Ga naar inhoud

unknown32

Members
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over unknown32

Profile Information

  • Plaats
    Antwerpen

unknown32's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zekering heb ik gecheckt en daar was niets mis mee... Ik ben gisteren naar de garage gegaan en ze hebben daar geconcludeerd dat 2 claxons vervangen moeten worden... 1 achter het stuur en 1 achter de bumper of zoiets? Prijskaartje: 100eur excl. plaatsing en excl. BTW... Leuk!
  2. Spanningstester... Daar stopt het al bij mij haha... Heb al dat materiaal jammer genoeg niet Zal hem bij de garage binnen moeten doen... Zonder claxon rijden is niet handig als je in zo'n buurt woont als hier (mensen stoppen in het midden van de straat om te laden en lossen etc... Vinden ze hier normaal)
  3. Het gaat om een 3BG... Met andere woorden er moet veel uitgebouwd worden? Dan rij ik wel langs de garage...
  4. Zou dit een afgebroken contact zijn ofzoiets? Waar bevind de claxon zich?
  5. Wat kan de oorzaak zijn van een defecte claxon? Zekering nr 40 is nog intakt... Bedankt!
  6. unknown32

    Onderhoud

    Waarschijnlijk zeggen ze ophalen om 15u zodat ze zelf nog kunnen inplannen wanneer op de dag ze hem klaar maken... Heb ze tegen een andere klant hetzelfde horen zeggen:) ze bellen u op wanneer hij klaar is.
  7. unknown32

    Onderhoud

    De auto is 37€ voor een Skoda Roomster... Als de werkzaamheden langer dan een middag in beslag hadden genomen had ik een A4 genomen aan 60€... De persoon achter de balie vertelde me dat de werkzaamheden 100-150€ zullen bedragen... Ik ga ook slapen, net thuis van 't werk
  8. unknown32

    Onderhoud

    Ik ben net terug van de dealer met GOED nieuws (en slecht nieuws)... Slecht nieuws: VW Beerens te Antwerpen heeft mijn boordcomputer verkeerd ingesteld, ik moest al 6.000km geleden op onderhoud geweest zijn! Nog een reden te meer dat ik daar niet meer ga Goed nieuws: er moet een klein onderhoud gebeuren, de remvloeistof moet vervangen worden. Duurt een halve dag (om 9u binnen, om 15u buiten). + een vervangwagen (ik ga geen 6u liggen wachten) = 180-190€ De normale stand van de riem is inderdaad veranderd naar 120.000km ipv 90.000km. Dat scheelt 400-500eur!
  9. unknown32

    Onderhoud

    Hetgeen toen is vervangen: Luchtfiler, oliefilter, pollenfilter, bra. filter, o-ring, ring, remblokset achter, remschijf. Staat nergens bij of het een groot, klein, longlife of jaarbeurt was... Zal eens naar die "rot" garage moeten bellen dan Normaal zit ik rond de 25.000km/jaar maar door een ziekenhuisopname en revalidatie zijn daar 2-3 maand aan kilometers afgegaan... Nu ga ik voor een nieuwe job en zal de auto over 6 maand te koop komen te staan (krijg dan een firmawagen) Maar dat wil niet zeggen dat ik mijn trots die laatste 6 maand niet moet verzorgen eh
  10. Ik ben zelf in het bezit van Dezent M velgen in de maat 16"... Het verschil in comfort van 15" naar 16" voelde ik al... Ik zeg nogmaals dat ik 2 dagen met 18" RS6 velgen heb gereden en het comfort was gewoon weg... Volgens mij ben je zoals ik. Eerst comfort en dan de look Mijn velgen waren 100eur/stuk + zomerbanden aan 100eur/stuk (40% korting, dus eigenlijk 60eur/stuk). Ik kan je alleen maar aanraden, als je echt comfort wil behouden, dan moet je naar max 16" gaan. Verschil zal je al voelen. Die 18" velgen hadden natuurlijk 225 banden waardoor je nog harder door de bochten kon scheuren... Heel leuk maar liever comfort:) Optrekken ging ook langzamer (74kw/100pk)... En ik heb op die 2 dagen tijd een stoep geraakt met krassen op de velgen als gevolg (nochtans was ik voorzichtig). Met de 16" velgen hoef ik daar geen schrik voor te hebben.
  11. unknown32

    Onderhoud

    Auto: VW Passat 3BG 19.TDI 74kW 2004 Kmstand: ongeveer 97.500 km (weet het niet van buiten) Auto geeft aan dat hij (ondertussen) over 2.000km op onderhoud moet. Nu is mijn vraag of dit de "duurste" onderhoud die er is zal zijn... Met andere woorden: distributie riem etc... Laatste onderhoud was bij mijn weten een groot onderhoud. Hoe kan je dit checken (op de factuur)? Was bijna 600€ (met nieuwe schijfremmen aan 100eur/paar). Thx!
  12. Vind ik echt niet mooi... Valt direct op dat die van een E-klasse komt... Persoonlijk mag je dingen van andere VAG wagens "pikken" maar van andere dingen blijf je beter af
  13. Wannabe audi... Koop dan toch gewoon een audi? Ieder zijn ding natuurlijk maar vind het echt niets...
  14. unknown32

    Banden

    Ik rij op Pirelli P7's weliswaar in de maat 205/55R16 en vind deze banden zalig! Ze zijn stil, grip genoeg, goed bij nat weer,... Ze scoorden het beste bij testaankoop
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden