Ga naar inhoud

AJV

Full Members
  • Aantal items

    3674
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    12

Alles dat geplaatst werd door AJV

  1. AJV

    Andere auto gekocht.

    Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst Jaap!
  2. De enige tip die ik heb, stuur een aangetekende brief met de omschrijving van de klachten. Dan ligt het vast. Dan kan er nooit gezegd worden dat er nooit over gesproken is. Succes, en ik hoop dat het opgelost word voor je!
  3. AJV

    VW touch climatronic

    Je kan ook zonder afdekraampje rijden…..😀
  4. AJV

    VW touch climatronic

    Super, en nu snel inbouwen!
  5. AJV

    VW touch climatronic

    Super, hopelijk snel binnen, en dan zien we de foto's wel!
  6. AJV

    VW touch climatronic

    @Thijn, je heb pb.
  7. AJV

    VW touch climatronic

    @thijn, gister nog even met de tiptoetsen geoefend, maar het bevalt me heel erg mee, ik ervaar niet wat sommige autojournalisten melden, dat het niet prettig werkt. En anders kan ik het via het scherm nog regelen. Mijn conclusie tot nu, werkt prima, en ik vind het een hele mooie aanvulling in mijn interieur.
  8. AJV

    VW touch climatronic

    @Thijn, klopt wat @wulfkeal,schreef, het was niet nodig om een extra draad trekken.Het is plug, coderen en play. Ik weet niet wat vdub allemaal gecodeerd heeft, in het begin wat foutcodes, omdat de compressor van de airo niet aangezet werd. Maar hij heeft het opgelost. Mijn eerste indruk over de werking is prima, maar ik ik heb pas 15 km met de nieuwe climatronic bediening gereden😀
  9. AJV

    VW touch climatronic

    Vanavond door @Vdub de climatronic gemonteerd en ingeleerd! Ben er blij mee! Dank voor je hulp Matthijs!
  10. AJV

    VW touch climatronic

    @Diver, @wulfke , @jaap, @ferre, dank voor jullie input. Een dezer dagen naar Matthijs om hem in te leren. Het resultaat volgt laterl.
  11. AJV

    VW touch climatronic

    Ik zou een VW touch climatronic plaatsen in mijn Passat. Onderdeelnr. 5NA907044AJ Heeft iemand dit al eens gedaan? Ik ben benieuwd wat er ingeleerd moet worden?
  12. Wat een operatie, als ik die foto’s zie…. Maar het komt vast goed!
  13. Dat is niet fijn! Helaas heb ik het ook een keer meegemaakt, naar een goede fles samen leeg maken, verzacht de pijn wel wat.
  14. Hele mooie velgen! En die andere kleur is toch een verschil van dag en nacht. Op naar het voorjaar!
  15. Heb je al contact gehad met de klanten service @nl-x? Klantenservice 0800- 555 7000 (gratis) Ik zou welwillend weten wat zij dan zeggen?
  16. Wat een goed plan @bm-er, daar heb ik ook wel zin in!
  17. Op mij bureau staat een QR-lader waar ik mijn mobiel inclusief hoesje opzet en dan gewoon wordt opgeladen. In de auto zit ook een QR-lader, maar daar past mijn mobiel niet op, omdat daar de usb-aansluiting in de weg zit. (Iphone XR)
  18. Wat een slecht bericht weer, ik snap dat je er jeuk van krijgt, ik kan daar ook heel slecht tegen! Mijn Passat staat ook buiten op eigen oprit, met een felle led-lamp die bij beweging aan gaat, en een camera die ook op beweging reageert. Ik heb ook geen apart alarmsysteem, maar zou ook wel willen weten of er iets op de markt is om de Passat extra te beschermen tegen dit soort malloten! Ik hoop voor je dat het je niet overkomt dat ze aan je Passat of andere spullen komen.
  19. Dat zou leuk zijn, ik ben ook wel geïnteresseerd in wat aanpassingen.
  20. AJV

    acculaadklep

    Ik heb het probleem ook gehad bij mijn Golf GTE, dat de laadklep niet sluit is lastig, dat hij niet open wil is nog veel lastiger. Het is vrij eenvoudig om het op te lossen, bestel artikel 5GE810773, kwartiertje werk en het probleem is opgelost. Ik heb uit nieuwsgierigheid het oude onderdeel maar eens open gemaakt, en er kwam water uit, en daar kunnen ze niet goed tegen.
  21. In mij Golf GTE heb ik het ook laten doen. En ook de gateway is vervangen. Het kost een paar stuivers maar het werkt allemaal prima. Een kaart update heb ik nog niet hoeven doen want de laatste versie staat er op. Ik ben er super super blij mee.
  22. Ik tank Shell V-power in mijn GTE-tje, en ook de Polo van mijn vrouw krijgt deze brandstof.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden