Ga naar inhoud

snowdiver

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over snowdiver

Profile Information

  • Plaats
    Haarlem

snowdiver's Achievements

0

Community reputatie

  1. oh ja blokje lekt beetje olie en twee ophangingblokken zijn niet je van het. Voor de rest heb ik 4 nieuwe bandjes nodig en nog wat klein spul. Heb wel alle beurtjes gedaan.
  2. Het is nu allemaal gereset door de heren van M.Schilder. Dus schakelen doet ie weer prima. Met storing schakelde hij schokkerig en hoog in de toeren.
  3. Mijn passat variant 2.3 uit 2000 met 240000 op de teller blijkt een probleem te hebben met zijn automatische versnellingsbak. VAS diagnose meldt dat de printfolie of regelkast vervangen moet worden. Moet ik dit doen en zo ja weet iemand waar? Ik vraag mij namelijk af of het de moeite wel waard is. Misschien moet ik op zoek naar een andere passat???
  4. Thanx voor alle adviezen en linkjes voor de bumper en rubbers eh... stootlip, strip
  5. Weet dat het een 3B is, maar bumpertje is 3BG vandaar. Deze bestaat uit losse bumper en bumperlip. Bij 3B is deze uit één stuk is mij door de kenners verteld.
  6. Heb m'n lpg aansluiting in de lip, dus is wel nodig. Alles is nu gemonteerd, alleen mis ik nog de rubbers aan achter/zijkant. Wie kan mij daarmee helpen?
  7. Wie weet waar ik bumperrubbers (of hoe heten die dingen aan de zijkant ter bescherming) voor mijn nieuwe, 2ehands, achterbumper kan krijgen? En wat kosten die dingen? Het is voor een 3BG.
  8. djee wat moet je dan een hoop snijden en aanpassen. Maar goed mijn oude bumpertje is aan gort en is geen gezicht. Dus zal ik ff aan het werk moeten. Overigens bedankt voor alle adviezen enzo...
  9. Ik heb een losse bumper gekocht. Volgens mij een 3BG. Maar de lip zat er niet bij. En heb ik het goed begrepen dat deze 3BG wel op mijn oudere passat past?
  10. Ik geloof dat ik iets heb gevonden. Kan iemand mij zeggen of dit de juiste is => http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/v ... riant.html
  11. Oh werkt het zo. Wel goed. Ik ben sinds 3 jaar een redelijk tevreden passat rijder. Mijn Pasaatje zag het levenslicht in 2000 en kreeg een 2.3 motor van de fabriek mee. Het leuke is dat het ook nog een automaat is en gedeeltelijk met leer is uitgevoerd. Hij is zwart en rijdt op LPG. Het tellertje wijst sinds kort de 200.000 aan. Ja ik zoek dus een lipje voor mijn achterbumper. Je weet wel inparkeren/paaltje iets te enthousiast kapute bumper. Oh ja tis een vaaariant uitvoering. Lekker ruim dus voor als ik er met nog wat genodigden mee op vakantie ga. Hoop dat deze intro iets beter overkomt dan mijn eerste poging. Groet Marc
  12. Wie weet waar ik een 2ehands/of nieuwe achterlip kan krijgen. Heb de orginele bumper al, maar helaas de lip niet. Greetz Snowdiver
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden