Ga naar inhoud

A3i

Members
  • Aantal items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over A3i

Profile Information

  • Plaats
    Betuwe

A3i's Achievements

0

Community reputatie

  1. A3i

    Te lichte accu???

    Bedankt voor alle reacties! Ik ga voor de Varta Silver 77Ah.
  2. A3i

    Te lichte accu???

    Goedemiddag, Een paar maanden geleden is er een nieuwe accu in m`n Passat 2.0 FSI geplaatst, aangezien de vorige accu het begeven had na 7 jaar. Het betreft accu type: ZAP batteries, 62Ah en 520 Aen.(Deze accu is niet door de dealer geplaatst). Een paar vragen mbt dit onderwerp: Kan het zijn dat deze accu te licht is voor dit type auto? Zo ja, hoe merk je dit? Kan het zijn dat bij een te lichte accu sommige apparatuur, zoals telefoon o.i.d. niet goed bij/op laad? Wat is aan te raden? Bij voorbaat dank.
  3. A3i

    diesellucht in de auto

    Hoi Tom, ik heb dit een keer gehad met een dieselauto. Auto was net naar de garage geweest . De volgende dag op vakantie. Bij Koblenz de auto aan de kant gezet vanwege de dieselstank. Motorkap omhoog. In eerste instatie niks te zien. Maar de binnenkant van m`n motorkap was helemaal doordrenkt van de diesel. Bleek een van de verstuivers los te zitten. Niet leuk!!!!!!
  4. Een revisie bak zit al snel op 3500 euro. Heb ik me laten vertellen.....
  5. Uhum, als het je syncromesh is hoop ik voor je dat je een lease bak hebt. Want dat geintje kost je zonder enige vorm van korting bij de dealer 2200 euro!!!! Ik spreek uit ervaring.............
  6. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Martijn, in het kader van: Niet geschoten is altijd mis, ga ik het toch proberen. Btw, klopt het als ik zeg dat veel van de door jou genoemde zaken vooral bij diesels voorkomt?
  7. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Afgelopen vrijdag m`n Passat weer opgehaald. Ruim 1800 euro armer. Schakelt wel weer goed. Vandaag heen en weer naar Utrecht geweest, geen problemen geconstateerd. O enne..... beste particuliere rijders van Passat ik gun jullie deze kosten echt niet!!!!! De monteur zei overigens wel dat de ringen nu van kobalt waren voorzien. dan mag het niet meer slijten. Ik geloofde hem, als A-techneut, op z'n woord. Het geeft mij overigens wel "voer" om hier iets mee te gaan doen richting de fabrikant van VW.
  8. A3i

    Een R36 Grill

    Is deze grill ook zonder PDC sensoren te koop
  9. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Is niet gek wat je zegt Nard. Vanmorgen contact mee gehad. Zij zijn er net zolang mee bezig. Kosten komen hoger uit. (Arbeidsloon ligt hoger) Ze willen wel een stukje tegemoetkomen. Maar als ik de kosten van benzine en een eventuele overnachting bij elkaar optel speel ik ongeveer kiet. En ik moet vrij nemen. Het is voor mij 700 km heen en weer. Is precies een tank benzine. Het is gewoon Kwalitatief Uitermate Teleurstellend!!
  10. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Bedankt voor het aanbod Matthijs. De prijs is overigens naar boven bijgesteld, ruim 1800 euro. Hij gaat volgende week naar de garage. Vandaag contact gehad met Autohas in Zutphen. Deze meneer heeft me alles even goed uitgelegd en aangezien het een geimporteerde auto betreft heb ik eigenlijk al mazzel dat ze me een korting bieden van 10%. daadwerkelijk prijs was namelijk ruim 2000 euro. De reden dat ze hem helemaal vervangen heeft te maken met het gegeven dat de ring of tandwiel welke kapot is, de andere onderdelen van de synchromesh reeds beschadigd kan hebben. Als je dus alleen de ring of tandwiel vervangt is de kans redelijkerwijs aanwezig dat ik binnen een jaar weer een probleem heb. enfin ik zit met de gebakken peren....
  11. A3i

    Afneembare trekhaak 3C

    Er schijnt licht aan de horizon. Als je een beugel aan je afneembare trekhaak heb zitten dan schijnt dit voldoende te zijn. Ik heb even een link toegevoegd van ene meneer Theo Gerritsen waarin hij het een en ander nader verklaart. http://www.caravantrekker.nl/algemeen/breekkabel.php Let vooral op de onderste twee foto`s. De afneembare trekhaak wordt gezien als een "vast" onderdeel van de auto.
  12. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Matthijs, bedankt voor je aanbieding. Ik heb afgelopen vrijdag een mail gestuurd naar PON. Als ze hier niet op ingaan dan ben ik voornemens een brief te schrijven naar VW Duitsland aangezien ik dit te zot voor woorden vind dat zo`n synchromesh stuk kan gaan bij 60.000 km.
  13. A3i

    Afneembare trekhaak 3C

    Hallo Bert, heb of wil je daar misschien een foto van maken? Ik heb een Westfalia. Ben er vanmiddag nog even onder gaan liggen maar kon niets ontdekken.
  14. A3i

    Schakelprobleem 3C

    Ben vanmiddag bij de dealer geweest........ synchromesh moet vervangen worden. Kosten: € 1500,-!! coulanceregeling: NUL komma NUL!!!! Jullie mogen rustig weten dat ik hier niet gelukkig van word als particuliere passat rijder. Snap nog steeds niet dat zoiets kan. ik heb er geen woorden voor:dots:
  15. A3i

    Afneembare trekhaak 3C

    Volgende issue Wet en regelgeving schrijft voor dat indien je een afneembare trekhaak hebt, je de losbreekreminrichtingkabel (mooi woord voor galgje) niet aan de trekhaak mag bevestigen. Eigenlijk logisch. Nou weegt mij caravan tussen 1200 leeg en bijna 1500 bij vol gewicht. Weet iemand toevallig of er iets onder aan de auto is bevestigd waar ik die losbreekreminrichtingkabel aan kan bevestigen? Of moet er "oog" of "beugel" aan gelast worden. Het trekoog aan de achterzijde is geen optie aangezien dit toch wat ver uit het midden is en de kabel dan weer net iets te kort is. Vooral als ik links af wil. (volgens mij) ik kan zo even niets vinden onder de auto namelijk. O btw, de afneembare trekhaak is er in Duitsland onder gezet. ben niet op de hoogte van de wet en regelgeving aldaar. wederom jullie reacties svp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden