoi Peter, Ik heb zojuist eens even gekeken, maar bij mij kan hij niet op afstand worden gesloten. Wist het eigenlijk niet eens dat die optie er was, daar ik hem, zodra ik iets achterin heb gelegd/gepakt ik hem met het knopje in de deur laat sluiten. Ik ben ook wel benieuwd hoe dit aangepast kan worden!! Ben benieuwd.
  21. Ik begreep onlangs van Ronald dat het de beste oplossing is om dat te doen. Dus ga ik eerdaags contact opnemen met Andre om te kijken wanneer ik langs mag gaan komen. Eerst even mij verlanglijstje gaan samenstellen en vervolgens met Andre e.e.a. doornemen. Begrijp inmiddels van de afgelopen maanden dat Andre wel degene is die heel veel ervaring heeft. Bedankt
  22. Heb je dit zelf aangeschaft en erin gezet of ben je ook naar belgie gereden en heeft dreke dit voor je verzorgt Want ik twijfel of ik dit zelf ga doen of dat ik een ritje naar Belgie ga plannen gr. Jeroen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden