Ga naar inhoud

Carpcore

Members+
  • Aantal items

    301
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Carpcore

  • Verjaardag 16-07-1969

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Regio Dordrecht
  • Interests
    Karpervissen

Overige

  • Vagcom
    nope

Carpcore's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ben weer helemaal blij Het was bij beide auto's idd tóch de grote stekker die niet goed vast zat! 10 min werk en opgelost! Ik zag de bui al hangen. Heren, dank voor uw mogelijke oplossingen en feed-back!! De bewuste stekker was het dus.
  2. Morgenmiddag gaat de Passat weer de brug op bij de dealer. We hopen op een losse stekker of slecht vastgezette stekker oid. Hopelijk is loshalen bodemplaat voldoende om erbij te kunnen.
  3. Helaas, resetten werkt niet. kom net bij vw dealer vandaan. storing er meteen weer in. niet blij
  4. mmm.....een canbus 'reset' kan misschien geen kwaad idd. Ja, er is eea getest met bumper er nog af en knipperlichten niet aangesloten etc.....en dus ook geen buitentemp.sensor aangesloten en in mijn geval ook geen mistlampen aangesloten. thx 4 the tip!!!!! Gaan we proberen!
  5. De 3C sedan van mn vader is van bouwjaar 2008 Die van mij is van bouwjaar 2010 Ik heb de originele koplampen (dus alleen de units) in mijn passat gezet en met bovenstaand resultaat. De verlichting doet het dus wel allemaal conform ( ook bij mijn vader!), maar de knipperlichten voor en (in mijn geval) mistlampen voor niet meer en de buitentemp meter geeft --.- aan. Dus we hebben beide eigenlijk hetzelfde probleem. Overige knipperlichten (dus in spiegelhuis en achter) werken wel conform.
  6. Beste leden; Een probleem; Wat kan de oorzaak zijn dat in mijn 3C zowel de knipperlichten voor in de bumper, alswel mijn mistlampen voor en de buitentemp meter het niet meer doen? Ja, ik ben wel aan het beunen geweest Ik heb weer originele 3C koplampen erin gezet ( had die met led verlichting erin...) Dus de bumper is er geheel afgeweest etc.... De koplampen doen het verder prima! Allemaal dezelfde zekering? Of zou er dan meer niet moeten werken? Zo ja...welke? boordcomputer meldt ook keurig dat de hierboven genoemde verlichting niet meer werken. Stekkers zitten in ieder geval goed en vast! althans, van degene die ik vast heb gezet...... ofkan ik er eentje ergens over het hoofd hebben gezien, gezien de symptomen?? en..... Mijn '' oude'' koplampen zijn meteen in de 3C van mijn vader geplaatst en die heeft nu ook geen knipperlichten voor meer en ook geen registratie op zijn buitentemp.meter?!?!?! Hij heeft geen mistlampen, dus die tellen niet mee. Ik hoor graag....ik ben niet blij...ooh en m'n vader ook niet
  7. Hier nog een foto....was bij Guy voor de deur......
  8. Ik heb wel een pin beveiliging op m'n Torch staan maar hoef dat niet telkens in te geven, dat was slechts eenmalig. Nu is mijn Passat wel van 2006 maar is wel voorzien van de premium telefoon bediening. Weet jij dus welke optie je dan op de Torch moet aanvinken om dit op te lossen?
  9. Het betreft hier inderdaad de pincode van je simkaart. Dus de code die je ingeeft als je bijvoorbeeld je telefoon uit en weer aanzet. Maar bij vorige toestellen zag ik inderdaad de optie om aan te vinken dat hij niet telkens om de code moet vragen, maar die zie ik dus niet op de BB Torch. Dat lost waarschijnlijk het probleem op.
  10. Beste forum leden. Ik heb een vraag/probleem; We hebben een nieuwe Passat Variant met een premium carkit (oftewel: bellen vanuit je RNS) En we hebben een nieuwe Black Berry Torch (9800) Het pairen lukt, maar; telkens als je opnieuw in de auto stapt en je automatisch wilt connecten moet je steeds opnieuw je simcode ingeven. Is dit normaal of kan je dat vastzetten zodat je dat niet iedere keer hoeft in te brengen? Alvast dank voor nuttige info.
  11. euh, staat er nu ook niet op Even in de gaten houden.
  12. Zoek even op Ebay naar een nieuwe R-line grille (en vergeet het onderstuk dan ook niet mee te bestellen....) Ik heb hem daar ook vandaan en vele malen goedkoper dan via VAG dealer. De R-line grille is wel super hoor!
  13. Ik heb op Ebay een verloopstekker ( paar euro) gekocht. Dit is een verloop van de AUX jack [female] (die dus met een verlengkabel [male-male] in je auto past) naar de platte stekker die je onderin de ipod/iphone stopt. Dan de RNS/RCD (ik heb een RNS510) op AUX zetten en het werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden