Ga naar inhoud

Mark_Exel

Members
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mark_Exel

  • Verjaardag 23-10-1983

Profile Information

  • Plaats
    EMMEN

Mark_Exel's Achievements

0

Community reputatie

  1. ben ik al druk mee bezig maar tot nu toe geen succes....schijnt nogal uitgestorven te zijn op de een of andere manier
  2. weet het ook niet..of dat verstandig is idd...maar dan? waar vind ik zo snel een moduul die hetzelfde nummer heeft?
  3. dat weet ik ook niet of dat compatible is..daar kunnen we toch maar op een manier achterkomen denk ik en dat is aansluiten en proberen in te leren? of zit ik er nu naast..ik zou het echt niet weten anders, dit is mijn eerste passat en tevens ook m`n eerste auto met zoveel electronica, dus heb er nog niet echt zoveel verstand van, is het schadelijk voor de module/auto als ie niet compatible is?
  4. zo heb even gekeken naar het nummer het nummer is 3BO-959-796 en daaronder staat ZM-MAX-5DK-007-697-01 en dan zo`n romeinse 250497 en foto lukt ff niet, maar er zitten 2 stekker aansluitingen aan. hoop dat je hier wat aan hebt.
  5. ik zal eens kijken wat voor nummero er op staat, en wat wilt u daar voor hebben dan? en ja idd de problemen stapelen zich op, en dat vind ik helemaal niet leuk eigenlijk, helemaal niet als ik me bedenk dat ik binnenkort voor de keuring moet
  6. heb de comfortmodule eruit gehad en ook de box waar deze in zit, kurkdroog zowel in de box/module als onder de box..maar heb er nu een ander probleem bij...m`n richtingaanwijzer doet het niet meer, zowel links als rechts niks meer, vreemd want de alarmlichten doen het nog wel...maar ligt dit nu ook aan de comfortmodule of is dit weer wat anders?
  7. yep zo droog als ik weenie wat, had ik trouwens ook al aan gedacht..maar dat is het niet..
  8. dank je zal het eens proberen wat je zegt baat het niet dan schaadt het niet...maar moet dan wel eerst naar iemand toe om de foutcodes te laten wissen want dat kan zeker niet thuis...of is daar ook een foefje voor.. en wat de radio schade aangaat dat kan niet want die heb ik er intussen al uitgebouwd inclusief gedeelte dash/middenconsole.
  9. nou ja als die overleden is dan is ie dat..maar toch is het raar zo in eens. gelukkig hoeft het gehele dashboard er niet uit, maar hoe kan ik de huidige codering opslaan dan, of doet diegene dat waar ik naar toe ga om m`n modul te laten inleren.. oh ja bijna het belangrijkste vergeten, wat kost zo`n module ongeveer.
  10. ik heb vandaag m`n auto naar de garage gehad en ik kreeg m`n terug met de mededeling dat ze er niet uitkwamen met mijn auto, mijn comfortmodule gaf namenlijk nogal wat foutjes weer net als mijn airbag systeem (zie mijn ander topic) maar dit zijn dus de meldingen die mijn comfortmodule weergaf, is hier iets aan te doen of moet ik een nieuwe comfort module hebben want het is namenlijk wel knap irri dat als je tanken wil je eerst je kofferbak moet gaan slopen om het pinnetje manueel te bedienen, en je ramen vanzelf open gaan op elk gewenst tijdstip enz enz foutcode 1330 foutcode 928 foutcode 943 foutcode 929 foutcode 944 foutcode 930 foutcode 931
  11. als eerst bedankt voor de reactie. het airbag probleem is er zomaar ingekomen, dit omdat deze auto schadevrij is, en ik bij m`n voorlaatste garage bezoek de computer ook heb laten uitlezen en toen zat deze problematiek er nog niet in....en als ik daar zo`n module gehaald heb op de sloop, hoe zit het met dat inleren? is dat zelf te doen of ben je daar een kenner bij nodig? zo ja als ik het zelf kan doen moet ik dan ook daadwerkelijk m`n gehele dash er uithalen zo als op de foto of kan ik er makkelijker bij komen, omdat je zegt dat het onder de radio zit. wat betreft de comfortmodule heb je gelijk en zal daar een nieuwe topic voor aanmaken.
  12. vandaag m`n auto naar de garage gehad (passat 1.9tdi 1997) en heb hem teruggekregen met de melding dat ze er geen oplossing voor hadden...hoop hier iemand te vinden die dat wel heeft. mijn probleem is als volgt; Airbag systeemfouten foutcode 65535 steuergeraet defekt foutcode 532 spannungsversorgung steuergeraet/ fehlerhaft foutcode 1221 crashsensor seitenairbag fahrers -G179 enzovoort enzovoort en als cadeautje ook nog eens een aantal meldingen m.b.t comfortmodule foutcode 1330 foutcode 928 foutcode 943 foutcode 929 foutcode 944 foutcode 930 foutcode 931 sta ik er nu genaaid bij en word het tijd voor een andere auto (waar geen geld voor is) of word het een reparatie die in de duizenden eurie`s gaat lopen hoop dat er iemand is die me hier mee kan helpen/adviseren.
  13. heb geloof ik al 2 ding gevonden wat er aan bijdraagt tot een oplossing te komen in mijn licht schakelaar zit kortsluiting, en er zat idd wat condens in de comfort module? heb die nu verwijdert en te drogen gelegd...hoop dat het wat uitmaakt en of oplevert en anders zit er niks anders op dan een nieuwe/gebruikte comfortmodule aan te schaffen....enig idee wat ik daar voor moet neertellen... mensen allemaal bedankt voor jullie meedenken en reacties.
  14. Mark_Exel

    Powerbox?

    ik bezit een 90 pk motor, dus dat is dan met pompverstuiver? ben nogal nieuw in de vw wereld dit is nl mijn eerste vw, ben erg t evreden met de hele auto, maar een beetje meer trekkracht tja is altijd leuk toch? maar zo`n powerbox wat op mplaats verkocht word is dat goed of is het troep. dank voor de reacties.
  15. Mark_Exel

    Powerbox?

    Hallo ik heb een passat 3b 1.9 tdi uit 1997 nou vraag ik mij af of ik wel of geen pompverstuiver op de auto heb zitten, en heeft zo`n veelvuldig aangeboden powerbox met beloftes als " tot 30 pk meer en tot 65 nm meer" ook werkelijk een functie op mijn auto of is het gewoon een handige manier om van je centen af te komen zonder resultaat, want ik vind het een hele fijne auto maar zou graag een beetje meer trekkracht willen hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden