Ga naar inhoud

BSM

Members+
  • Aantal items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over BSM

Profile Information

  • Plaats
    Twente
  • Naam
    BSM

Overige

  • Vagcom
    nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BSM's Achievements

1

Community reputatie

  1. Super....duidelijke foto. Hier kan ik wel wat mee. Ik meen me nog te herinneren dat bij onze vorige (3C) in de handleiding iets van maatvoering stond namenlijk. Bedankt?
  2. Heeft iemand toevallig een paar foto's van een montage handleiding van dakdragers voor een B8 variant. Met name de montage op het dak en de onderlinge tussenmaat. Alvast bedankt.
  3. BSM

    verbruik koelvloeistof 1.8tsi

    Precies dat bedoel ik......op hoeveel pagina's zitten we daar nu al......
  4. BSM

    verbruik koelvloeistof 1.8tsi

    Potverdrie... ben daar alweer een tijdje weg, geen skoda meer he. Maar goed klinkt als identiek probleem. Bij mijn garage werd verteld dat het noooooooit (sooooory de oooooo... zit vast) voorkwam dit probleem euhmmm .
  5. BSM

    verbruik koelvloeistof 1.8tsi

    Er bleek lekkage bij zowel de waterpomp als bij het waterpomphuis te zijn. Beide onderdelen zijn vervangen. Niet normaal eigenlijk bij een auto uit 2008
  6. BSM

    verbruik koelvloeistof 1.8tsi

    K vloeistof verkleurt niet. Bij de garage geweest en bij het opendoen van de motorkap kwam die herkenbare koelvloeistof geur je tegemoet. Bij de diverse slang aansluitingen waren geen "sporen" te vinden. Nu denken we nog dat het misschien bij de waterpomp wegkomt. Door tijd gebrek dit niet allemaal los kunnen halen (zaterdag he). Tot slot zagen we nog iets? Een klein rond potje (iets kleiner als een tennisbal) onderaan het motorblok precies in het midden tussen koeler en motorblok. Hier komen twee stalen leidingen die overgaan in rubber op uit.Hier lag ook wat roodachtigwater op de beschermplaat die onder het motorblok zit. Binnenkort weer terug om wat kappen weg te halen om zo nog beter te kunnen kijken ook aan de onderkant. We gaan nog maar even niet uit van die haarscheurtjes of lekke koppakkingen. Ondertussen met de passat in 1,5 jaar al vaker bij de garage geweest als met de vorige auto in 6 jaar maar het rijden in z'on tsi maakt veel goed. Wordt vervolgd.
  7. BSM

    verbruik koelvloeistof 1.8tsi

    Om de ca 1500 / 2000 km begint het koelvloeistof lampje op het dashboard te branden en inderdaad de koelvloeistof zit onder het peil en er kan ca. een kwart litertje bij. Enig speurwerk onder de auto en motorkap heeft niets opgeleverd. Rara waar moet ik aan denken wat het kan zijn.... Lijkt me niet normaal dit koelvloeistof verbruik. Misschien maar een bezoekje bij de dealer plannen. Zijn er bekende problemen bij deze 1.8 tsi motoren betreffende dit koelvloeistof verbruik, mss net als bij de diesels haarscheuren in het blok? P.s. blok heeft ca 90.000km gelopen.
  8. Ook bijv. Sikkens heeft wel een waaier met (metallic?) kleuren.
  9. ET 14 lijkt me niet juist (tik fout?). Kijk anders hier: http://www.steekmaat.nl/steekmaat.php
  10. HK gebeld en vlgs de kenteken check hoefde ik niet te komen. Maar voor 100% konden ze het niet uitsluiten. Voor deze zekerheid langs komen en uitlezen was het advies.
  11. En wat kost dat dan? Maar jij had toch al van die Sonni-boy? Zou in mijn geval ook volstaan. +foto's aub
  12. deze jonge mag zich wel degelijk specialist noemen werkt bij Nozon in Emmen,Heb vanmorgen contact met hem gehad hij gaat mijn wagen binnenkort ff doen ik zal dan ff foto's plaatsen We zijn zeer zeker benieuwd. Is het niet 75,= per ruit?
  13. BSM

    Veren/voorophanging

    Eenvoudig? Geen idee eigenlijk, maar dit zijn de kosten zie ander topic: citaat: ----------------------------------------------------------------- factuur uit 2008, bedragen excl btw 1. Draagarmen onder uit- en ingebouwd, 1x 112 2. Steunen van draagarm vervangen, voor, 1x 28 3. rubb.steunen, 2x 11 voor mij was het nog garantie, dus 0,0 ------------------------------------------------------------------
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden