Ga naar inhoud

Bouma850

Members
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bouma850

Profile Information

  • Plaats
    Oude Leije

Bouma850's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nope, is later thuis ook nogmaals gebeurd. Heel vaag. Waar zit deze comfortmodule? Vr gr Arend.
  2. Goedemiddag, Gisteravond kwam mijn vrouw bij de auto en stonden alle 4 ramen open. Ze had toen ze bij de auto wegging de auto op slot gedrukt (met de handsensor). Toen ze thuis kwam nog maar eens gereproduceerd en hij deed opnieuw hetzelfde. Vreemd, met onze handsensor kun je sowieso niet de ramen ontgrendelen als je de auto van het slot drukt en deze knop langer vasthoud. Dus zoiets zou het niet kunnen zijn. Wie o wie weet wat dit kan zijn? Als ik de auto later nog een aantal keren van en op slot druk gaat het wel weer gewoon. Vr gr Arend.
  3. Dan trek ik hem eerst wel even open om te zien hoe dit zit en hoe ik hem strakker kan zetten. Dank voor je snelle reactie.
  4. Mensen, Ik weet dat dit een kwaal is en dat ergens wat over is geschreven. Helaas kan ik het niet vinden. De deur wil van buiten bijna niet meer open. Lijkt wel alsof hij met de laatste strohalm opent. Wie o wie weet wat dit is en wat de oplossing is? Het betreft een 3bg pasat variant. Vr gr Arend.
  5. Dit alles lezende zal ik de mijne in nederland eens na gaan lopen. Ideeen over wat het kan zijn?
  6. Momenteel in Oostenrijk waar het hier 's nachts terugloopt tot wel -20 maar de koude start is erg slecht. 2 keer doorstarten voor hij aanslaat. Tips om hem zo snel mogelijk aan te krijgen zijn welkom. Gr vanuit prachtige zugspitzarena waar sneeuw in overvloed is.
  7. Ik had ook het idee die dingen er weer onder te zetten maar met die sneeuw bende geloof ik eigenlijk wel. De bevestiging van die dingen vind ik dermate slap dat ik het liever niet weer het risico wil lopen dat het spul er vanaf valt.
  8. De mijne komt na een ritje binnendoor van zo'n 12 km ook net niet tegen de 90 graden aan. Ik heb geen bodemplaat en vermoed dus dat dit komt door de kou. Klopt dat of moet ik denken aan de vervanging ervan?
  9. Tsja dat is echt waardeloos. Had nu nog de tip van de garage om te wachten tot het gloeien echt is afgelopen (je hoort een klik in de auto na ongeveer 15-20 sec. Dit scheelt een hoop echter denk ik dan dat de accu te weinig capaciteit heeft door die rotterij.
  10. Goedemorgen allen, Vanmorgen weer een koude start gedaan en hij is niet zoals het zou moeten. Hij moet meerdere omwentelingen maken alvorens hij denkt aan te slaan. Wanneer ie dan toch aanslaat loopt ie zijn eerste slagen op 3 poten. Vorig jaar zijn vervangen: Gloeibougies alle 4 Accu voor een zwaardere Wat zou het kunnen zijn? Ik zag van de week toevallig wel dat de accuklem weer een beetje aan het rotten is.
  11. Hallo Roelh, Dat lijkt zo maar in werkelijkheid loopt ie gewoon aan de onderkant van je deur naar binnen. Je moet even kijken of de gaatjes onderin je deur goed open zijn zodat water wat erin komt weg kan lopen. Als deze verstopt zijn is dat het begin van het einde. Wat blijft staan en zorgt ervoor dat het op een bepaald moment ergens anders langs kan. Meestal is dat ergens anders niet naar buiten.... En afkitten van je deur. Je ziet het misschien niet direct aan je kit. Vraag even een buurman om met een tuinslang continu op die achterdeur te blazen. Je ziet dan snel genoeg waar het langsloopt.
  12. Hmmm laat maar komen. De houtkachel doet het, winterbandjes zitten eronder. Komt u maar koning winter!
  13. ach tuurlijk, ASD. Dat is redelijk in de buurt. Binnenkort eens even buurten. Thanks!
  14. Als het goed is liggen mijn nieuwe 15" winterbanden vanaf vandaag onder de passat op mooi zwart staal. Het zijn 4 nieuwe snowtracks geworden. 2 snowtrack 2 (overjarig prijsje) en 2 snowtrack 3. Moet ooit nog eens mooie 17" velgen scoren echter is deze dikke band wel een lekker vertrouwd gevoel.
  15. Ok helder. Hebben we nog online mogelijkheden dit te bestellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden