Ga naar inhoud

cupra4

Members
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over cupra4

Profile Information

  • Plaats
    127.0.0.1

Overige

  • Vagcom
    HEX+CAN

cupra4's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zou graag willen weten binnen welke tijd ze ook leverbaar zijn voor de Octavia2 en SuperB2. Die worden nog steeds lastig gevallen door lieden met lange vingers.
  2. Ik zag via een ander forum een linkje naar www.vagcommunity.com De boel is duidelijk nog in opbouw, maar het ziet er niet onaardig uit. Je kan er in elk geval, alles kwijt over de auto's uit de VAG groep en je kunt er zelfs eigen blogs posten. Uiteraard niet de bedoeling om mensen hier weg te trekken, want voor Passats moet je gewoon hier zijn, maar voor de overige modellen is het prima te doen denk ik.
  3. Of kijk eens op http://www.electronic4cars.nl die hebben mij ook uitstekend geholpen met een vrijschakeling.
  4. Dat laat alweer zien hoeveel kennis de dealers in huis hebben. Beetje hobbyist met VCDS klikt dat in 5 minuten aan...
  5. Even punt 3 van de post boven de jouwe doorlezen
  6. Maar jullie willen dus een firmware upgrade ? en een TV vrijschakeling ? Kan ik ook wel regelen. Regio Eindhoven. Stuur maar een PM bij intresse.
  7. @hutspot: Heb ook nog geen PM van je gezien, dus dat verklaard een hoop.
  8. Ik kan niet teveel in detail treden, maar er wordt met een speciale kabel een softwarematige aanpassing gemaakt in de RNS. Deze aanpassing is niet te doen met een VCDS kabel.
  9. Bij deze kan ik bevestigen dat de vrijschakeling voor de RNS510 ZONDER extra hardware vanaf nu mogelijk is. Mijn RNS510 laat nu gewoon de DVD door spelen, onderbreking van TMC zet de film keurig op pause en de navigatieaanwijzingen lopen gewoon door. Het is ook een permanente oplossing, dus firmwareupdates hebben geen effect op de vrijschakeling. En nogmaals: Er is geen extra hardware nodig. Geen goedkope kastjes die je navigatie beinvloeden. Het werkt gewoon. je hoeft ook geen toetscombinaties in te voeren of iets dergelijks. Film erin en spelen maar ! Heb je intresse, stuur een PM en ik voorzie je van de details. De prijs is 75 euro per vrijschakeling. En om de vraag alvast voor te zijn: Nee, dit kun je niet uitvoeren met Vag-Com of VCDS.
  10. Daar hoef je je software niet voor te upgraden. Alleen zorgen dat je een aangepaste (BMW)kaart hebt met de ingebakken flitsers.
  11. Even wat zaken uit de wereld helpen: 1. Je kunt elke RNS510 in elk geval tot 2680 upgraden. Of het nu de A,B of C versie is. Alleen het upgradepad is wat anders als je een A-versie hebt. 1a. Zelfs 2720 is nu beschikbaar voor de A versies. 2. Als de dealer met de VAS in 37 of 56 in adaptatiekanaal 50 de 0 in een 1 veranderd, kun je alle gegevens zien, incl. software en hardwareversies. Voor iemand met VCDS een fluitje van een cent. 3. De microfoon voor spraakbediening is kinderlijk eenvoudig achteraf in te bouwen. In geval van een af-fabriek BT carkit is het een kwestie van doorlussen achterop de 510 en zonder BT kit even de juiste set bestellen en achterin de 510 steken. Daarna even de voicecontrol activeren met de VAS of VCDS en klaar. 4. Ik spreek uit ervaring.
  12. ja en helaas ook als er verkeersinfo binnenkomt, dus die even uitzetten als je lang onderweg bent en film wilt kijken
  13. Of download hem hier zelf: http://rs157.rapidshare.com/files/33076 ... _V1_3A.pdf
  14. Ik kwam deze review tegen van deze carkit. Zijn er hier nog gebruikers van deze carkit en wat zijn jullie ervaringen ermee ? http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/v ... hp?t=14129 Inbouw lijkt me erg makkelijk. Hoewel het microfoontje inbouwen me wat lastiger lijkt. Als iemand ervaringen heeft, hoor ik ze graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden