Ga naar inhoud

jack vs

Members+
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jack vs

  1. Ik ben vorige maand bij de dealer geweest voor een terugroepactie van het discover media pro systeem. Dit omdat het systeem na verloop van tijd beperkt zou worden in zijn werking. Echter na deze update loopt het systeem regelmatig vast en reageert het niet meer. Het maakt niet uit welke functie op dat moment staat ingeschakeld, en na verloop van enige tijd werkt ie dan weer normaal. Is er iemand die met dezelfde problemen te maken heeft of gehad?
  2. Afgelopen heb ik een collega geholpen die zijn auto niet gestart kreeg.Startkabels erop maar dit hielp niet (defecte accu).Sindsdien heb ik te maken met allerlei elektonica euveltjes. buitentemp. op 60 graden. achter- en voorruitverwarming die na 2 sec. uitspringt, climacontrol waarbij de ingestelde temp niet klopt, en vanmorgen brandde het lampje van het motormanagment. Thuisgekomen heb ik de min-pool even losgemaakt om te kijken of de boel wilde resetten, waarna het helemaal een festijn van storingen werd. Auto heeft daarna 3 uur stilgestaan en de meeste meldingen waren verdwenen S'avonds even langs de garage (universeel) gereden om hem uit te lezen. Deze had er moeite mee, maar kon wel de storing van het motormanagment eruit halen. Voor de rest had hij meer tijd nodig (kon niet zeggen hoelang). Mijn vraag is of de vw dealer ander software heeft die deze problemen wel naar boven kan krijgen, of is er andere oplossing mogelijk. Verder vraag ik me af wat er eventueel defect kan gaan met het gebruik van startkabels.
  3. jack vs

    Olieverbruik

    inmiddels ruim 150000 km gereden met mijn B8 2.0 tdi. Olieverbruik is te verwaarlozen ondanks verversen bij 30000 km. Een keer wat bijgevuld (1/4 liter) omdat het lampje bleef branden. Bij het peilen bleek dat het helemaal niet nodig was ( stond halverwege)
  4. jack vs

    Meer motorgeluid

    Ik had ook zoiets dergelijks. Bleek een kabel niet goed vast te zitten en was tegen het schutbord aan het trillen. Dacht zelf ook dat het van de motor vandaan kwam. De dealer heeft het netjes onder garantie opgelost.
  5. Update. Auto is weer voor 3 dagen terug geweest bij dealer, waarbij het dak weer opnieuw is gedemonteerd en opnieuw in elkaar gezet met inachtneming van de 6 updates voor deze problemen. Klachten lijken verdwenen en de tijd zal het uitwijzen. Ook de complimenten voor de dealer (de Koning uit Capelle aan de ijsel) die de klachten echt proberen op te lossen.
  6. @@Vinniepilon Bij andere dealer geweest maar deze rekent de volle mep onderzoekskosten en neemt garantie niet over. Aangekaart bij Pon en deze geven deze dealer gelijk. Garantie is probleem van dealer die de auto verkocht heeft
  7. Ik rij sinds 2 jaar met veel plezier in een B8 (11-2014) 2.0 tdi highline met sportonderstel 18" en een panoramadak. Sinds de aanschaf van deze auto heb ik al last van bijgeluiden van dit panoramadak. De auto is vele malen terug geweest bij de dealer maar deze krijgt het niet voor elkaar om met een definitieve oplossing te komen ( updates fabriek worden hierbij uitgevoerd). Het getik en geknars blijft terugkomen (word steeds erger) en de intervallen worden steeds korter Nu heb ik gelukkig 2 jaar extra garantie afgedongen maar deze verloopt bij 150000 km en hij zit nu op 120000 km. Mij begint erop te lijken dat de stijfheid van het dak niet voldoende is en dus een constructiefout. Heeft iemand misschien een ander idee wat hier aan de hand is of een mogelijke oplossing. Het is uiterst irritant in een verder zo'n fijne auto. Gr Jack
  8. Heb dit ook meegemaakt, echter na 3 dagen waren de problemen ineens voorbij
  9. Heb sinds 2 weken een passat 2.0 tdi highline in bezit van 11-2014 in bezit. Fantastisch mooie en fijne auto met veel extra's (panoramadak,18 inch met sportonderstel etc) Deze auto ligt als een blok op de weg, maar ik ondervind met dit sportonderstel 1 nadeel en dat zijn de bijgeluiden in het interieur bij wat minder goede wegen. Met name het panoramadak maakt een wat klappend geluid. Wie heeft soortgelijke ervaringen hiermee, en wat is acceptabel in deze. Door ervaring weet ik dat men bij de dealer dit soort klachten meestal af probeert te wimpelen als een producteigenschap.
  10. Ben op zoek naar 2de hands rns 510 of nieuwe imitatie rns. Twijfel omdat de originele minder mogelijkheden heeft maar ben ook sceptisch over kwaliteit imitaties. Wie heeft hier ervaring mee of kan mij hierin adviseren, ook over de service van de (internet) aanbieders vrgr Jack
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden