Ga naar inhoud

autofreak

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over autofreak

Profile Information

  • Plaats
    dwingeloo

autofreak's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo Ik heb dat ook gehad en dat zat in de banden Mischien kun je de voor en achterbanden een keer wisselen,dan hoor je het als dat het probleem is. Groeten Wim.
  2. Bedankt voor de informatie ,ik vind het wel interesant dat een 1.4 meer trekt dan een 2 liter. En ook aardig dat je zulke motoren nog kunt chippen naar 180 pk. We gaan op zoek naar een leuke passat en zullen ook nog even bij century langs gaan voor die ecofuel passat . Groeten Wim.
  3. Hallo Bedankt voor de info , ik heb de webside bekeken en dat ziet er goed uit. In een duits tijdschrift las ik over een 2 liter touran op aardgas , dat leek mij beter voor een passat als caravan trekker. Groeten Wim.
  4. Hallo allemaal Zijn er nog leden die op gas of aardgas rijden , voor al op nieuwe passat motoren? Groeten Wim.
  5. Bij de aanschaf van mijn volgende passat wil ik graag weer gas of aard gas inlaten bouwen ,er is een 1.4 op aardgas te koop maar die vind ik te klein . De dealer zegt dat op tfsi geen lpg meer kan . Is het wel mogelijk op een V6 fsi of ook niet . Ik koop meestal een passat van 1 jaar oud en dan rijden we er 7jaar mee. Bedankt voor jullie reactie. Groeten Wim.
  6. Hallo allemaal. Ik heb 5 jaar geleden een webasto schuifdak laten inbouwen bij een webasto dealer . Nu komt er rond het schuifdak allemaal blaasjes om het dak heen ,ik dacht dit is vast garantie ,maar nee hoor ze geven 3 jaar garantie ,dit is toch te gek voor woorden dat een dak geheel moet worden over gespoten omdat de in bouw naar mijn idee niet goed is behandeld om roest te voorkomen.De webasto dealer wil het dak spuiten tegen een aantrekkelijke prijs (700 euro excl btw) Dit vind ik veel te duur ik heb nog verschillende bedrijven gevraagd wat ditmoet kosten en daar kwam uit dat het tussen de 600 en 900 euro komt. Ik heb nog kontact met webasto gehad en die zij dat de dealer mij was tegemoet gekomen in de prijs . Verder heb ik nog op internet gekeken en vond een gelijk probleem maar dan na 4 jaar en dit is gratis verholpen. Wie weet wat voor rechten ik heb in deze zaak. Ik hoor graag van jullie . Groeten Wim.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden