Ga naar inhoud

vwsp220remon

Members+
  • Aantal items

    3935
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vwsp220remon

  1. welkom! Rubberen strippen tussen het raam en chromen strip onderkant kan ook een probleem opleveren. Was bij mij het geval ondanks dat de pakkingen deurplaat vervangen/gekit zijn geweest. ​Verder zitten er nog pakking onder de voet van de dakdragers. Ook hier kan vocht doorgelaten worden als deze pakking kaduuk zijn.
  2. ook allemaal veel plezier morgen. Wilde morgen ook "in de weg komen lopen" , maar helaas zijn er andere verplichtingen tussen door gekomen.
  3. vwsp220remon

    Importeren

    Dat is helemaal juist!
  4. net een error gehad: FastCGI ErrorThe FastCGI Handler was unable to process the request. Error Details: Error Number: 233 (0x800700e9). Error Description: No process is on the other end of the pipe. HTTP Error 500 - Server Error. Internet Information Services (IIS)
  5. wat is het adres? heel misschien en is nog niet echt helemaal zeker , kom ik ff kijken (oftewel "in de weg lopen" )
  6. Jee laat auto's weer glimmen!!! goed bezig daar in de Clinic. respect voor deze mooie sessie
  7. ah OK. Bedankt voor de update. Zal morgen nog eens ff testen. Denk dat het niet heel erg veel kwaad kan. Trouwens, het Is de bijrijdersstoel die praktisch nooit gebruikt wordt.
  8. ik merk niets. Werkt hetzelfde zoals voorheen. ik kwam overigens wel een klein zwart metalen dopje tegen. Lijkt een onderdeel te zijn wat is afgebroken zoals ik hier eerder gelezen heb. nouja, we zien wel. De veer bewaar ik voor mijn monteur Maurice. Volgende week maar eens even na laten kijken
  9. Vandaag ook zo'n joekel van een veer gevonden. Merk niets van dit euvel. Stoel werkt nog perfect. another new member of the "coilspring club! "
  10. o dat is jammer. andere opvolger op het oog?
  11. gekke vraag misschien, maar doet de achter ruitensproeier het nog goed? Het probleem dat ik ooit had was dat 1 van de slangen in de binnenklep los was geraakt. Relais van mijn achterklepslot was dus ook kapot of gaf storingen door het vocht in de klep. Een ander tip misschien is, de slangen die naast/rondom de achterklepscharnieren zitten gemonteerd. zijn die misschien poreus of gescheurd?
  12. ah ok. omdat je schrijft "Bij de volgende APK moet er een nieuwe radiator in"
  13. Als het bij een nieuwe radiateur blijft, valt het nog mee
  14. ben niet zo bekend met ALT motoren. Ik neem aan dat het hier om een 1.8T gaat. Ik zou de rubberen slangen allemaal even nalopen. Bij mijn 1.8T was meer dan helft van de slangen bijna lek of stonden op het punt lekkage te vertonen. Dus alle slangen heb ik preventief laten vervangen. En... de nieuwere model slangen van VW voor de 1.8T zijn echt steviger. kijk hier maar even. misschien heb je hier iets aan. http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/17661-raymonds-passat-variant-18t-10/page-6
  15. ik tank al jaren Ultimate 98 of zelfs 102 in Duitsland. geen probleem.
  16. Gaskleppenhuis? heb ik laten reinigen en opnieuw laten afstellen. Hoekzwaard? dan zit je niet ver van Numansdorp
  17. gat misschien iets groter maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden