Ga naar inhoud

sammyke007

Members+
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sammyke007

Profile Information

  • Plaats
    Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sammyke007's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Ik heb eveneens een AVB blok van 2004 en heb gisteren net even een groot onderhoud gedaan. Als je inderdaad de plastic kap boven je motorblok weghaalt dan zit hij, als je voor de wagen staat, inderdaad rechts van het motorblok net achter de oliefilter. Inderdaad eerst even laten vollopen voor je de motor laat draaien, want anders zal er niet veel gebeuren . PS: let goed op de richtingen/aansluitingen aangegeven op de filter.
  2. Ik zou toen iets laten weten, maar ben het helemaal vergeten! Je kan de interieurverlichting voorzichtig losklikken aan de zijkant en er uit halen. Vervolgens kan je (kan eigenlijk ineens...) het doorschijnend afdekplaatje loskrijgen hetwelk voor het lampje zit. Hierbij zie je een klein zwart lampje hetwelk enkel bij VAG te verkrijgen is en niet in de gewone autohandel! Dit is trouwens een duur lampje! Dit vervangen aan beide zijden en alles werkte terug naar behoren!
  3. ...en de zwarte is gemonteerd en staat prima! Ik upload binnenkort wel eens een pic!
  4. Dankje, dat heb ik ondertussen gedaan, maar vreemd genoeg heeft hij ook niet de juiste kleur (ook te licht). Ik heb dan maar bij Willem een zwarte besteld, dat past altijd
  5. De EGR is 100% dichtgeschreven. Er is spijtig genoeg geen vermogensrun gebeurd (dat vond ik wel jammer...), maar ik voel goed genoeg dat er iets veranderd is . Het was trouwens 280 incl. ! Mijn had 240nM en staat nu op 320nM (er komt 80nM bij)
  6. Ik ben terug thuis! Inderdaad vriendelijke en correcte service! Ik mocht kiezen tussen 130pk of 157pk en heb gekozen voor... de 157pk! Hij moest wel de computer er even uit halen gezien het via de stekker niet wou lukken (1min. werk, dat ging snel!), maar het is zeker de moeite waard, een nieuwe auto!
  7. Ik heb ze nu ook sinds twee weken via eBay UK en ok, ze passen niet 100%, maar het stoort zeker en vast niet. Voor die prijs... een aanrader!
  8. Het is inderdaad een chip die oa. bij Teaznutz en comfortcruiser werd geplaatst. Ik ben benieuwd!
  9. DMT tuning in Oostmalle (ongeveer 50km enkel). Heel goede recensies en ik ga er morgen zelf heen met m'n Passat. Ik laat zeker iets weten!
  10. Hallo, morgen om 15uur met mijn Passat Variant 1.9TDI AVB blok (74kw) naar DMT (BE) na aanraden van enkele mensen. (tot 157 pk!) Ik ben benieuwd naar het resultaat. Ik laat morgen iets weten!
  11. Nope, er stond gewoon BEIGE op... Ik blijf zoeken
  12. Hier is de foto! Alvast bedankt voor de uitleg!
  13. Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwe pookhoes voor m'n Passat, maar kan nergens de juiste vinden. Ik heb reeds enkele malen een verkeerde kleur ("veel" te licht) ontvangen en wordt stilaan radeloos! Overal vind ik maar 3 kleuren; zwart, grijs en (licht)beige... Op de sticker van m'n Passat staat als interieur kleurcode GV. Ik heb de interieurkleur nochtans al vaak gezien bij Volkswagen. Het lijkt een beetje zandkleur. Iemand een idee waar ik deze pookhoes kan kopen? Mvg, Sammy PS: ik upload straks wel een foto van de oude pook en de verkeerde (lichtere en overal verkrijgbare) hoes ernaast.
  14. Hallo, Ik heb mijn Passat 100pk (nog heel even...) viermaal gelogd en kreeg elke maal ongeveer dezelfde resultaten. Ik heb via Gerrit Speek al wat kennis op gedaan en DENK dat de motor nog goed in orde is. Wat denken jullie ervan? Misschien de LMM vervangen of nog niet? De auto is toch nog niet gechipped hé? Gegevens: Variant 1.9TDI - 100PK BJ 2004 KM ca.160.000km EGR open / normaal (ondertussen 85% dicht)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden