Ga naar inhoud

Rad0x

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Rad0x

Profile Information

  • Plaats
    Gelderland

Rad0x's Achievements

0

Community reputatie

  1. Rad0x

    Pompverstuiver kapot?

    Bedankt voor jullie reacties. Inmiddels is er een tweede pompverstuiver kapot gegaan (na 5000 KM).. Ik heb het oliepeil telkens gecontroleerd en tevens is bij het vervangen van de eerste pompverstuiver het brandstoffilter gecontroleerd op olie. Enig idee wat verstandig is om te doen? Is het normaal dat verstuivers bij zo'n 220.000 KM achter elkaar kapot gaan?
  2. Uiteraard, zie hieronder. Soms als de motor koud is, is hij niet intermittent (dus ook niet weg te halen), totdat ik de motor eventjes laat lopen. 005522 - Altitude Sensor / Boost Pressure Sensor: Implausible Correlation P1592 - 006 - Short to Plus - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 6 Reset counter: 34 Mileage: - km Time Indication: 0 Date: 2010.06.12 Time: 20:22:34 Freeze Frame: Text: ¸Ç Torque: 0.0 Nm Speed: 0.0 km/h 0.00 % Voltage: 11.98 V Pressure: 1001.1 mbar Pressure: 1150.2 mbar
  3. Haha nee, maar hij geeft vaak na eventjes stilgestaan te hebben een engine fault.. daarna lees ik hem (meestal) effe uit.
  4. Dag mensen, Ik heb een vreemd probleem met de turbodruksensor van mijn 3C. Zowat iedere ochtend geeft de auto aan dat hij een turbodruk meet van zo'n 1100-1200 mbar, terwijl hij ~1000 verwacht. Dit gebeurt wanneer de motor nog niet draait. VCDS geeft dus ook 0 RPM etc. aan. Enig idee waardoor dit kan komen? Hij heeft de laatste keer een accuspanning van 11.51 V gelogd, kan dit het probleem zijn of moet ik gewoon een nieuwe turbodruksensor monteren?
  5. Aangezien dit topic over hetzelfde euvel gaat als ik wat ik heb, stel ik hier mijn vraag om wildgroei aan topics te voorkomen. Mijn Passat 3C bromt van 100 km/h t/m 130 km/h (toonhoogte is evenredig aan de snelheid). De brom komt van rechtsvoor en daar heb ik al een andere velg op gehad om te testen of het daaraan lag, zonder resultaat. Nou heb ik zojuist gemerkt dat de brom / zoem volledig verdwijnt als ik naar links stuur. Als ik naar rechts stuur lijkt het iets erger te worden. Enig idee wat dit kan zijn?
  6. Rad0x

    Pompverstuiver kapot?

    Pompverstuiver is inmiddels vervangen en hij loopt weer. Nou vraag ik me af hoe dat ding kapot heeft kunnen gaan, aangezien het brandstoffilter schoon was. Is er nog iets wat ik kan controleren?
  7. Rad0x

    Informatie DSG (Engels)

    Interessante website, was net op zoek naar iets dergelijks. Weer even wat leesvoer
  8. Rad0x

    Pompverstuiver kapot?

    Goedendag mensen, Van de week zat ik lekker te tuffen op de snelweg toen mijn Passat 2.0 TDI (170pk) er opeens mee ophield. Eenmaal bij de dealer aangekomen bleek er een storing te zitten in een van de pompverstuivers. Nou heb ik het een en ander gelezen over dit euvel en ik ben nog niet helemaal zeker of het nou de pompverstuivers zijn of de kabelboom. De auto staat nu bij een bevriende garage (geen VW dealer) en die heeft geconstateerd dat een van de pompverstuivers daadwerkelijk kapot is. Nu heb ik een aantal vragen, die ik voor het gemak even opsom: - Kan de conclusie getrokken worden dat een van de pompverstuivers kapot is door een voor een de stekkertjes los te trekken of kan het dan ook de kabelboom zijn? - Kan de kabelboom doorgemeten worden, want ik las op een ander forum dat dit niet kon, maar dat was slechts een enkele post die dat stelde. - Is het verstandig om nu meteen de kabelboom te vervangen? Ik heb ook een aantal topics gelezen over een defecte tandempomp, maar als ik het goed begrepen heb is dit te controleren door het benzinefilter te checken. Dit hebben we gedaan en deze is schoon. Kan iemand bevestigen of deze methode van controleren juist is? Mijn laatste vraag: wat zijn de beste stappen om nu te ondernemen?
  9. Goedenavond, Op dit moment rijd ik nog in een Audi A3 (2009) en deze auto heeft een (instelbare) digitale kilometerteller in het MFA display. Nou heb ik een Passat 3C Highline (2006) gekocht en vroeg ik me af of deze digitale kilometerteller ook in te schakelen is op een Passat 3C. Weet iemand of dit mogelijk is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden